See what reviewers are saying
Fantastisk god betjening fra vi trådte indenfor straks blev vi til anvist bord til 10 personer God gennemgang af menukort og drikke varer Maden var over alt forventning god hjemlavet og rigeligt... See more
Maden smagte fin og som altid hyggeligt .denne gang var vi uden børn og børnebørn og valgte derfor at booke et bord oppe med udsigt til haven ,dette blev godkendt ,og man oplyser enda også at man... See more
Information provided by various external sources
Grøften er en kendt restaurant i Tivoli i København. Restauranten åbnede i 1874 under navnet Teatercafeen, men skiftede hurtigt navn i folkemunde til det jævne Grøften.
Denmark
- www.groeften.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Usædvanligt ringe
Usædvanligt ringe. Gå ikke derind.
Jeg tror de er ligeglade.Der kommer hele tiden kunder. Køb ikke smørrebrød--Så er I advaret. Så er det prøvet. 4 små stykker smørrebrød. Jeg var bekymret for at få en madforgiftning. Det var gammel mad. Priserne er ekstreme. Det var lidt sjovt. Min kone kom til at købe en rejemad og glemte at checke prisen. 375 kr ! De smarte og rige og kommer der. Der er et foto af Spies på væggen. Enhver sin glæde... 975 kr i alt--der var en pølsevogn udenfor Tivoli. Heldigvis.
Dårlig oplevelse
Puha - var i Grøften i går til b.la fredags rock med Gnags. Men sikken en oplevelse, masse af mennesker og det virkede som om at man var mere til ulempe end velkommen på Grøften. Vi havde bestilt bord kl 20.00 og efter vi blev anbragt på en plads, sad vi med 10 cm fra et andet bord hvilket gjorde at oplevelse var underligt, vi og de kunne lige så godt havde været et bord. Vi sad og ventet ca 15 min på service og efter bestilling af b.la tatar gik der under 10 min med at få maden - altså var tatar allerede lavet og var utrolig kedelig, tør og smagte af køleskab. Vi har før været på Grøften men denne gang blev sidste gang - det var på ingen måde en fed og rar oplevelse- som de selv fortæller det skal være. Pris + kvaliteten var bestemt ikke i mål. Vi betalte 900.- kr for noget der var nærmest ja en dårlig oplevelse, salat samt pomfrits til denne menu var smags løst og som sagt tatar var lavet i lang tid før servering. Luk eller få kvaliteten op på et andet niveau. Prisen er voldsomt når man stort set intet spiser, selve salaten var super dårlig og pomfrits kedelig ..
Check regningen når i skal betale.
Check regningen når i skal betale.
Grøften har åbenbart nogle gamle trykte menuer med priser der ikke stemmer overens med hvad der er på deres website.
Da jeg checkede regningen senere kunne jeg se at alle menuerne var steget 100 kr så vi betalte altså 300 mere end vi skulle ifølge de trykte menuer vi fik udleveret.
Jeg har forelagt kritikken for Grøften som afviste det fuldstændigt så hermed et godt råd hvis Du/I alligevel skulle få den ide at tage i Grøften.
Vi kommer der i hvert fald ikke igen.
Overvejer at finde nyt traditions sted
Har I årevis været i Grøften med familien 2 gange årligt.
Nu i sommer er det det dårligste vi har oplevet. Kunne kun bestille ens platter ved bordet. Først efter mange overtalelser blev der lavet om på det. Servicen er slet ikke hvad det har været. Måske må vi finde en ny tradition.
Sikken en dårlig oplevelse
Sikken en dårlig oplevelse. En pengemaskine, der propper så mange gæster ind, at man nærmest ikke kan trække sin stol ud eller komme rundt. Bad om to glas vand ved siden af de andre drikkevarer. De tager to dyre flasker italiensk vand, hvor låget straks skrues af, for så er de købt. Maden kom ikke samtidigt og stjerneskuddene bestod udelukkende af friturestegt fisk. Ingen dampet fisk. Dårlig betjening generelt.
Skuffende måltid
Alt var under al kritik.
Vi kunne mærke tjeneren blev utålmodig over, at det tog lidt tid for os at se på menukortet.
Vi var 4 Pers. Og valgte hhv. steak og wienerschnitzel. Ingen spurgte om, hvordan vi ønskede kødet. Det var tørt og overstegt. Det gjaldt for begge typer kød. Til den pris kan man forlange en hel anden service.
Vh Birgith
Fantastisk god betjening fra vi trådte…
God gennemgang af menukort og drikke varer
Maden var over alt forventning god hjemlavet og rigeligt
Sidst men ikke mindst meget rimeligt pris
Tak for en vel tilrettelagt fest
Lækkert mad
Vi var den 24 april 2026 i Grøften og spise. Maden var helt fantastisk og den søde unge kvinde Mathilde gjorde alt for at vi skulle ha det godt. Men hold da op et støjniveau der var i lokalet. Det var næsten umuligt at føre en samtale og så var det hundekoldt. Til sidst måtte jeg tage jakken på. Men de bedste anbefalinger til Mathilde.
