casinogami.se Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Wow vad dåligt…..

Wow vad dåligt…..

14000- utan att se en krona ….
5 bonusspel…. Insats 20….

6 sek
16 sek
100 sek
2 stk blanka bonusspel med te-triggars…,

Assa nollnix nada….
Sen enbar line hits på 4sek, 16sek upp til 50-60 sek….. inget annat…,,

Spelet hackar ojämt och det er inte cookies …..

Blir också utloggad under spel flera gånger….

Detta casino käns som bedrägeri!!!!

Allt er. I kollekt mode, inget att hämta her

December 11, 2024

Stor varning!

Stor varning!

Jag ångrar mig så oerhört mycket att jag valde att spela på detta casino.
Jag har spelat på många casino utan problem.
Här är det riggat så du inte ska kunna ta ut dina pengar, Det nästan omöjligt att vinna efter omsatta pengar så du kommer upp till gränsen för uttag.

October 6, 2024

SCAM

SCAM

Har överfört 300 kr i februari. Har fortfarande ej fått mina pengar tillbaka. Kan ej logga in. Dem vill inte hjälpa på något sätt. Gå ej in här!

February 12, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Grym sajt

Grym sajt
Inga konstigheter för oss som gillar spela och ta ut snabbt. Inga frågor bara spela och ta ut. Trygg sajt inte som de andra skojarna så som Ninja Ninja Casino eller Bethard, där du inte kan ta ut din vinst.

December 27, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Fungerar inte med Chromebook, usel support

Omöjligt att spela hos dem när man har en Chromebook, vilket jag tycker borde framgå på deras hemsida eftersom man måste sätta in pengar först, innan man kan börja spela. Supporten är riktigt dålig, frågar om samma sak flera gånger och tar oändligt med tid på sig att svara. Jag har bett om att få mina pengar tillbaka och att företaget ska vara tydliga med information om att Chromebooks/Google Chrome inte fungerar på sin hemsida. Jag har beskrivit i text och spelat in filmer hur det ser ut hos mig: jag kan logga in men inga spel laddas. Jag får inte ta ut mina pengar eftersom jag inte har spelat något, det är ett omsättningskrav som jag inte kan uppfylla eftersom jag inte kan spela. Moment 22 och behandlingen av mitt ärende är under all kritik.

September 20, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Casino Gami

Asså vilket casino! Har aldrig vunnit någon annanstans men här lyckades jag vinna nästan på en gång. Fick massa hjälp när jag ville ta ut min vinst också. Tack

May 10, 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look