Justitsministeriet - Civilstyrelsen Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Civilstyrelsen og Justitsministeriet…

Civilstyrelsen og Justitsministeriet samarbejder med familieretshuset og Ankestyrelsen men der er også langt ventetid for dem ligesom alle de andre organisationer Der er meget langsomme og i optrækket det vi så sige det der er langt ventetid og tids tidsbestemmelserne for hvor lang tid der må vare fra en sag slutter til hende inder i retten i højsret eller i de danske retssystem eller I have eller i forsømmet alle disse specielle Sager som de slet ikke ville kunne afgøre i forbindelse med deres organisationer og politikerne og Christiansborg og Regering og ministerne og de embeds folk der sidder bag de Luk kede døre på kontoret rundt omkring ved jo godt udmærket godt Der er mange problemer med disse organisationer og der er 12 spiser salgsbehandlinger som absolut ikke bliver afgjort i offentlighedens sønøs offentligheden for aldrig nogensinde nogle af de bergsager oppe eller oppe i Folketinget eller en regering Der er ikke nogen af de politi politikere eller dem der sidder i ministerstående har nogen som helst ideer om hvor mange problemer Det er skabt efterhånden med at tidligere havde det jo Statsforvaltning Og nu hedder de så familieretshuset der er mange knager over dem der er så mange klage punkter og der er så mange beviser for at de ikke ville kunne bevise overfor de politikere der har ansat dem i sin tid og ansat af Statsministeriet og der er mange problemer og der er så Tonsvis af problemer med politikerne der sidder bare inde på Christiansborg og beslutter en masse låge og regler og lovgivninger og når virksomheden vågner op for dem og andre ministeren embedsvej så er det en helt anden virkelighed der venter dem ude i det virkelige liv dårlige behandling dårlige service dårlig afgørelser i de forskellige rasager der foregår og TV2 og Danmarks Radio og Danmarks Radio og TV2 og alle journalister TV værter og alle aviser og Ekstra Bladet Jyllandsposten Helsingør Dagblad Helsingør og frederiksborgs angst og Hillerød Amts Avis og mange af de aviser der skriver historier om hvad der foregår de får heller ikke at vide han fulde sandheden om at alle de politikere der sidder bag de lukkede døre inde på Christiansborg og ikke gør det som borgerne Børnene må jeg tror det bedste for borgerne det var at lukke nogle af alle disse organisationer der er ubrugelig eller de får konkurs økonomisk og det vil koste den danske statskasse milliarder krone i danske kroner

August 26, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Fri proces ?

Fri proces
Jeg tror man skal være advokat for at få hjælp og det er jeg ikke, jeg føler mig så dum at jeg prøvede. Fordi så bliver jeg sendt videre til en anden Advokat og jeg aner ikke hvad jeg skal, jeg har prøvet flere steder nu og ingen kan denne situation. Omkring min udlejer jeg har kæmpet en kamp uden lige psykisk mentalt næsten et års tid og fysisk jeg forsøgte at søge hjælp, man mente ikke jeg havde brug for nogen.

Og hvis man ikke kan denne verden den er besværlig gjort via den digetale verden så det er meget svært at komme videre hvis man er udfordret omkring det digetale ja jeg har computer men det betyder ikke så ved jeg alt det er langt fra. Og meget forvirrende at komme rundt i systemet og umuligt at komme ind i det.

Så min oplevelse var ikke god og da jeg lider af depresioner der nu er forværret og især efter en oplevelse med udlejer, der ikke holdt hvad han aftalte men i stedet fordi han ikke fik sin vilje begyndte at smadre mine ting ude i haven, de stod og grinede af mig og sivgerdatteren stod med en vandslange og sendte vand ind i hovedet på mig og de fortsatte ugen efter og dage efter byggede hundegård og i haven ødelagde pindsvinenes hjem , de var rigtig fine huse , så de nu blev hjemløse de blev kaldt rotter og smadre de fine huse smed alle mine blomster ud af mine krukkerne alle hortensiaerne , de ødelagde mit store Kaninhus og lille, jeg har gået og holdt ved lige som mine katte brugte at ligge i. De er 3 og den ene er nu meget syg jeg tror det er alt det mustøv der ligger i græsset hun har forsøgt spise og det er ikke så godt , min anden ven døde jo netop ved sådan en situation, hvor hans sår ikke var helet ved halsen og jeg har boet her i over 20 år Jeg har fungeret som hjælper med alt muligt og holdt hele stedet og det er sådan man gør over for mig.

