Hardballheaven Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Dårligste service og oplevelse

Dårligste service og oplevelse, flabet og dårlig service af jeres dommer han croon tester til 1.9 som er løgn og efter 10 min tester han igen til 1.3 og smider mig hjem vi er 10 der aldrig kommer tilbage igen

September 5, 2026

Hej Cengiz

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Chronografen måler den faktiske udgangshastighed og kan ikke vise et forkert resultat, medmindre der oplyses forkerte kugler.

Våbnet blev målt for højt, og vi vurderede derfor, at det var for hårdt at spille med.

Du blev tilbudt at komme tilbage om søndagen, og resten af gruppen kunne godt forstå beslutningen.

Vi håber selvfølgelig på at se jer igen, trods jeres oplevelse.

Mvh Mads

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

16 værnepligtige der fik en fantastisk…

16 værnepligtige der fik en fantastisk oplevelse
- service var i top og spilinstruktør Emil løftede gruppens humør og stemning.
Han var god til at bevare spillets overblik og tillod at vi spillede som vi havde lyst, ingen unødvendigheder - bare sjov spas inden for sikkerhedens rammer 🌟

Geværene vi spillede med var dsv. Ofte i udu og skulle udskiftes, men stedet får stadigt fem stjerner på baggrund af kundeservice og generel eventoplevelse ♥️

Tak for en god lørdag - mine kammerater var ekstatiske efter deres første forsøg på airsoft

Vh
Mustafa Abdou

May 3, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Uprofessionelt firma... Hold jer langt væk!

Vi havde bestilt tid til et firma arrangement, men ingen mødte op og lukkede os ind.

Vi har haft en længere mail korrespondance, samt adskillige telefonsamtaler med hardball heaven for at få bekræftet at de var klar til os på denne dag, men det var de så tydeligvis ikke.... Så vi stod der 12 mand som havde kørt fra KBH til Hillerød for ingenting. Vi blev brændt af, spildte vores tid og fik ingen form for kompensation. Tak Harballhaven for at ødelægge vores teambuilding dag.

April 21, 2023

Hej Thomas
Jeg er rigtig ked af i har kørt forgæves til arrangement på Hardballheaven den 14. april
Vi er gået fejl af hinanden med arrangementet på dagen/dato.
Vi havde booket jer ind lørdag og ikke fredag - Vi har nemlig kun tilladelse til arrangementer lørdag og søndag fra kl. 11-17.
Da i har booket det telefonisk og ikke i Hardballheavens booking system er den ikke blevet fanget der at det var en fredag.

Jeg beklager endnu engang og vil gerne tilbyde jer et arrangement en lørdag der passer jer for 12 mand med 50% rabat

MVH Bent Rode

Advertisement

Waste of time

Trods bekræftelsesmail, samt 4 telefonsamtaler - stod vi 12 mand klar til at skyde en fredag og måtte sande at Hardball Heaven var lukket.

Efter femte samtale med ejeren, blev det undskyldt med stres og at der var taget fejl af datoen.

Ingen kompensation - og 4 bilers spildt benzin til Hardball Heaven.

Uacceptabelt og skuffende.

April 21, 2023

Hej Oliver
Vi er gået fejl af hinanden med arrangementet på dagen/dato.

MVH Bent Rode

Take a closer look