Fantastisk sted og meget skønne…
Fantastisk sted og meget skønne tjenere! Maden er utrolig lækker og omgivelserne rigtig dejlige. Kan virkelig anbefale!
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Bedst stegte fiskefilet jeg nogensinde har oplevet - og jeg har besøgt mange frokostrestauranter!
Super fisketallerken, høj kvalitet med friske råvarer.
Der var skønt på balkonen, god betjening - vi kommer helt sikkert igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Virkelig god kaffe og dejlig chokoladekage, serveret med friske bær og flødeskum. Sødt og venligt personale. Vi kommer helt sikkert igen (og næste gang for at spise frokost) Kan kun varmt anbefales.
I tog salat Chevre Chaud til nye højder - jeg har fået denne salat nok 100 gange - jeres var i top 5. Dejlig sød, dygtig og hurtig betjening (det er bestemt ikke en selvfølge!) og absolut rimelige priser. Bedste oplevelse i vores korte ferie - tak for det 🙏🏼
Virkelig lækker oplevelse. De lækreste 3 smørrebrød på det lækreste hjemmebagte rugbrød. Vi kommer 100% igen
Kan varmt anbefales
Super lækker café! Dejlig mad og super betjening - virkelig sød tjener der hed Freja, som var meget serviceminded. Bedste anbefalinger herfra! Kommer klart igen.
***** Venlig smilende betjening. Skøn velsmagende indbydende frokost.
På en kold og våd tirsdag besøgte vi café Vaabengaard. Vi fik en fiskeanretning og en klassisk. Begge anretninger var med udsøgte råvarer, og det var så veltillavet og lækkert. Smagfuldt og rigelige serveringer, så vi var glade og mætte.
Vi har i dag besøgt Vaabengaard 4 voksne .
Vi havde bestilt bord som vi fik anvist straks da vi kom af en meget imødekommende medarbejder
vi fik super lækker mad og dejligt koldt fadøl alt til meget rimelige priser. 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Dejlig mad, men vi ventede en time på den. Personalet var stressede og kunne bla. ikke finde vores bordbestilling. Det var synd for dem, men måske man skulle lade være med at lukke så mange gæster ind hvis der ikke er nok personale?
Endnu en gang imponerer Vaabengaard!!!! Min søn ønskede sig kød og bearnaise til sin konfirmation….og det fik vi sammen med lækre salater, kartofler, rodfrugt salat og hjemmebagt brød… og pesto som også er hjemmelavet! Og vi startede med den lækreste laksemousse med rugbrødschips til forret…ALT var perfekt. Vi kan kun anbefale Vaabengaard til jeres næste fest.
Superflotte anretninger( lille brunch) imødekommende og sød betjening rimelige priser super kaffe=alt i alt super🤩🤩🤩
Alt er bare fantastisk på dette spisested.
Søde rare ejer, man føler sig altid velkommen
Jeg har lige prøve hans salat. Vireklig lækkert! Rigtig hyggeligt sted, sød betjening og god musik i højtalerne. Kan varmt anbefales👍
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.