Company replied
Jeg boede i Mosegårdshaven Greve/karlslunde i 4 år. Ved indflytning blev vi informeret om at vi ikke måtte bruge affaldscontainerne da de ikke kunne tømmes. Lejemålet var fuldt af bygge og de... See more
Company replied
Vi er en familieejet virksomhed, der sætter den gode oplevelse og fleksibilitet højt, og vi sigter til stadighed efter at skabe gode boligprojekter, der kan danne trygge og solide rammer for vore lejere. På vores hjemmeside kan du finde en præsentation af de igangværende og kommende boligprojekter rundt omkring i landet – forhåbentlig har vi noget der matcher dine og din families behov! Vi udlejer både rækkehuse med have og orangeri samt lejligheder med altan. Der er stor variation i størrelserne på lejemålene, og der er både single-boliger, familieboliger og seniorvenlige boliger.
Notgangen 10, 2690, Karlslunde, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 42% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Har boet til leje i Fredensborg hos Fischer. Det var et mareridt. Huset var fugtigt og vores billeder blev ødelagt af fugt. Vi blev så syge, at vi var nødt til at flytte kun 6 mdr. efter indflytning. Det var en meget dyr fornøjelse, da vi stort set ikke så noget af indskuddet.
Vi fik Fredensborg Kommune til at tilse boligen ift. fugt. De mente at det var sundhedsskadeligt at bo der og rådede os til at flytte asap. Fischer Ejendomme var ligeglad. Meget grim erfaring.

Kan ikke anbefales!!!
Jeg kan desværre ikke anbefale at flytte til Mosegårdshaven administreret af Fischer Ejendomme.
Huslejen er høj, men servicen lever slet ikke op til prisen. Vi overtog boligen med en række mangler og fik at vide, at de ville blive udbedret efter indflytning. Det skete desværre aldrig, på trods af flere henvendelser.
Derudover har udlejer valgt at lade et parkeringsselskab administrere parkeringen. Der blev uddelt parkeringsafgifter, selv i perioder med sne, hvor parkeringsbåsene ikke kunne ses, hvilket gjorde det svært at parkere korrekt.
Vores oplevelse var så skuffende, at vi valgte at flytte igen efter blot 12 måneder.
Ved fraflytning hyrede vi et professionelt malerfirma, som malede hele boligen med den maling, der var anbefalet. Efter gennemgangen var der kun få mindre områder, der skulle pletmales. Alligevel modtog vi en flytteopgørelse fra Fischer Ejendomme, hvor de ønskede at tilbageholde ca. 33.000 kr. af vores depositum til blandt andet maling af hele boligen samt både fraflytningsrengøring og en ekstra afsluttende rengøring – på trods af at vi allerede havde betalt omkring 20.000 kr. til et professionelt malerfirma.
Det har været en meget frustrerende oplevelse, og vi føler ikke, at vi er blevet behandlet rimeligt. Derfor kan jeg desværre ikke anbefale Fischer Ejendomme eller Mosegårdshaven på baggrund af vores erfaring.
Jeg kan desværre ikke anbefale Fischer Ejendomme i Espergærde.
Man bliver bundet i 1 år på lejekontrakten, og det har været en meget frustrerende oplevelse.
Problemerne begyndte allerede fra indflytning:
De første 6 måneder havde vi hverken postkasse eller nøgle til kælderen.
Vi har flere gange været uden vand i flere dage.
Døren til trappeopgangen kunne ikke lukkes.
Indgangsdøren til ejendommen kunne heller ikke lukkes ordentligt.
Køleskabet larmede meget.
Elevatoren var ude af drift i omkring 2 måneder.
Der var en vandskade med utæt vand, som resulterede i store mængder vand i lejligheden.
Der var ingen lås på døren til trappeopgangen eller til taget, hvilket gav en dårlig følelse af sikkerhed.
Vi har gentagne gange kontaktet både drift og administration, men vi fik enten ingen hjælp eller de samme standardsvar hver gang. Problemerne blev ikke løst tilfredsstillende.
Der blev også lovet, at festlokalet ville være færdigt, inden vi flyttede ind, men det skete aldrig.
På baggrund af min oplevelse kan jeg desværre ikke anbefale at leje hos Fischer Ejendomme i Espergærde.
Kontraktligt kræver Fischer ejendomme alt af dig som lejer, men leverer ikke selv det de lover. Jeg flyttede ind i en lejlighed, hvor sikkerhedes-gelænder på altan ikke var boltet sammen, sikkerhedskroge på vinduer (2 sal.) var bukket og ødelagt, i en sådan grad, at vinduet ikke kunne lukkes, køkkenvandhane lækkede vand, alle dørstop var trukket ud af væggen, og lå på gulvet. Alle fejl og mangler rapporteredes selvfølgelig ved indflytning, men intet skete. jeg rettede selv alle fejl og mangler. jeg fraflyttede 9 måneder efter indflytning uden anmærkninger. over et år efter fraflytning modtager jeg endelig slutopgørelsen for vand og varme, her skal jeg betale et ulovligt gebyr på 1.475 kr. Egentlig skulle have penge retur, men fordi "gebyret" er så højt, kræver Fischer Ejendomme efterbetaling, 14 måneder efter fraflytning. Jeg skal aldrig i klørene på den virksomhed igen.. ALDRIG!
Der skulle slet ikke være nogle stjerner svindler og bedrager er hvad de er de opkræver ulovlige gebyrer ved fraflytning på vand og varme så pas på dem og hold øje med jeres regninger fra dem

