Het Financieele Dagblad Reviews

TrustScore 2 out of 5

1.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vervolg op bericht 3-2-2026 Abonnementen op dag-, nieuws- en weekbladen mogen stilzwijgend worden verlengd met maximaal 3 maanden, met een opzegtermijn van 1 maand. Verlenging met een period... See more

Rated 2 out of 5 stars

Daar ben ik weer! Hetzelfde verhaal! Weer kan de krant op zaterdag (meest interessante van de hele week) niet (na) bezorgd worden .Om 08:00 gemeld. Nu het abonnement opgezegd. LET OP : Mijn bezorg... See more

Rated 4 out of 5 stars

Veel betere krant dan andere kranten op de markt. Alleen spijtig dat er regelmatig een spelfout gemaakt wordt en de meningen dikwijls voorspelbaar en volgens de status quo zijn. Van een hoogwaardig ni... See more

Company details

Written by the company

Het laatste nieuws van het Financieele Dagblad, FD.nl, financieel, economisch nieuws, beleggen, ondernemen en carrière. Koers-, rente- en beurs informatie. Achtergronden en analyses, aaandelen markten en beleggings fondsen. De nieuwsbron van ondernemend Nederland.

Contact info

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

10 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Iets beloven maar niet doen.

Mijn abonnement liep af. De telefoniste had een goede aanbieding, welke niet op de site stond. Ik vroeg de aanbieding naar mijn mailadres te sturen. Ik ben nog op de mail aan het wachten. Het abonnement is beëindigd.
Dan toch niet. . . . .

February 6, 2026

Opzegging ivm redactioneel commentaar

Opzegging ivm redactioneel commentaar: Beleggers moeten transparant zijn over hun Israel-beleid Gaat het FD nu ook morele eisen stellen aan beleggers ivm hun investeringen in landen zoals Rusland, China, Turkije, het Midden Oosten, of bijna alle Afrikaanse landen etc. etc Dan kunnen we nog een hele reeks aan artikelen van het FD verwachten! Maar nee, dat zal niet gebeuren, toch Integendeel, de hypocriete oproep gaat eenzijdig richting een klein democratisch Westers landje, dat van alle kanten wordt bedreigd door terroristische krachten die oproepen tot genocide, hoofdzakelijk religieus genspireerd. Ik zie de bevestiging van mijn opzegging van mijn lidmaatschap graag per ommegaande tegemoet.

August 24, 2025

Illegaal handelen FD

Vervolg op bericht 3-2-2026

Verlenging met een periode van 2 JAAR is dus onwettig.

Het FD reageert niet op mijn bericht over dit onwettig handelen. Kennelijk geeft het FD stilzwijgend toe dat de handelwijze van hen in strijd is met de wet, of reageert men niet op berichten die niet "in een geautomatiseerd proces" kunnen worden beantwoord.

(Wel heeft het FD de factuur van 1.171 ingetrokken. Het bericht vermeldt dat "Dit bericht is vervaardigd in een geautomatiseerd proces").

February 7, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Inhoudelijk goede krant, helaas van de verkoop afdeling

Twee jaar lang heb ik een volledig abonnement gehad. Dit heb ik afgesloten vanwege een actie waardoor het abonnement een stuk betaalbaarder was. De artikelen zijn goed en diepgaand. Ook werd de krant elke dag netjes bezorgd, weer of geen weer.

Wel heb ik het abonnement afgesloten met de expliciete afspraak dat het na twee jaar automatisch zou worden beëindigd. De telefonist gaf aan dat dit geen probleem was. Toch bleek het abonnement na afloop automatisch te zijn verlengd. Het is nu mijn woord tegen het zijne. Ik heb het abonnement direct opgezegd, waardoor het slechts om één extra maand ging. Desondanks vind ik dit niet netjes en wil ik anderen aanraden hier alert op te zijn.

January 12, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ik doe al drie maanden wekelijk…

Ik doe al drie maanden wekelijk bezorgmeldingen wegens niet bezorgen fd. Ik heb diverse malen gebeld. Ik heb een vracht mailtjes gestuurd. In de vriendelijke reacties van de cluentenservice van het fd wordt telkens beloofd dat het opgelost wordt. Maar zonder resultaat. Ik wordt hier wanhopig van!