Fjernede mit fuglefoderhus jeg prøvede at gøre det hyggeligt passede haven i mange mange år som de var godt tilfredese med aldrig hørt modsat, jeg satte nye hegn op over flere gange i de år på grund af vinden de tog mine Pindsvine huse ødelagde det ene det andet tog de med og de ødelagde min vaskemaskine så jeg kke kan bruge den gav stød.

Jeg har gjort mig stor umage for at forklare min situation, men det virkede slet ikke og det er som at stå udenfor en høj mur uden dør og spørge om hjælp, det føltes som at udlejere nu om dage kan gøre hvad de vil over for beboere og man har besvær med at komme til orde og man skal vide alt om udlejeren og man kender lidt, ellers kan man ikke få hjælp det er meget svært, jeg har været så ked af det og såret at jeg ikke ved hvad jeg skal gøre.

nu står de så og sandblæser, først mens han var i gang og han der rensede muren forklarede at det var vand varmt vand der opløste molekyler og ikke som sadblæsning jeg er lettet men det ikke at få at vide hvad der sker derude før at nogen fra komunen kom og talte med den person der arbejdede med muren j´kunne man få at vide hvad der skete og hvor jeg så bor indenfor. Uden at få at vide hvad der skal ske så gør man bare.
Min ven og jeg og min sag var ikke noget værd.
Jeg har 3 katte hvor skal jeg gå hen.

En anden ven af mig der boede med mig , døde en måned efter den sandblæsning der foregik i juni måned og i 2012 juli måned døde han, hans operations sår ved ansigtet og nede i ganen, kunne slet ikke klare den tur, selvom jeg har Kol og jeg gik og ryddede op i hele gården efter deres sandblæsning ,da de mænd var færdige de kom ikke tilbage igen, jeg gjore det for at min ven skulle få det godt igen , det gjore han aldrig den sandblæsning er det værste der kunne ske og ikke godt at bo i.

Nu er der så gang i den i igen og den behandling jeg har fået og her var grov og de har ikke kommet noget for vinduerne, der hvor man bor mens de sandblæser ved vinduer ja de bruger vand denne gang men hvad hvis så der kommer noget ind eller man kommer til at have med det at gøre. Kemira har ligget ved siden af så det sidder jo i muren

Jeg ønskede bare noget hjælp men mødte en mur. Hvad ønsker man sig når man henvender sig jamen hjælp til at få den rette behandling jeg ville blive boende da det er svært at få hjem til tre katte og også orden på de lejekontrakter, det er rigtigt skidt jeg skriver ikke bare for at skrive, jeg skrev jo for at få hjælp over for en der står langt stærkere og har flere muskler som har hjælpere juridisk. Hvis jeg vidste hvad jeg skulle gøre jamen så søgte jeg ikke hjælp.