Reply from Fischerejendomme
Jeg flyttede ind 1. september 2025 i det byggeri, Fischer Ejendomme har opført i Vipperød, og det har desværre været en meget dårlig oplevelse fra start.
Ingen fejl og mangler er blevet udbedret, på trods af gentagne henvendelser. Jeg har skrevet til Fischer Ejendomme to gange omkring VVS-problemer og fik blot beskeden om, at jeg skulle afkalke toilettet – efter kun at have boet her i to måneder. Det er simpelthen ikke seriøst.
Der er sætningsskader i alle lofter ovenpå og revner ned i væggene. Der er hakker i vægge og hjørner. Ovnen bliver 85 grader varm udvendigt – i børnehøjde – hvilket udgør en reel risiko for andengradsforbrændinger. Det blev vi naturligvis ikke oplyst om før indflytning.
Gelænderet til trappen faldt pludselig ud af væggen, så jeg var ved at falde ned. Heldigvis var det mig og ikke et lille barn. Det er direkte farligt.
Når man forsøger at tage en konstruktiv dialog med driftschefen, får man at vide, at man skal “passe på”, ellers kan man blive nedprioriteret. Den tilgang siger desværre en del om serviceniveauet. Man bliver generelt fejet af, når man henvender sig med problemer.
Der kom en maler og en repræsentant fra Fischer Ejendomme for at gennemgå fejl og mangler (hvad laver en maler i den sammenhæng?), og under gennemgangen blev der blinket og sagt “det har du styr på” til hinanden. Det virkede uprofessionelt og som interne aftaler frem for en reel gennemgang. Intet af det blev fulgt ordentligt op.
VVS har endda fortalt, at de blev skældt ud af driften for ikke at reagere hurtigt nok på en anmeldelse om fejl på varmepumpen – på trods af at Fischer Ejendomme selv havde været længe om at reagere.
Der ligger byggeaffald overalt, som blæser ind i vores biler. Området er generelt præget af rod. Håndværkere kører uprofessionelt rundt med ustabile læs på gaffeltruck, og der er flere gange blevet tabt store brædder, plader og flamingo fra paller. Det føles ikke trygt at færdes her.
Samlet set er det en ekstremt skuffende og utryg oplevelse at bo i et nybyggeri, hvor der både er alvorlige sikkerhedsproblemer og en administration, der ikke tager ansvar.
Vi har i fællesskab herude valgt at kontakte nogen der forhåbenligt kan gå dybere ned i sagen om hvad der helt ærligt foregår i Fischer Ejendomme, det her er IKKE okay.
Jeg kan desværre på ingen måde anbefale Fischer Ejendomme.
Jeg boede i Mosegårdshaven Greve/karlslunde i 4 år.
Lejemålet var fuldt af bygge og designsjusk (Toiletvinduer der ikke kan åbnes for udluftning)
Området flød med affald fra de underbetalte "håndværkere" Fischer brugte. Men som andre har skrevet hvis ikke man selv holdt ordenligt pænt fik man advarsler om afgifter, oven i den dyre husleje.
Og på trods af at jeg fraflyttede d. 16 maj 2025, har jeg stadigvæk ikke fået mit depositum tilbage 12 februar 2026.
Alt i alt totalt useriøst firma.