January 6, 2026
Rated 3 out of 5 stars

FD is de laatste jaren veranderd

FD is de laatste jaren veranderd; meer accenten op duurzaamheid, klimaat en diversiteitsthema's.
Helaas onderhand activistisch......
Ik meen dat deze richtingenkeuze de realiteit heeft achterhaald en zweverig is geworden. Ik pleit voor substantieel meer aandacht hoe Europa zich moet ontwikkelen op het wereldtoneel en dan juist niet door de bril van FD dan wel de achterhaalde traditionele Europese interpretaties (en zwak en verdeeld leiderschap) maar gewoon op een reset met economisch elan, Europese zelfstandigheid en volwassenheid, subsidiariteit en financiële degelijkheid en minder bureaucratie. Dit indachtig de opvattingen van Draghi en Wennink en veel meer (ook niet) Europese denkers.
Klimaat en duurzaamheid? Prima..... Wie is er niet voor! Maar wel in het kader van feiten en niet in het kader van activisme.

December 29, 2025

Slecht veel reclame

Na één maand lidmaatschap ben ik helaas tot de conclusie gekomen dat het abonnement niet voldoet aan mijn verwachtingen. Het magazine bevat veel reclame, en daarnaast wordt er nog een afzonderlijk reclameblad meegestuurd. De inhoudelijke kwaliteit van de artikelen is beperkt en biedt weinig toegevoegde waarde.

Verder valt op dat de bijdragen van Milou van Jong Beleggen onvoldoende deskundigheid weerspiegelen op het gebied van beleggen en het schrijven van inhoudelijke analyses.

Daarnaast ben ik telefonisch benaderd door het callcenter met de vraag om direct een abonnement van 24 maanden af te sluiten. Deze benadering ervoer ik als opdringerig, oplichting en niet klantgericht.

Al met al ben ik teleurgesteld in het product en kan ik het niet aanbevelen.

November 24, 2025

Onvriendelijke FD callcenter

Een "simpele" vraag aan een medewerkster, over een digitaal abonnement voor medewerkers, bij een bedrijfsabonnement. Onvriendelijk en belerend. Als voorbeeld: op mijn vraag om postcode huisnummer van het bedrijf te noemen werd direct afwijzend gereageerd. Als ze moest opzoeken leek het teveel gevraagd. Zal de warmte geweest zijn ... :-(. Maar goed is anders.

July 2, 2025

Zeer teleurstellende ervaring

**Zeer teleurstellende ervaring – pure misleiding en wanpraktijken!**

Wat een verschrikkelijke ervaring met deze krant! Ze lokken je met aantrekkelijke aanbiedingen, maar zodra je je abonneert, blijkt alles één grote misleiding. De voorwaarden staan weggemoffeld in piepkleine lettertjes, waardoor je nooit krijgt wat je verwacht.
De app werkt bovendien voor geen meter – constant vastlopers, traag en totaal niet gebruiksvriendelijk. Maar het allerergste is de klantenservice, die simpelweg NIET reageert. Je kunt bellen, mailen of rooksignalen sturen, maar een antwoord krijg je niet.
Na opzegging dacht ik eindelijk van deze oplichters af te zijn, maar niets is minder waar. Ze blijven vrolijk rekeningen sturen voor een abonnement dat allang beëindigd is. Vervolgens schakelen ze zonder pardon een incassobureau in voor belachelijke bedragen, waarschijnlijk in de hoop mensen onder druk te zetten en extra kosten op te drijven.
Dit is geen nieuwsorganisatie, maar een uitgekiend verdienmodel gebaseerd op misleiding en intimidatie. Absolute afrader – blijf hier ver, héél ver vandaan!

March 1, 2025

Oplichters en Leugenaars

Edit: Hieronder beweren de leugenaars dat mijn klacht naar tevredenheid is opgelost. Dit is absoluut niet het geval.

Oplichters

Na een proefabonnement te hebben genomen is er daarna niet 1, maar 2 maanden afgeschreven.

Heel handig informeren ze je pas over de eerste factuur nadat het al te laat is om de tweede factuur af te schrijven.

Echt dieptriest voor een ‘kwaliteitskrant’ als het FD.

December 10, 2024
Het Financieele Dagblad logo

Reply from Het Financieele Dagblad

Geachte lezer: na intern onderzoek bleek dat u een doorlopend abonnement had, waarover u via een bevestiging bij aanvang van het abonnement geïnformeerd bent. Bij het verwerken van de opzegging is er één maand opzegtermijn gehanteerd, waarvoor u een factuur heeft ontvangen. Ik heb begrepen dat uw melding ondertussen naar tevredenheid is afgehandeld.

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Sturen iedere maand een aanmaning dat de automatische incasso niet lukt, vervolgens dreigen ze met een incassobureau. Uit navraag blijkt dat zij mijn rekeningnummer hebben gewijzigd, terwijl dit al jaren hetzelfde is. Iedere maand krijg ik dit gezeik opnieuw. Ze kunnen dit intern niet oplossen en wijzen naar de andere afdelingen.