August 17, 2026

Justitsministeriet stavnsbinder borger

Justitsministeriet stavnsbinder mig, det kan simpelthen ikke være rigtigt !!!
Mit pas udløb oktober 2025, og da jeg først i 2027 skal på en længere rejse, vil jeg vente med at forny pas.
Men så indtræder katastrofen ..... 29. maj 2026 går min mobiltelefon i stykker, og jeg må selvfølgelig derfor købe en ny.
MitId, Netbank, E-boks, Min Læge app, Apotekets app samt Mobile Pay hverken Vil eller KAN overhovedet kopieres/overføres fra gammel mobil til ny .. alt prøves og INTET sker!
Da jeg ikke har - og aldrig haft - kørekort, ja så bliver jeg jo nødt til at forny mit pas, og scanne passet på den ny mobil ... og SÅ efterfølgende kan jeg få adgang til MitId, Netbank, E-boks, Min Læge app, Apotekets app samt Mobile Pay. Men ventetiden på personlig henvendelse for fornyelse inkl. foto på kommunen, er på - og hold nu fast - 20 HVERDAGE.
Jeg kan ikke engang bare til-her-og-nu få en aktivitetskode via borger.dk til MitId, for det kræver, at jeg skal godkende med ... MitId og det kan jeg jo for h........ ikke !!!!
Jeg ved godt, at det er MIN pligt som borger, at holde mig ajour vedr. min budget konto, min E-boks, evt. besked/info fra min bank ... men jeg kan jo ikke holde mig ajour med noget som helst, og er totalt LOST uden adgang til MitId ..... jeg kan INGENTING ...!!

July 10, 2026

Peter Hummelgaard

Peter Hummelgaard, Vær venlig at komme på banen nu mht Familieretshuset! Den instans virker slet ikke og bør lukkes. Sure, negative og inkompetente medarbejdere som taler ned til borgerne, årelange uacceptable ventetider på alt fra familiesager, værgemål og enkle sager som navneændringer! Familieretshuset ødelægger børn, ødelægger familier, gør syge mennesker mere syge, forværrer sikkerheden omkring personer udsat for stalking m.m. - og forøger dermed omkostningerne til samfundet ved ikke at eksekvere, og pga deres behandling af alle de sørgelige skæbner, som efterfølgende får brug for hjælp eller aldrig kommer på fode igen. Ved ikke hvem har ansat disse medarbejdere i Familieretshuset, men jeg har igennem årene ikke stødt på en eneste empatisk og kompetent medarbejder, har derimod oplevet utallige gange at få røret smidt på, når man spørger til ventetider, og mailer man dem, svarer de ikke! Læs dog anmeldelserne her på trustpilot, 97% dybt negative, luk nu huset og udliciter opgaver til kommuner og ministerier!

July 24, 2025

Freestyle fra civilstyrelsen

Freestyle fra civilstyrelsen
De synes god om robot vurderinger, eller ønsker de ikke tage stilling.
Administrationen har taget sig omfattende friheder i lovens tolkning, herunder fastsat regler, som lovforarbejderne direkte forbyder, samt grundlæggende udøver skøn under regel, med hjemmel i en vejledning.
Med andre ord ønsker jeg domstolenes stillingtagen til om styrelsens administrative praksis er lovmedholdelig, idet klagenævnet i konkrete sager har afvist at tage stilling til ethvert spørgsmål om legalitet i administrationen.
Afvist grundet manglende interesse i samfundet!!!!

March 14, 2025

med 0…

En med 0 erfaring inden for dette område har sendt mig brev med ukorrekt sagsfremstilling har på den bagrund afvist min sag hvad alle styrelser på skrift gør når der skal afvises sager. Kan godt forstå der ikke er nogle til at tage ansvar på disse områder der ville mange sager skulle tages op igen hvad ikke har interesse da kun handler om at indkassere gebyr til statskassen ved minretsag .dk

August 13, 2024

Dårlig

Det er da nok noget af det væreste jeg har været med til , deres afgørelse på sager tager min.2 år selvom man får at vide 9 mdr, min sag har nu tager 3 år og stadig mener de at de mangler papir ,, hvad der ikke eksisterer,, det er staten ,havde det været o. Vent skulle de har haft det hele i løbet af en uge ,,simpelthen får dårligt....hilsen conni petersen

July 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Et ministerie uden indflydelse.