Reply from Fischerejendomme
Vi har skrevet os op til et 5 værelses rækkehus i Vipperød og fik tilbudt at søge om en. Vores ansøgning blev dog fravalgt da vi har en fransk bulldog selvom husdyr er tilladt.
Vi kender andre der er flytte ind og har større hunde.
Det er jeg meget uforstående overfor.
Vi har forsøgt at få en dialog og hører Fisherejendomme om deres begrundelse men dette er ikke lykkedes.

Reply from Fischerejendomme
Jeg har boet på Lunden gennem godt et år og har været rigtig glad for at bo her. Der var i starten nogle småfejl, der skulle udbedres, hvilket de blev. Det eneste, der ikke kunne laves, var et utæt orangeri, hvilket er virkelig ærgerligt, da det gør, at vi ikke har brugt det i samme omfang som tiltænkt.
Det største problem er den helt groteske affaldssituation, hvilket skyldes beboere, der bruger de fælles affaldsrum som en losseplads og/eller som ikke evner at sortere deres affald.
På trods af beliggenhed tæt på ringvejen, oplever jeg området som utrolig fredeligt. Jeg har været heldig at have udsigt til skov og enge med køer, og det har været fuldstændig magisk.
Årsagen til, at jeg nu flytter videre til eget hus er den høje husleje.

Reply from Fischerejendomme
Vi betaler en formue i husleje, og intet bliver gjort til tiden. Her er møgbeskidt overalt, fællesområder flyder i affald (som flyver ind i vores haver) og der er ikke en eneste skraldespand sat op ved fællesområdet eller på den alt for lille legeplads. Der er glasskår på fortovet/hvor børnene leger og udlejer får det ikke holdt ved lige.
Til gengæld får man brev om at holde pænt i haven hvis ikke græsset er slået ofte nok, eller få en ekstra regning, oveni de +12.000,- man betaler for at bo i et rækkehus fyldt af fejl og mangler og byggesjusk hvis ikke man makker ret (:
Hvis jeg kunne give 0 stjerner gjorde jeg det... Og så snart vi har råd flytter vi igen, selvom vi har de sødeste naboer 😊 Vi har boet her i 2.5 år nu...
Tilføjelse: her d. 26/08 er der stadig ikke blevet gjort noget ved vores affalds-problem, selvom de påstår de vil ordne det. 0 skraldespande ved legepladsen eller græsplænen og ingen vicevært der gider at holde området rent. Der er nu begyndt at dukke måger op 😊 som sædvanlig bliver der intet gjort ved de klager de får.

