Drudenfuss Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.7

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Vores (5 personer) besøg gik godt til en start, men derefter var der mange varierede udfordringer. - Et 15 cm langt hår i en tiramisuen - Ingen makroner i rabarbertriflien (som angav makrone... See more

Company replied

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

Deres akustik er virkelig et problem…

De har virkelig et problem med deres akustik der er så meget larm derinde…vi ventede lang tid på mad. Og da den kom var den ikke særlig varm lunken suppe og en lunken hovedret det er bestemt en ude cafe til sommer med et glas vin.

December 17, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg satte mig på en defekt udendørs…

Jeg satte mig på en defekt udendørs cafestol. Den brød sammen under mig hvorefter jeg væltede ud på vejen og slog mig slemt. Mit højre håndled er svulmet kraftigt op, og kræver jeg må en tur på skadestuen. Hvad gør tjenerne - ingenting, ingen undskyldning, ingen der lige spørger til hvordan jeg har det det - ingen reaktion overhovedet. Der kommer et efterspil😠

August 30, 2025

Mega dårlig oplevelse

Mega dårlig oplevelse.
Spiste frokost på cafe’en d 28/6 - sad udenfor.
Fik hurtigt bestilt - og fik også drikkevarerne hurtigt.
Der gik så over en halv time inden vi fik vores mad.
Havde bestilt pil selv rejer. Det virkede som om at de var tøet op i varmt vand - var nærmest lunkne og uden smag.
Bar præg af at de havde glemt vores ordre. Havde klædt dem at informere herom.

June 28, 2025

Kedelig oplevelse.

Kedelig oplevelse.. første møde var en lidt for topsmart servitrice der starter med at irettesætte os i forhold til hvor vi må sidde. Maden var smagsløs og kedeligt fremstillet. De har i hvert fald fået et tilbud på karse til alle tallerkener! Måtte vente lidt for lang tid til maden kom. Der er meget uro og en ubehagelig brummende lyd i baggrunden. Vi kommer ikke igen .. og anbefaler ret sandsynligt ikke stedet til andre..

February 13, 2025

Positiv oplevelse

Trods der gik kiks i ordren og vi måtte vente længe på mad, så var personalet super professionel og venlig og vi fik gratis drikkevarer som kompensation for lang ventetid...

Fransk bistro/cafe stemning. God mad 👌

Rigtig høflig personale.

February 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Dejlig dejlig oplevelse på en…

Dejlig dejlig oplevelse på en hamsterhjulsonsdag. Top betjening!
Fik FIRE æbleskiver og ikke de sølle tre som alle andre steder, jeg har besøgt.
Så kom Tjeneraugust ned med kage og spurgte om vi vil have, for det var bedre end det blev smidt i madaffald.
Tak for en god aften🍷

November 21, 2024

Lækreste brunch oplevelse

Supergod oplevelse at være på Café Drudenfuss. Den unge tjener var supersød, opmærksom og humoristisk. Vi fik den lækreste signatur-brunch. Mums hvor smagte det hele bare godt. Banankagen med chokolade-ganache smagte så englene synger. Desuden blev kaffe/vand serveret efter 15 min. og brunchen 24 min. efter ankomst. Så fint. Superhyggeligt sted også midt i latinerkvarteret i Århus. Kan varmt anbefales. :-)

September 29, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Blev meget hurtigt truet med politiet…

Blev meget hurtigt truet med politiet da vi ikke lige kunne finde ud af hvem i selskabet der skulle betale hvad......
Vi finder et andet sted til en anden festlig aften.

December 1, 2023
Drudenfuss logo

Reply from Drudenfuss

Vi er kede af din oplevelse. Vores ansatte har fået indtrykket af at i forsøgte at slippe for regningen ved at sende regningen rundt i selskabet, hvor ingen ville betale. Vi har instrueret vores ansatte i at de ikke selv skal tage konflikter med vores gæster, men kontakte til politiet, hvis vi har gæster der nægter at betale.
God jul
Venlige hilsner
Café Drudenfuss

Rated 2 out of 5 stars

For dårlig kvalitet - billige råvare

Vi 3 personer, her Onsdag den 5 juli. Min Niece og jeg bestilte en Espresso Martini og min mor fik en Cappuccino. Blev slemt skuffet, det var ikke bare dårlig, men virkelig virkelig dårlig. Der kom en flink tjener og fulgte op på om det smagte som det skulle, og vi alle tre blev desværre nød til at fortælle at det var rigtig skidt. Fandt så ud af at de faktisk ikke havde kahlua til at lave Espresso Martinien med, men de brugte en eller anden billig erstatning som som hovedsageligt smagte af sukker, og at de brugte minimælk til cappuccinoen. Tjeneren var rigtig flink, og virket til at gøre det bedste med det han havde at gøre med, så han tilbød en ny cappuccinoen til min mor, lavet på sødmælk, den var desværre ikke ret meget bedre da kaffen, virket til at være a en dårlig kvalitet. Det var faktisk umuligt at få en drink derinde ned noget nogenlunde spiritus i det hele virket til at være skiftet ud med det billigste af det billigste, den bourbon whiskey de brugte til drinks, var en billig Jim Bean. Så vi opgav og gik over op den anden side ved Cafe Englen, hvor vi blev gladeligt overrasket, det var rigtig godt, kvalitets spiritus og god kaffe, og faktisk betydeligt billigere.

July 5, 2023

Mange udfordringer

- Et 15 cm langt hår i en tiramisuen
- Ingen makroner i rabarbertriflien (som angav makroner i menukortet)
- 2 forkerte drinks
- En madforgiftning med 3 natlige opkastninger ovenpå en omgang Moules Frites

og

- manglende toiletpapir, sæbe mm. på toiletterne.

May 6, 2023
Drudenfuss logo

Reply from Drudenfuss

Hej Lena. Vi beklager at du du har haft en uheldig oplevelse. Du må meget gerne kontakte os på info@drudenfuss.dk, så vi kan følge op på jeres besøg.
Vh
Thomas / Drudenfuss

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse på forårets første…

Fantastisk oplevelse på forårets første solskins dag
Vi fik en lækker klassisk brunch med både champjuice latte og lækker limonade
2 super søde piger til at servicere og en rigtig go’ oplevelse , klart et sted man skal hen og samtidig opleve latinerkvarteret midt i Århus midtby🍾🍾

April 2, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Fin og nydelig cafe og super god service af Salomon

Super god cafe i hjertet af Århus, som helt klart kan anbefales!

Jeg blev budt velkommen af en tjener ved navn Salomon, som var meget flink og imødekommende. Han fik os sat ved et bord og vente tilbage da han kunne se vi var meget i tvivl om hvad vi skulle bestille, han kom med nogle virkelige gode anbefalinger og gav en super god service. Det bedste ved han service var, at han flere gange kom og spurgte hvordan vi havde det og om vi havde en god aften.

Virkelig flink ung mand, han fortjener ros.

February 6, 2023

Rigtig dårlig oplevelse!!

Vi bestiller to pommes frites med mayo og noget at drikke. Drikkevarerne kommer med det samme.
Vi ventede i 30 min på vores pommes frites, efter der er gået 30 min. ventetid, beslutter os for at spørge hvor de bliver af. Servitricen lignede ikke en der vidste hvad vi snakkede om, selvom hun selv havde taget imod bestillingen. Der går 2 min og en skål med halv kolde pommes frites bliver serveret. Der går i alt over 45 min før anden kommer.
Fritterne var over saltet og smagt alt for meget af fritureoile. Kan ikke anbefaledes!!
Værste service i Aarhus!!! Kommer aldrig igen!

May 26, 2022

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look