Jeg har et stykke tid prøvet at kommunikere med Justitsministeriet, men det er op ad bakke. Enten svarer de slet ikke ellers sender de bare henvendelser videre til et andet ministerie, som de mener skal svare på det.
Jeg skriver vedrørende Ankenævnet for patienterstatninger, som sidder og afgør sager, hvor der er en dommer og en advokat med i panelet, sammen med nogle andre ligegyldige folk som bare er udpeget af forskellige organisationer, som intet har med lægelig arbejde at gøre, som min sag i nævnet var. Disse " kloge " sidder og afgør sager som tager dem en halv time, ud fra materiale, som en sekretær har pillet ud af en sammenhæng, måske af en sag på 534 sider som jeg har fået tilsendt, som værende aktindsigten. De "kloge " har så truffet en afgørelse, hvor de lige har glemt en vigtig ting, som at der er noget der hedder egenbetaling af en evt. erstatning, på trods af det stod i den afgørelse som de har omstødt. Så værdien af et sådant nævn er lig nul. De eneste der får penge ud af det er de personer der har omstødt sagen, med væsentlige fejl i.
Det er så det jeg forgæves prøver at gøre ministeriet opmærksom på, men alle dem med titlerne derinde, gider åbenbart ikke at tage sig af sådanne ting, de tænker jo nok mest på hvor de kan score det næste vellønnede job, da de ikke svarer mig på de væsentlige ting. Kun en besked om at det nævns afgørelser kan kun omstødes ved en domstol, som der nok ikke mange civile der har råd til at køre.
Men på trods af det nævn hører under dette ministerium, tager man ikke notits af, af sagen er afgjort med fejl og de selv samme folk i nævnet fortsætter ufortrødent deres dårlige arbejde, og tjener penge på det, mens dem der har fået skaderne får en lang næste. Og underligt nok er der ingen kontrol eller opsyn med hvad nævnet foretager sig , fra ministeriets side. Det er endnu et ministerium der bare har en pengekasse, hvor der er tag selv bord, ligesom i Brittasagen.
Det er en del af velfærdsdanmark, at dem der har noget i forvejen kan få nogle loppetjanser og tjen på det, uden nogen frygt eller respekt for jobbet kan sidde og ødelægge andre folks liv med at lave fejl uden det får konsekvenser. og at der er en dommer og advokat, er jo meget betryggende for retssikkerheden i Danmark, hvor det ser ud til at bare der er penge i det, er afgørelserne ligegyldige, da der ikke er nogen konsekvens ved fejl.
Nedlæg dog dette ministerium, da det ikke har nogen mening i systemet. En mimister der ville tage sig af det ville det da være på sin plads, men hun har nok travlt med sine sociale medier, so der så frarådes unge mennesker at gøre. Måske skulle der startes ve dem der anbefaler det, nemlig folketinget. Der er ikke tid til meget folketingsarbejde, når man skal plapre løs med alle de ligegyldige sociale medier.

October 18, 2023

1200 kr til en ansøgning hul i hovedet

Jeg vil gerne lave en indsamling på GoFundMe men jeg skal have en tilladelse til 1200 kr med 3 underskrifter fra andre personer.

Det er kun mig selv da jeg vil gerne søge økonomisk støtte til en brugt bil

March 26, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Civilstyrelsens uforskammede og uværdige behandling af udsatte borgere!

Jeg har fået et afslag på min anmodning om fri proces, fordi Civilstyrelsen mener at det er for svært at dokumentere, at min modpart (en Kommune) har handlet ansvarspådragende - i en sag om kommunalt omsorgssvigt, hvor man har været bekendt med vold i hjemmet uden at reagere... siden hvornår er Civilstyrelsen landets dømmende magt? Jeg lever under alle omstændigheder op til de økonomiske betingelser, men Civilstyrelsens medarbejdere nænner ikke at skænke mig den lille smule anstændighed offentligheden stadig havde til rådighed for at rette op på årelang vanrøgt, dokumenteret kendskab til vold, og seksuelle krænkelser i hjemmet!
Fuldkommen udigennem uværdig behandling!

Det værste af det hele er, at man ikke kan modtage en forklaring på afslaget. Det er bare sådan det er... Man kan ikke få indsigt i hvilke tidligere afgørelser der har lagt til grund for afslaget, og man ved således ikke om der overhovedet er set til Domstolenes tidligere praksis, eller om det er en eller anden lille ufaglært næsepiller der bare helt personligt mener, at min sag skal staten da ikke bruge ressourcer på!
Skam jer!

November 16, 2021