See what reviewers are saying
IT Kursus Esbjerg. Jeg glæder mig til hver onsdag hvor Jacob lærer mig utrolig meget. Han er det mest tålmodige menneske. Har tid til alle på holdet og svarer på selv det dummeste spørgsmål😇.
Dejligt kursus får god information om brug af alle de oplysninger man får brug for i dagligdagen. Birthe E.
Kan på ingen måder anbefale FoF Nordsjælland. Tilmeldte min søn en af deres kurser, desværre brækker han skulderbladet og må ikke dyre fysisk aktivitet i 3 måneder. Ringede så til FoF for at høre om j... See more
Company details
Written by the company
FOF er Danmarks største aftenskoleforbund og udbyder af folkeoplysning. FOF, Folkeligt Oplysningsforbund blev etableret i 1947 for at udbyde folkeoplysning, som et værn mod antidemokratiske strømninger. Folkeoplysningen er kernen i alle FOF’s aktiviteter, hvad enten vi holder kurser, foredrag, kulturtilbud eller skaber andre typer rammer for danskernes fællesskaber. FOF blev etableret af Det Konservative Folkeparti, der fortsat er repræsenteret i foreningen. FOF er ikke en politisk aktør og FOF’s tilbud henvender sig til alle danskere. Kerneværdi: Vores kerneværdi er, at et stærkt demokrati dannes i et stærkt civilsamfund. Det opstår når aktive samfundsborgere får livskvalitet, indsigt og handlemuligheder og lyst til at engagere sig og tage ansvar i og for samfundet. Alle FOF’s tilbud og aktiviteter har grundlag i denne idé. Vi skaber rammer for fællesskaber og dannelse på tværs af samfundslag, drevet af lyst og personligt engagement. Organisation: FOF er en landsorganisation, der består at et landssekretariat og et netværk af foreninger, der driver lokale aftenskoler, med egen ledelse og lokale tilbud. Landsorganisationen FOF er drevet at en Hovedbestyrelse med repræsentanter fra de lokale foreninger. Sekretariatet bistår foreningerne med systemer, kommunikation og uddannelse af FOF’s undervisere. 250.000 danskere deltager årligt i vores aktiviteter. Vi er 30 foreninger over hele landet, der udvikler og udbyder kurser. Hvad er folkeoplysning for os? Folkeoplysning er kernen i alt, hvad vi beskæftiger os med. Folkeoplysning er i sin natur drevet af lyst, energi og engagement. Folkeoplysning er den usynlige værdi, der opstår på individ- og samfundsniveau, når mennesker er sammen og udfører eller skaber noget i et fællesskab.
Peder Skrams Gade 5, 1, 1054 København K, København, Denmark
- 33142026
- info@fof.dk
- www.fof.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 20% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
It kursus
FOF Esbjerg
IT kursus.
Super godt kursus. Er nu på 3 trin med undervisning af ung mand Jacob - der er meget tålmodig og dygtig.
IPhone kursus med Jacob i Esbjerg
IPhone kursus med Jacob i Esbjerg, som er den mest tålmodige lærer og er god til at forklare tingene, så de er let forståelige, kommer altid i godt humør.
Jacob i Esbjerg
Dejlige lokaler et godt hold og en meget tålmodig underviser
ITKursus
ITKursus. Et inspirerende kursus. Jacob som underviser er både dygtig og engageret. Ser frem til hver onsdag.
IT-kursus
Jakob er en meget dygtig lærer. Han hjælper både holdet og individuelt. Undervisningen er sjov og varieret!
It kursus
Birthe E.
It Esbjerg
IT Kursus Esbjerg.
At der er tid og rum til alle er med . Meget fin læring er meget tilfreds
It kursus ved Jacob i Varde
En grundig gennemgang
It kursus med Jacob Varde
En god oplevelse og Jacob er en god og frisk underviser
Itkursus i Varde hvor Jakob underviser det er tilug
IT-kursus i Varde. Jakob er underviser, , er rigtig godt .
Super relevant IT undervisning
IT undervisning hos Jacob er helt i top. Jacob ved alt og svarer på alt vi spørger om , springer rundt i emnerne og vender tilbage til fokus. Pædagogisk og spændende undervisning både til hele holdet og individuelt. Det er let forståeligt , gode eksempler , god balance med både er læring og pauser og gentagelser + plads til humor
It-kursus Velforberedt og sprudlende undervisning. Hjælpsom underviser.
Hjerting, Esbjerg - it-kursus- Jacob
Hans gode humør
Det er en dygtig og venlig og meget hjælpsom underviser Jacob i Hjerting
hilsen Grethe Matthiesen
Er super glad for de gange jeg har…
Er super glad for de gange jeg har deltaget i kurser og foredrag hos FOF Sydvestjylland
Når man henter sin kone fra FOF-kursus…
Når man henter sin kone fra FOF-kursus på Ane Staunings Vej i Horsens, får man en p-bøde fra Avantpark for at holde og vente på hende. Jeg kan kun fraråde at bruge FOF der, hvis man ikke vil ryge i den bondefangerfælde.