Designstudio Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

1. Website Designer

Information provided by various external sources

Vi laver skræddersyede webløsninger til markedets bedste priser. Vi er eksperter i WordPress websites og WooCommerce webshops, og kan desuden hjælpe med online markedsføring, som SEO og Google Adwords.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

God personlig kontakt og lynhurtig opgaveudførelse

Som lille enkeltmandsvirksomhed havde jeg brug for hjælp til at få gjort mit logo mere skarpt, få lavet min egen skabelon til PowerPoint og redesign samt opdatering af min hjemmeside.
Jeg valgte DesignStudio, fordi jeg kunne se, at det var en forholdsvis lokal og lidt mindre virksomhed. Jeg havde ikke lyst til at anvende et stort lidt-for-smart-i-en-fart firma, da jeg gerne vil have den gode personlige kontakt.
DesignStudio har oversteget mine forventninger med god personlig kontakt og sparring samt lynhurtig udførelse af opgaverne til en yderst rimelig pris.
Alt er blevet som jeg gerne ville have det, så jeg kan kun give DesignStudio mine bedste anbefalinger.

arps.dk

October 25, 2024

FULD TILFREDSHED FRA START TIL SLUT

FULD TILFREDSHED FRA START TIL SLUT.

Vi skulle havde lavet en ny hjemmeside og var fra starten af skeptiske ift. om det var noget som firmaet DesignStudio kunne udføre, da vi hverken havde hørt noget positivt eller negativt om firmaet. Vi synes dog, at det de lavede var pænt og professionelt. Vi fortalte også ærligt at vi generelt var skeptiske, da vi havde begrænset viden om, hvordan sådan en proces eksekveres veludført.

Her ses resultatet af vores hjemmeside:

jaegerfod-fodterapi.dk

Vi er fuldt ud tilfredse med hele processen, lige fra start til slut. Der er intet at sætte en finger på, da vi har fået et resultat, ligesom vi ønskede og håbede på. Normalt laver vi ikke anmeldelser som firma, men det er værd at gøre en undtagelse her. For dette samarbejde - og denne service - har været en fornøjelse. Vi kan på det varmeste anbefale andre, at bruge firmaet DesignStudio.

Jægerfod fodterapi

May 19, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Skal I have lavet en ny hjemmeside

Skal I have lavet en ny hjemmeside, lille eller stor, så kan jeg varmt anbefale Design Studio. At samarbejde med Design Studio om min egen nye hjemmeside, har været en af de bedste beslutninger jeg har truffet. Drop den tvivlsomme freelancer. Jeg ved af egen bitter erfaring, at det bare ikke er det værd. Ikke nok med at Design Studio sandsynligvis kører med markedets mest gunstige priser, deres professionalle tilgang og høje faglighed er imponerende. Katrine virker som en utrolig positiv og tålmodig person. Lige meget hvor meget jeg vender og drejer det, så har jeg bare ikke noget negativt at sige om Design Studio. Jeg kan iøvrigt også anbefale at man laver en efterfølgende serviceaftale. Man sover nu engang bedre velvidende ens hjemmeside er i trygge hænder …
— Niels E. Hansen, weary tune books & music

December 28, 2020

Anbefales varmt.

Design Studio har i flere år været uundværlig samarbejdspartner for Copenhagen Summer Festival.
Design Studio leverer altid professionel og engageret arbejde og har forståelse for de særlige behov en klassisk musikfestival har brug for at få opfyldt. Opgaverne udføres hurtigt, effektivt og med smag. Kort sagt, stor tilfredshed helt igennem.
Poul Rosenbaum, Copenhagen Summer Festival.

December 1, 2020

Alt er i orden

Alt er i orden vist. Vi hører aldrig noget og alting fungerer. Så kan passe vores forretninger imens DesignStudio passer vores hjemmesider 👍👍👍 det er præcis sådan det skal være

November 18, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Fra start har jeg virkelig følt…

Fra start har jeg virkelig følt Designstudio har hørt og set hvad jeg ønskede med min hjemmeside og de svare altid samme dag når jeg har spørgsmål.
Fantastisk service, som aldrig stopper, det er der ikke mange andre steder der formår at holde.

November 18, 2020

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, super flot service, meget venlig og stor hjælp for os med at oprette vores egen hjemmeside. Virkelig god samarbejde med dem. 😊

November 16, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Har altid fået en fantastisk professionel behandling

Vi får stor ros blandt vores kunder som besøger og handler på vores webshops. Den ros skal gives videre til Designstudio, som i flere år har designet og vedligeholdt vores shops. Har altid fået en fantastisk professionel behandling, om det så har været en sen lørdag aften, så har Designstudio reageret.
Vil klart anbefale deres serviceaftaler, hvor de er enormt hurtige og effektive, til at udføre de ønsker eller udfordringer vi nu må have.

November 16, 2020

Den varmeste anbefaling!

Vi har i Antoni Legacy fået lavet vores hjemmeside hos Designstudio.dk og er simpelthen så glade og målløse over resultatet. Katrine, som har været vores kontaktperson gennem hele forløbet, har været både sød, professionel og sej og vi er ovenud tilfreds med både siden og servicen.
Vores side har fra begyndelsen været et stort projekt, men Katrine har fra første samtale forstået vores noget omstændelige digitale projekter, og givet vores vilde idéer digital form. Vi kan på det varmeste anbefale Designstudio.
Antoni Legacy, ibantoni.com.

November 2, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Katrine fra DesignStudio har lavet i…

Katrine fra DesignStudio har lavet i alt 4 hjemmesider for os og vores 4 sundhedscentre. Vi har fået 4 flotte og velfungerende hjemmesider og Katrine har udvist tålmodighed og guidet os hele vejen.
Vi kan kun anbefale at bruge DesignStudio hvis I mangler en ny hjemmeside.

August 21, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Efter at have brugt en formue på en…

Efter at have brugt en formue på en freelancer uden de store kvalifikationer.

Så var det en fornøjelse og en lettelse at finde et dansk firma, som fra start have en klar struktur og plan for det jeg gerne ville have lavet (Webshop)
Jeg fik ret tydeligt at vide, hvad de skulle bruge af mig og utrolig hurtigt, var der inden for få dage et udkast, som vi gik igennem for ændringer (de/katrine havde dog ramt mere eller mindre alle mine ønsker fra start)

De/Katrine er umådelig tålmodig over for en som undertegnede, der ret ofte kom med nye ting der skulle laves. Der var aldrig brok eller lignede. Tværtimod kom hun med forslag til hvad der kunne laves til det bedre. Hun ændrede en lille smule i mit firma logo (meget minimalt), men det fungerede super godt!

Slut resultatet blev lige som jeg ville have det og følte mig meget tryg ved hendes kyndige viden og kvaliteter.

Prisen var mere end konkurrencedygtig og jeg har allerede anbefalet hende til dem, som overvejer at skal have lavet hjemmeside og webshop.

Jeg har før haft fat i andre danske firmaer også ved tidligere projekter, dog uden at føle mig tryg og aldrig har produktet været i topklasse som Designstudio.dk kunne klare!

webshoppen kører iøvrigt knivskarpt og ret hurtig, hvilket er et must i dag!

kan kun sige tak for et utrolig godt stykke arbejde!

May 14, 2020

Take a closer look