Den Grønne Butik ApS Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi kan kun give Den Grønne Butik vores allerbedste anbefaling! ❤️ Vi brugte dem til blomster og oppyntning til vores bryllup, og vi kunne simpelthen ikke have ønsket os et flottere result... See more

Rated 1 out of 5 stars

Det må være verdens værste blomsterbutik, de behandler personer er sørgende xtremt dårligt. Der aftales noget og efterfølgende bliver man anklaget for at være fra den, når de er løbet fra deres a... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har flere gange fået de største, smukkeste og mest bedårende buketter blomster fra den grønne butik, de holder længe og dufter dejligt! Jeg kan varmt anbefale den grønne butik🥰 også har de rigti... See more

Company details

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Vi kan kun give Den Grønne Butik vores…

Vi kan kun give Den Grønne Butik vores allerbedste anbefaling! ❤️

Vi brugte dem til blomster og oppyntning til vores bryllup, og vi kunne simpelthen ikke have ønsket os et flottere resultat. Det hele var så smukt og gennemført, og blomsterne var virkelig med til at skabe den helt rigtige stemning på vores store dag.

Vi fik utrolig mange rosende kommentarer fra vores gæster om blomsterne og oppyntningen. Det var tydeligt, at der var kælet for detaljerne, og det gjorde en kæmpe forskel for hele festen.

Pigerne var samtidig noget af det sødeste og mest imødekommende.

De var utrolig omstillingsparate og hjalp med stort og småt, når der opstod ændringer undervejs. Det gav os en kæmpe tryghed i en dag, hvor der i forvejen er rigtig mange ting, der skal gå op.

Man kunne virkelig mærke, at de gerne ville gøre vores dag helt særlig, og det lykkedes fuldstændig.

Tusind tak for jeres fantastiske arbejde og for at være med til at gøre vores bryllupsdag endnu mere uforglemmelig. 🌸❤️

September 5, 2026

Den største anbefaling – kreativ blomsterkunst til vores Kærlighedsfestival 🌸♥️

Den Grønne Butik stod for den smukke udsmykning af vores Kærlighedsfestival og WOW, hvor overgik de bare vores forventninger🌸

Det var overdådigt, mega smukt og SÅ kreativt. Udsmykningen med bl.a. gummistøvler, ølkasser og festivalkander ramte vores festivaltema fuldstændig perfekt og var med til at skabe lige præcis den stemning, vi havde drømt om.

Og så var der min brudebuket… 😍 Den var nytænkt som en helt fantastisk taske buket, og den var simpelthen SÅ smuk. Den tiltrak virkelig meget opmærksomhed og fik så mange komplimenter.

Der var tænkt over hver eneste detalje, og resultatet var både personligt, kreativt og helt unikt.

Kæmpe stor anbefaling fra
Morten og Tina ♥️🌸

August 29, 2026
Rated 5 out of 5 stars

De reddede vores bryllupsdag med de flotteste blomster!

Signe og holdet på Den Grønne Butik var fantastiske. De lavede brudebuketten og pynt til både kirken og festen til vores bryllup i juli 2026. Jeg kontaktede dem tre uger inden da min oprindelig plan gik i opløsning, og de sagde ja, selv om de fleste var på ferie. Senere, da jeg måtte skære ned på budgettet var Signe hurtig til at komme med et forslag der kunne passe. Resultatet var stadig skøn--romantisk og farverigt til et bryllup på landet, uden at være prætentiøs eller nuttede. Hun huskede mine yndlingsblomster (pæoner) og brugte de inspirationsbilleder jeg sendte. Vi kunne ikke havde fået bedre!

July 25, 2026

Bisættelse

Jeg har i dag, fået leveret den smukkeste kræns til min fars bisættelse. Det kunne ikke havde været smukkere. Der var intet der kunne havde været bedre, og de har virkelig lyttet til mit ønske ❤️ stort ros her fra

February 19, 2026

Trist julebuket

Har i dag modtaget en julehilsen fra min nærmeste familie.
Den var 80 cm høj fyldt med grangrene som jeg måtte tage ud,da jeg ikke har redskaber til at forkorte buketten.
Det nok til jeg vil sige ,find en anden blomsterhandler.

