Jeg har desværre hafLangvarigt forløb, gentagne fejl og manglende ansvarstagent en meget dårlig…
Jeg har desværre haft en meget dårlig oplevelse med dette forløb. Min bil har samlet set været ude af drift i omkring 8 ud af 11 måneder, og problemet er fortsat vendt tilbage trods flere værkstedsbesøg og afhjælpningsforsøg.
Hver gang problemet opstod, blev der givet nye forklaringer, uden at der efter min opfattelse blev foretaget en ordentlig og grundig fejlsøgning af autoriserede teknikere. På et tidspunkt fik jeg eksempelvis oplyst, at det “formentlig” blot var et 12V-batteri, der skulle skiftes – uden at bilen på forhånd var blevet korrekt undersøgt eller målt igennem. Senere blev softwarepakken udskiftet, men kort tid efter opstod præcis samme problem igen.
Det mest frustrerende har været den manglende konsekvens og ansvarstagen i sagen. Jeg oplevede flere gange, at mine oplysninger blev modsagt, og at der blev fremsat forklaringer om blandt andet “småture” som årsag til problemet, selvom dette ikke stemmer overens med mit kørselsbehov.
Derudover mistede jeg tilliden yderligere, da personer uden tydelig dokumentation for autorisation eller teknisk ekspertise blev sendt ud for at vurdere bilen. Det eneste, der reelt blev gjort på stedet, var at tilslutte en booster til bilen. Kort efter de forlod adressen, kunne bilen igen ikke låses op.
Jeg føler som kunde, at jeg har stået alene med et tilbagevendende problem i alt for lang tid, samtidig med at jeg konstant skulle argumentere for, at fejlen stadig eksisterede. Når en bil kan være ude af drift i så mange måneder uden en reel og varig løsning, forventer jeg langt bedre service, kommunikation og ansvarstagen.
Jeg kan desværre ikke anbefale dette forløb til andre ud fra min oplevelse.