Hej,
Jeg har noteret mig din besked.
Jeg vil dog gerne præcisere nogle forhold omkring forløbet.
Da bilen kom til mit værksted, var den vanskelig at køre, jeg fortalte dig om problemet. Jeg anbefalede dig først at kontakte det værksted eller den virksomhed, som tidligere havde arbejdet på bilen, så de kunne undersøge det. Du oplyste imidlertid, at de lå langt væk, og at du ikke ønskede at køre tilbage til dem. Du bad derfor mig om at undersøge og udbedre problemet, hvilket jeg gjorde.
Efter arbejdet prøvekørte du selv bilen, inden du betalte, og du oplyste efterfølgende til mig, at bilen var blevet meget bedre. Jeg har fortsat din skriftlige besked, hvor du selv bekræfter dette.
Jeg vil samtidig gøre det helt klart, at jeg er 100 % sikker på, at jeg ikke har begået en fejl i det arbejde, jeg udførte på din bil. Jeg ved præcis, hvad jeg har foretaget mig, og jeg står fuldt ud ved det arbejde, jeg har udført.
Derfor har jeg svært ved at forstå, at du efterfølgende mener, at mit arbejde var udført forkert, uden at jeg først har fået mulighed for at undersøge bilen igen.
Beløbet, du betalte for arbejdet, var 1.250 kr. Jeg nævner beløbet, fordi du ikke selv har oplyst det i din besked, og jeg ønsker, at sagen bliver fremstillet korrekt og i det rette perspektiv.
Jeg vil også gøre opmærksom på, at du selv skriftligt har meddelt mig, at du vil fjerne din anmeldelse på Trustpilot, hvis jeg tilbagebetaler de 1.250 kr., og at anmeldelsen ellers bliver stående. Jeg ønsker ikke at indgå en aftale, hvor tilbagebetaling af beløbet kobles sammen med fjernelse af en anmeldelse.
Hvis du mener, at der er blevet konstateret en fejl ved mit arbejde, er du velkommen til at sende dokumentation fra det efterfølgende værksted, herunder hvad de konkret har konstateret, hvad de har udført, og hvad det har kostet.
Herefter vil jeg forholde mig til sagen på et sagligt og dokumenteret grundlag.
Vh.
Esbjerg Auto