Ringe juleplatte
Ringe juleplatte. Meget skrabet mængde mad, som kunne være på en mellemstor tallerken. Hver af de 5 slags “pålæg” kunne ikke dække et halvt stykke brød. En lille skive laks, 3-4 små stykker sild, en alm frikadelle, et lille stykke flæskesteg og meget små rester af fiskefilét. Virkelig skuffende. Sæt hellere prisen op og levér anstændig kvalitet. Ikke Grøften værdigt!
En dejlig oplevelse.
Allerede inden jeg ankom til Grøften følte jeg mig velkommen med en sms fra Dem. Fik plnt anvist plads vwd ankomsten. Fint service af tjeneren og hurtig servering på trods af fuld hus. Dejlig varm og
velsmagende skipperlapskovs.m.v.h . Marie
Never Again
Spiste frokost med en veninde derinde. Øv. Deres platte som min veninde fik var tam og intetsigende. Min kamsteg var ok gennemsnitlig.
Vi ville slutte af med en Irish Coffee. Vi ku hverken smage kaffe eller whisky. Det var vand med flødeskum. Da vi klagede var svaret at ingen andre havde klaget over kaffen.
Så alt i alt er det et rungende Never Again.
Tag jer sammen
Elendig service,
Elendig service,
bestilte 2 retters menu - først kom hovedretten før forretten, hvorefter vi fik rejecocktailen (vores forret) men imens vi spiste denne kom den hovedret de prøvede at servere til at starte med. Så her sad vi, med en forret og en halvkold hovedret. Hvis vi ikke ønskede hovedretten nu, skulle vi venter i et par timer da der var travlt (men der var ikke lige så mange som der er når det er RIGTIG travlt.) Ærgerlig oplevelse da det ellers plejer at være rigtig godt.
Undgå at “falde i Grøften”
Vi besøgte grøften i forbindelse med vi skulle til koncert i Tivoli
Som hovedret bestilte vi wienerschnitzel og stjerneskud
Fisken var frisk men på et tørt stykke ristet brød, nærmest uden dressing. Da jeg påtalte det til tjeneren sagde han jeg kunne blot have spurgt om mere dressing! Wienerschnitzlen var tør og ligeledes ansjoserne, de brasede kartofler virkede som om de havde været stegt flere gange.
Der blev ikke spurgt ind til måltidet undervejs, så man kunne ikke klage over betjeningen, den var nærmest fraværende. Vi bestilte blot et glas vin hver især, måske begik vi en fejl ikke at nævne det skulle være husets , men et glas rødvin kostede 179 kr. det må det siges at være betalt
Det skal vare et stykke tid inden vi besøger grøften igen
Hilsen Bente
Alt for dyrt i forhold til kvaliteten
Alt for dyrt i forhold til kvaliteten.
Helt ærligt. Et halvt stykke rugbrød med lidt avocado mos, lidt rugbrøds krømmel og et koldt spejlæg på toppen for 149 kr !
De lever på et navn og mener selv de er nord europas mest kendte og besøgte restaurant i Tivoli. Ikke pengene værd. Akustikken er forfærdelig også. Et stor misk mask af stemmer. Og stressede tjenere
Dyrt men generelt dårligt
To der var okay tilfredse
To der var liglade
To der fik kartoffelmos med spor af kød (kaldet skipperlapskovs!?)
Én der fik laks, som heldigvis blev refunderet.
Havde bestil bord den 30 aug men der…
Havde bestil bord den 30 aug men der står ikke noget om at det koster 200 kr pr mand at komme igennem Tivoli . Det er bare ikke i orden. /så finder et andet sted at spise.
Jeanette Hansen
Dårlig modtagelse
Dårlig modtagelse. Vi går to børnefamilier rundt i Tivoli og leder efter et sted at sidde at spise, da vi ser det perfekte sted der kan rumme os alle. Der er tomt, men endnu ikke ryddet af. Vi beslutter os for at gå hen og spørge værten, om vi må sidde der, hvortil værten udbryder at “vi må jo LIGE lade tjenerne få lov at rydde af” med tilhørende fakter og anstrengt gestikulation. Som om vi havde drømt om andet. En tydeligvis presset mand på arbejde, der indirekte lod os forstå, at vi var ubehøvlede for overhovedet at have den frækhed at spørge om et specifikt bord. Han var også hurtig til at regne ud, at vi ikke kunne sidde der, da vi var otte. Vi følte ikke rigtig at vi fik tid til at forklare, at der kun var behov for seks pladser, da to af børnene var i klapvogn og hverken havde behov for stole eller service. Vi følte os dårligt taget imod, på ingen måde velkomne og gik igen.
Fantastisk tjener, skuffende mad
Fantastisk tjener, god rejecocktail- som i 80’erne. Men oksefilebøffen som vi alle seks fik, ja dem havde kokken på ingen måde styr på! To var nærmeste ikke steget, en var så sej og ikke til at spise, to var medium men alt for sorte. Så en ud af seks var perfekt, ikke hvad vi havde forventet af en bøf til den pris.
Ved godt det var fredag og der var fuldt hus men, så meld det ud.