Direct abonnement opgezegd, nooit meer!

November 15, 2024

Aanbieding??? KIJK UIT

Ik nam een voordelig abonnement voor 1 jaar. Daarna werd automatisch het veel hogere maandbedrag van mijn rekening afgeschreven. Het FD heeft een onwaardige manier van omgaan met klanten en dramt om het te hoge abonnementsgeld toch te incasseren. STINKSTREEK!!!!!!

October 2, 2024
Rated 1 out of 5 stars

gebrek aan communicatie en inhoud

Abonnement voor dagelijkse krant om laten zetten naar een weekend abonnement. Daaropvolgende facturatie klopte niet. Meerdere malen gemaild en gebeld echter geen reactie en geen interne communicatie. Ondertussen wel aanmaningen versturen.
Na veel tijd, energie en moeite ben ik er klaar mee en volledig afgehaakt om nog uberhaupt deze krant te willen lezen.

July 18, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Telefonisch afgesproken dat mijn online…

Telefonisch afgesproken dat mijn online abonnement niet automatisch zou worden verlengd. Net als het jaar hiervoor. Toen is het keurig stopgezet. Onder dezelfde voorwaarde heb ik het weer verlengd voor een jaar. Dit is nu door FD ineens stilzwijgend verlengd waarbij het bedrag bijna verdubbeld is.

June 12, 2024

Niet doen!!!

Wat een drama, lid geworden vanwege de levering voor 7:00 (advertentie). Na 25 meldingen komt de krant nog steeds om 9:00 uur binnen (bij mooi weer). Inmiddels 10x klantenservice gesproken, diverse mails, allemaal beloven ze verbetering en terugkoppeling. Tot op heden niks gebeurt en/of gehoord.. Mijn advies: Neem een andere krant, die wel waarde hecht aan zijn abonnemees.

April 15, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Wat een waardeloze service leveren ze…

Wat een waardeloze service leveren ze bij het FD.
Ik heb mijn proefabonnement omgezet in een normaal abonnement en nu krijg ik 2x de krant. 6 mails verder is volgens het FD de conclusie dat ik het zelf verkeerd heb gedaan, terwijl ik op een link heb geklikt uit hun eigen email om het abonnement te verlengen. Wat een waardeloze partij.

February 27, 2024
Rated 1 out of 5 stars

"Een Ontevreden Klant: Ondoorgrondelijke Bezorgproblemen en Onvolwassen Klantenservice bij Het Financieele Dagblad"

In mijn ervaring met het Financieele Dagblad heb ik helaas een zeer teleurstellende service gekregen. De bezorging was problematisch, met bezorgers die te laat kwamen of helemaal niet opdoken. Ondanks herhaalde gesprekken en het tussentijds stopzetten van het abonnement, ontving ik na enige tijd toch een rekening. Het meest verontrustende was dat, ondanks mondelinge toezeggingen dat alles was opgelost, ik nog steeds werd aangespoord om een deel van de rekening te betalen voor een periode waarin ik de krant amper had ontvangen. Het gebrek aan interne communicatie, onprofessioneel gedrag en het niet nakomen van afspraken maken deze ervaring ronduit frustrerend. Het voelt als een onvolwassen benadering van klantenservice. Het is spijtig dat zelfs na herhaalde pogingen om tot een oplossing te komen, het Financieele Dagblad vasthoudt aan het onterecht eisen van betaling.

February 2, 2024

Zonde van je geld

Zonde van je geld. Als het 20euro per jaar was, dan zou het wat waarde kunnen toevoegen. Erg agressieve sales styl en onvriendelijke klantensupport. Ik probeerde op te zeggen maar ze blijven doorduwen om te betalen. Uiteindelijk na twee maanden toch succesvol opgezegd en verplicht moeten betalen.

January 31, 2024
Het Financieele Dagblad logo

Reply from Het Financieele Dagblad

Beste Mariano, jouw ervaringen zijn een belangrijk signaal voor het FD. Helaas heb je niet voldaan aan ons verzoek om je gegevens door te geven, zodat we samen met je naar een betere afronding van je abonnement hadden kunnen kijken. We herkennen ons namelijk niet in je reactie. Onafhankelijke en betrouwbare journalistiek heeft een prijs, en die is als het goed is met je doorgenomen. Onze klantenservicemedewerkers worden over het algemeen als zeer vriendelijk en kundig beoordeeld. Mocht je ons toch nog een kans willen geven om je vervelende ervaring om te zetten in een positieve, dan ontvangen we graag je gegevens via service@fd.nl. Met vriendelijke groet, FD Klantenservice

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look