December 22, 2025

Modtog påskelørdag en buket🥴fra jer

Modtog påskelørdag en buket🥴fra jer
Den var ca.80cm.høj og nok det mest kedelige og triste jeg nogensinde har modtaget fra jer. Der var 5 blomster i,en chrycantemum,to gerbara og to stængler af ,måske kaldes den Texas Rose, grene fra birk måske,to stængler af noget staude,der kommer til at blomster hvis den holder så længe,to statice og en mandstro hvor hoveder hang nedad oggggg tre forskellige grønne grene,eukalyptusen,lauerbær og gren med små blade på,to strå af en art🥴🥴jeg tænkte,det var hvad der var tilbage i spandene,vådt papir omkring en plasticpose med tape,sådan videre.
I februar fik jeg to buketter fra jer og der var igen en næsten lige så kedelig buket med en stor crysantemum i midten og trods flere blomster i,der havde ser deres bedste tid,den varede 4 dage.Den anden fra min datter,var som det plejer at være, en skøn buket bestående af lyserøde nelliker,statice eller måske er det hindebæger og det grønne var eukalyptusen,den varede i 14 dage.
Buketterne fra min søn,jeg tænker de er i den dyrere ende og de sidste tre gange med kort,med mit sidste nye barnebarn på,efter størrelsen må de koste mere.
Har kikket på interflora og kan simpelhen ikke så,at I blir vejledt til at sende så grimme og trætte buketter ud til kunderne,de har ingen høj buket på 80 centimeter.
Overvejer at komme ned med buketten til jer,så kan I sgu har den stående,grim er den. Har instrueret både mine to børn og børnebørn om at få buketter leveret fra jer,da I plejer at være de bedste men det er åbentbart slut. Der var ikke meget glæde ved de buketter

April 19, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg går altid ind hos jer

Jeg går altid ind hos jer, når jeg skal ha blomster! Udover har jeg også været i praktik to gange hos jer i min folkeskole tid og jeg elskede hvert sekund af det. Alle menneskerne er jo fantastiske ❤️

August 19, 2024

5 stjerner uden tvivl

Signe som arbejder i den grønne lavede alle blomsterdekorationer til mit bryllup, og jeg var fuldstændig blæst bagover. Det var simpelthen så smukt. Jeg købte en pakkeløsning med brudebuket, og oppyntning af feststedet både lokalet og reception og indgang, men Signe havde været alle vegne og pynte flot op og ingen hjørne blev overset. Jeg synes virkelig jeg fik meget for mine penge og blev så overrasket over hvor mange blomster der var med i pakken.
De Aller varmeste anbefalinger herfra til alle kommende brudepar, det vil i ikke fortryde hvis i vil have kvalitet og et kæmpe wauw fra jeres gæster.

August 10, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fantastiske blomster til vores bryllup

Wow, wow og wow. Vi fik leveret blomster til vores bryllup. Hold da op for en positiv oplevelse. Fra første snak omkring hvad vores tanker var til at vi fik lige præcis det vi kun turde drømme om. Vi er simpelthen så taknemlige for den behandling vi har fået. Alle vores gæster kommenterede på hvor flotte blomsterne var og vi glæder os til at komme igen og købe blomster. Tusind tusind tak endnu engang!
De bedste anbefalinger fra Ida-Marie og Stefan.

August 10, 2024

Virkelig lærerigt julekursus

Jeg deltog i DGB julekursus og det var en fantastisk oplevelse som altid. Friske materialer - ligesom i butikken - og undervisningen/guidningen er i top! Signe og resten af personalet er så søde og hjælpsomme og deler virkelig ud af deres viden og ekspertise. Det er altid virkelig hyggeligt! Der er plads til alle og du kan sagtens komme alene.

November 16, 2023

Skuffende julebuket

Modtog en buket til jul bestilt gennem Interflora. Det skulle være en stor moderne julebuket. Skuffelse var stor ved giver, da de så buketten til 399 kr. dertil kom levering på 70 kr. og kort til 15 kr.
Skuffelse var også stor hos mig, da jeg hørte prisen. Den stod på ingen måder mål med beløbet.

December 22, 2022
Den Grønne Butik ApS logo

Reply from Den Grønne Butik ApS

Hej Dorte, vi beklager meget at din julebuket ikke levede op til forventningerne, det er vi kede af. Buketter som er bestilt gennem interflora.dk er lavet ud fra en nøjagtig liste over hvad der skal være i buketten, så alle buketter uanset hvor i landet de er lavet, ligner og har præcist de samme blomster i, som der er på det billede, man har bestilt udfra. Vi anbefaler derfor at du kontakter interfloras kundeservice, hvis du er utilfreds med størrelsen på buketten kontra prisen som er blevet betalt, da dette er det noget de bestemmer og ikke floristen.

Med venlig hilsen Den Grønne Butik

Take a closer look