Godt håndværk
Vi giver Flemming Larsen Ledet og hans medarbejdere de bedste anbefalinger. Vi fik en hurtig, effektiv, professionel og rigtig god service i dag. Det er tydeligt at mærke virksomhedens høje faglighed i deres arbejde.
Aut. kloakmester. Entreprenør. Vognmand. Skovl-selv. Alle former for jord- og kloakarbejde. Dygtige og kompetente medarbejdere til opgaverne.
Denmark
No recent history of asking for reviews
Flot udført arbejde
Arbejdet udført til aftalt tid og til aftalt pris
Kan anbefales
Vi har fået lavet separation af kloak, samt udbedring af utæt af kældervæg, med efterfølgende ny belægning i indkørsel.
Hele projektet har været udført professionelt, med rigtig god kommunikation med såvel Flemming som onsite kloak arbejder/brolægger (Finn og Mikkel). Efter arbejdet grundig oprydning, med såning. Og fliserne lagt utroligt flot med korrekt hældning osv.
I forbindelse med at få fjernvarme ind i huset, fik jeg et tilbud på etablering af ny indkørsel, som jeg tog imod. Jeg kendte ikke Flemming og firmaet forinden, så det var lidt som at komme på dybt vand. Men al tvivl blev bragt til skamme. Flemmings folk er meget professionelle og lydhøre og har gode idéer, når man er i tvivl. Det er simpelthen fantastisk arbejde, de har udført, lige fra udgravning, bundarbejde og indretning/lægning af fliser og det pigstensområde, der bryder det plane areal så fint. Flemmings entreprenører og brolæggere går ikke på kompromis med kvaliteten og udfører tingene efter bogen, uden at chefen behøver at kigge dem over skuldrene.
At prisen så blev ca 20 % mindre, grundet at det specifikke materiale forbrug var mindre end forventet, var jo bare fantastisk - Vi siger bare mange tak for byens flotteste indkørsel. Vi er så glade - TAK.
Er meget tilfreds med samarbejdet med Flemming Larsen-Ledet
Bedste anbefaling
Jeg kan kun give Flemming Larsen Ledet mine bedste anbefalinger. Jeg kontaktede Flemming lidt sent i min byggeprocess ang. kloak nedgravning og tilslutning, inden for en uge var alt fikset til punkt og prikke. Utrolig omgængelige og flinke medarbejderes med højt serviceniveau.
Har fået udført kloakseparering, aquadræn, flisearbejde samt optegning af kloaksystem
Kan varmt anbefale firmaet.
God kommunikation omkring forløbet, da vi skulle have elektriker ind i forløbet.
Godt udført arbejde som blev rost da kloaksepareringen i vejen blev udført.
Mega flinke og kompetente ansatte der ved hvad der skal laves. De rydder op efter sig og brolægning efter endt opgravning er super. Absolut intet at klage på . Super tilfreds. Mvh. Jens Mølgaard.
Utrolig oplevelse
Jeg have en "sjov" oplevelse for et par dage side. Pludselig opdagede jeg der var lagt emner i min affaldscontainere som jeg ikke selv havde lagt der i. Et par brugte handsker, snor og et mindre PVC rør. Til min store overraskelse var emnerne væk i dag som jeg havde lagt på fortovet. Jeg har ikke beviser, men antager at det med stor sandsynlighed stammer fra den pågældende virksomhed. Da der er blevet udført arbejde i nærheden og ikke har set arbejde andre steder. Det passer også med tidspunktet for det afsluttende arbejde. Det er lidt tankevækkende at det lige pludselig sker når der bliver arbejdet i nærheden. Jeg har aldrig oplevet det før. Jeg synes det er utroligt (frækt) at man vil være bekendt at gå ind på fremmed mands grund og smide ting i affald containere. Så må man være blottet for enhver form for moral. Virksomheden har indrømmet at de bruger de pågældende ting men dog bruger handsker i en anden farve. Så det må stå hen i det uvisse. Personligt tror jeg at det er en dårlig undskyldning. Jeg har desværre ikke fået sat min videoovervågning op endnu. Ellers var det blevet politi anmeldt.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med dette entreprenørfirma! De er hurtige til at svare og reagere, og de leverer et virkelig flot stykke arbejde. Det allerbedste er dog den fantastiske service – både fra ejeren og ikke mindst alle de medarbejdere, der arbejder i firmaet. De er altid søde, venlige og rare, og man bliver kun i godt humør af at være omkring dem. Alt er blevet fikset hurtigt (både det forudsete og det uforudsete), og jeg har fået super god rådgivning hele vejen igennem. Kan varmt anbefales!
Flemming og hans kompetente medarbejdere har udført kloak arbejde hos mig. Flot veludført arbejde.
Kæmpe anbefaling herfra.
Hold jer væk. Der bliver sparet så meget, at det ender med at koste det dobbelt at få det lavet om
Kompetent firma med seriøse medarbejdere. Kan klart anbefales.
Jeg har fået udført separatkloakering, og kan varmt anbefale Entreprenør Flemming Larsen-Ledet.