Company details
Information provided by various external sources
Velkommen til fotohuset hjemmeside.
Denmark
- www.fotohuset.dk
No recent history of asking for reviews
People also looked at
God vejledning og hjælp!
Det har været en virkelig god oplevelse at handle hos Fotohuset Click. Jeg er ny i analogfilmens verden og fik virkelig god vejledning til at vælge et kamera der passede til mig og som jeg samtidig kunne give lidt udfordring og mulighed for at udvikle sig.
Venligt og hjælpsomt personale. Jeg kan helt klart anbefale Fotohuset Click. :)
Jeg købte et brugt Minolta XG-A analogkamera og 2 objektiver kort før jeg skulle afsted på en længere rejse og udvekslingsophold. Det ene objektiv viste sig at give et grønligt skær over billederne ved bestemte blænder og jeg kunne desværre ikke nå at teste andet udstyr inden afrejse. Martin var så sød at sende mig afsted med et ND filter som en mulig løsning. Jeg glæder mig til at fremkalde og se billederne fra turen.
Enorm god service!
Foto huset udviste enorm god service ifm. reklamation på et analog kamera. Sjældent har jeg fået så god behandling! Alle god anbefalinger herfra.
Den bedste foto forretning i…
Den bedste foto forretning i nordsjælland. Har alt og kan hjælpe med alt
Tager god tid til hjælp selv når der er travlt
Jeg tager billeder på analogt kamera og fremkalder selv i eget mørkekammer. Gennem årene har Martin hjulpet mig meget med alt lige fra kamerareperation og rådgivning, til at sammensætte et helt mørkekammer. de har altid lige hvad jeg står og mangler i butikken, og der bliver altid taget god tid til hjælp & spørgsmål - både de dumme og de nørdede:-) Selv efter jeg er flyttet til københavn er click i stenløse stadig min yndlings fotohandler
Bliver ringet fordi de har slået forkert ind
Kommer ind i fotohuset Stenløse i dag for at få fremkaldt billeder. Jeg køber 8 små billeder i 18x13 og 2 billeder i 18x24 plus jeg køber 2 rammer. Jeg betaler det som jeg bliver oplyst, men bliver senere ringet op, at Martin i butikken har opdaget, at han har slået for lidt ind, hvorfor han straks beder mig om at overføre differencen. Undskyldningen lyder på at de havde travlt, og imens han ekspederede mig, snakker han i tlf. Under alt kritik, kan ikke anbefales.
Komplet upålidelige og utroværdige
Komplet upålidelige og utroværdige. Havde aftalt tid til portræt foto, men mødte en lukket og tom butik. Ved kontakt ingen forklaring fra dem, ingen undskyldning, kun arrogance. (Fotohuset Click Stenløse)

Reply from Click
Printer
Min kone og jeg havde besluttet os for at anskaffe os en ny printer, så vi tjekkede nettet, og fandt farm til en der kostede 2281kr(billigste net pris).
Vi besluttede at høre den lokale foto handel (Click i Stenløse). Han skulle have 2599kr alså kun 318kr mere, så vi besluttede os for at købe printeren hos ham. Printeren blev bestilt i går kl 11 og jeg afhentede den idag kl 17!!
Click i Stenløse leverede som altid verdensklasses service. Jeg kan klart anbefale at købe lokalt 😊😊😊
Kan absolut ikke anbefales til…
Kan absolut ikke anbefales til bryllupsbilleder. Jeg tuder når jeg ser de elendige billeder Martin fra Click i Stenløse tog til vores bryllup.
Jeg købte en Canon printer hos click i…
Jeg købte en Canon printer hos click i egedal og forklarede ham den skulle bruges samme dag. Jeg sætter den til da jeg kommer hjem og jeg kan slet ikke få den til at finde mit WiFi eller samarbejde med hverken bærbar eller min mobil. Jeg venter til min mand kommer hjem og han har præcis samme problem. Vi følger brugervejledningen men intet sker. Jeg går ned dagen efter for at reklamere over printeren og bliver mødt med at så er vi de første ud af 300 som ikke kan finde ud af at tilslutte sådan en printer. Dernæst sætter vedkommende hængslængt på en trip trap stol og fortæller at så vil vedkommende eller hans ansætte få mindre i løn og hvorfor vi ikke bare havde ringet for at få support. Jeg fortæller at der ligesom står at hans forretning lukker kl 18.00 hvorefter han fortæller han har været der til 22.00. Han nægter nærmest at refundere pengene og tilsidst forlader min mand og jeg butikken uden printeren (for den skal han åbenbart tjekke) men med bonnen. Aldrig er jeg blevet talt sådan til og jeg er rystet over denne behandling. Vi købte samme dag hp printer som var installeret efter 10 min
Super god rådgivning og service
Jeg har købt det nye Nikon D7100 af i Fotohuset som Kit.
Varen blev leveret 2 dage efter lancering i DK.
Kameraet er fantastisk og butikken hjalp med rådgivning og supplerende udstyr.
Jeg kan varmt anbefale det nye D7100 det tager meget flotte billeder med en enorm høj opløsning. Det nye autofokus virker meget hurtigt.
Vh Thomas