Reply from Fischerejendomme
Vi flyttede ind 01.02.25 , men men så lejemålet allerede tilbage i december da vi skulle være væk i et stykke tid.
I forbindelse med at vi så lejemålet noterede vi en masse mangler og fejl og vi forventede at når vi var tilbage 20.01.25 så var disse fejl og mangler udbedret.
Vi skrev med det samme men fik ikke rigtig noget svar
Orangeriet blev monteret efter at det havde ligget og flydt på terrassen uden beskyttelse og var ridset overalt, den hurtige montering gjorde også at intet var ok.
Ved indflytningssyn afleverede vi en fejl og mangelliste til viceværten og han lovede guld og grønne skove men intet sket.
Hoveddør, der binder, udhusdør der binder, ingen græsplæne kun ukrudt, manglende lister på ovenlys vinduer så vinduerne har svært ved at lukke og mange andre ting
Vi rykker og rykker intet sker.
Vi laver en aftale om 2 mand fra Fischer ejendomme skulle kigge forbi på en aftalt dato, de dukkede heller ikke op.
Løgn på løgn.
Jeg arbejder selv som ejendomsinspektør så jeg ved hvad det kræver for at have tilfredse lejere.
Nu er tingene så sat i stå da der er ferie, helt uforståeligt
Tålmodigheden er sluppet op og sagen er overgivet til huslejenævnet i Odense, som jeg talt med i fredags og de fortæller at der ligger mange sager med Fischer Ejendomme.
Området er dejligt så hvis de bare ville opfylde deres forpligtigelser og få tingene bragt i orden og ikke blive ved med at lyve og udsætte tingene ville alt jo være perfekt.

Lunden, Agedrup, Florahaven.
Kunne jeg give 0, så var det det udlejningsselskabet burde have.
Lad mig starte med det positive, søde flinke naboer og dejlige boliger når fejl og mangler er udbedret.
Jeg flyttede ind i december 2024, der var en lang række fejl og mangler.
Vicevært lovede det blev udbedret, der skete intet, kun en masse undskyldninger for hvorfor det endnu ikke er udbedret.
Til sidst oprettede jeg en klage ved huslejenævnet! Så skete der noget, alt - stortset er nu ordnet. Mangler lige en enkelt ting, et hul i væggen hvor der skulle være et stik til internet.
Kan kun anbefale alle dem som har mangler og fejl i ny indflyttet bolig at oprette huslejenævn sag.
Efterfølgende har jeg fundet ud af da jeg købte EL bil at min bolig ikke er gjort klar til egen ladestand. Det siger loven ellers at nybyg skal være gjort klar. Udlejer siger som undskyldning at det har de ikke kunne få godkendt.
Den del kører jeg en sag i boligstyrelsen om.
Affaldssortering kører ikke super godt herude, men er nok et spørgsmål om lejerne tager sig sammen, men del vil jeg mene udlejer også har et ansvar i.
Ved ikke om jeg ville anbefale nogen at flytte ind, ihvertfald ikke hvis man ikke vil bruge tid på at lave en huslejenævn sag og følge op. Utroligt at det er nødvendigt for at få en udlejer til at vågne op og indse at deres sprit nye lejeboliger er fuld af fejl og de er åbenbart ligeglade.
Rigtig mange har nu huslejenævn sager kørende - utroligt at det er nødvendigt. Virker som udlejer vil lave mindst muligt og håber på ingen klager eller opdager at 100vis af deres lejere bor i fejlbefængte boligere.
Fatter ikke det er sådan man vil behandle lejere, folk flytter jo ofte igen, og der står virkelig mange tomme boligere.
Svar til Fischer ejendomme;
Der er et lovkrav om laderstandere og den ligger nu boligstyrelsen i Odense kommune, hvor jeg venter på deres afgørelse og evt. skriv til jer.
At i ikke kender til huslejenævn sager må enten være en omgåelse af sandheden eller en direkte løgn for jeg er i dialog med andre lejere som jeg har opfordret til at oprette sager, og har set huslejenævnets kendelse mod jer. Desuden findes der Facebook grupper hvor folk skriver om deres oprettede sager i huslejenævnet eller om at de også laver en oprettelse. Eller læs jeres trustpilot så vil i kunne se hvad folk herude beretter om.
Igen - utroligt at det er nødvendigt- I har så fint et område og gode boliger, men servicen ved fejl er ikke eksisterende.
I øvrigt er det i dag en uge siden jeg blev kontaktet om den sidste mangel men stadig er intet sket.

