Så nöjd med deras kundbemötande och…
Så nöjd med deras kundbemötande och hjälp som vi fått med vår bil. Jag kommer absolut köpa bil här ifrån igen. Super trevlig personal. Rekommenderar verkligen denna bilfirma.
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Lämnade in bilen för en helrekond + laga rost.
Personen som tog emot bilen kunde ej svenska så det kändes extremt olustigt att lämna in bilen och jag fick inte svar på frågorna som jag ställde. Fick ej heller inlämningskvitto.
Poleringen blev Ok men inte perfekt. Dock billigt pris så jag klagar egentligen inte på det. Men de har slarvat, missat vissa ställen på bilen och ej torkat bort all vax.
Mest besviken på rostlagningen. Upplevde att det såg aningen skrovligt ut när jag hämtade bilen (aldrig rostlagat förr så visste inte vilka resultat man kunde förvänta sig). Dessutom dåligt maskerat så kommit viss färg på plastdetaljer.
Jag var nöjd och glad i några få dagar. Då jag trodde problemet var löst.
Men redan efter 2 veckor så hade rosten kommit tillbaka.
Upplever att dom ljugit för mig när de påstått sig ha slipat plåtrent, lagt rostskydd, spacklat osv.
Känns snarare som om dom endast skavt bort den värsta rosten och sprayat på lite färg.
Avskyr folk som frivilligt förstör min bil när jag betalar för att få den lagad!!
Oförskämt att sedan stå och ljuga mig rätt upp i ansiktet nä jag reklammerar.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.