Reply from Fischerejendomme
Vi er flyttet til Lunden i februar. Det vil sige 5 måneder har vi nu boet her. Og vi har ikke fået lavet en eneste fejl og mangel fra vores liste. (Maling på gulv, revner i væk, dør der ikke kan lukkes, brændemærker på skab, ingen toilet rulle, glas i orangeri der ikke er lavet og jeg kan blive ved.
Viceværten har været forbi 4-5 gange bare for at gå igennem den samme liste som vi har sendt til dem. Undskyldninger om stjålet værktøj og sygdom og jeg kan blive ved. Fisher ejendoms kontor er heller ikke noget værd. Når man ringer og klager, lover de at der sker noget også høre man aldrig fra dem. Støt aldrig op om dem. Flere beboere herude er så skuffet over at bo her hvilket man kan se hvis man går ind i Facebook gruppen lunden-agedrup rækkehuse udlejet af Fischer ejendom

Reply from Fischerejendomme
Vi er lige flyttet til lunden idag og jeg må sige at jeg og min partner er skuffet over at man skal betale så meget i indskud og der er ikke styr på noget som helst. Der er ikke lavet et hul i væggen til vaskemaskinen og opvaskeren. Det bliver jo lovet at gøre med det samme, men der er kun en vicevært til så mange rækkehus. Hello altså. Der er revner og og huller i væggen og så mange ting

Reply from Fischerejendomme
Jeg flyttede ind i Lunden for 3 uger siden og Fischer Ejendomme er nærmest forsvundet. Vi mangler hyldebærere i alle køkkenskabe samt garderobeskabe. Noget der burde kunne smides i postkassen. Der bliver ikke fulgt op på aftaler og vi kan overhoved ikke komme på plads. Vi mangler også at få tilsluttet vores opvaskemaskine fordi der ikke er boret hul så den kan tilsluttes. Dette blev også lovet for 3 uger siden. Jeg underskrev lejekontrakt 6 uger inden indflytning så disse ting burde være i orden ved indflytning. Fisher Ejendomme hvornår bliver man hørt? Eller bliver man bare glemt når først man står med nøglerne og har tilmeldt sig PBS? 🥴
Lunden, Agedrup har aldrig oplevet noget ligende, fejl og mangler som overhovedet ikke bliver udbedre, samt skralde rum, fylder med skrald selvom der er lovet der bliver sat overvågning op intet sker, renovation nægter at tømme området. Samt haver omkring står med ukrudt i knæhøjde og rod. Hvor er Fisher ejendomme og hvodan kan de tillade det til den huslejer. Forfærdeligt
Vi er utrolige glade for vores Fischer lejlighed i Bladhusene i Fredensborg. Når der er noget med lejligheden er Fischer ejendom altid hurtig til at få det fikset. Og folk siger de er meget dyre men da bestemt ikke dyrere end andre steder- og det er lækre lejligheder, god kvalitet. Vil klart anbefale Bladhusene Fredensborg Fischer ejendomme.
Vi har arbejdet i Lunden som murere. Har aldri opplevet maken til kaos, umyndiggjøring og hersketeknikk.
Ejendomsselskabet Fischer Ejendomme har udlejet rækkehuse i Lunden syd for Seden, selvom de ikke har været godkendt til beboelse, og mens der ifølge kommunen har været stor fare for beboerne med løse strømledninger, åbne brønde og tung trafik. – Det er ikke ualmindeligt i ejendomsbranchen, forklarer adm. direktør.
Deres ejendomme burde lykkes ned så familier ikke kan bo i dem