Hockeymagasinet Reviews

TrustScore 3 out of 5

Company details

1. Sports Club
  2. Sporting Goods Store

Information provided by various external sources

Sportensverden givder dig kort sagt alt om sport. Kig ind og værd med.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 3 out of 5 stars

Hockeymagsinet - Godt, Chatsystem - Knap så godt...

Personligt synes jeg, at Hockeymagasinet generelt er en virkelig god og velfungerende hjemmeside. De er næsten altid først med de nyeste nyheder, transferrygter og opdateringer fra Metal Ligaen og international hockey. Det er tydeligt, at der står nogle engagerede folk bag siden, som virkelig brænder for sporten – og det gør det til en fed platform at følge med på som fan. Jeg sætter stor pris på det arbejde, de laver, og bruger siden flittigt.

Når det så er sagt, er der én ting, jeg virkelig gerne så ændret: deres chatsystem. Det burde have været et sted, hvor fans fra hele landet kunne mødes og diskutere hockey – uanset hvilken klub, man holder med. Et sted for fællesskab, passion og rivalisering med glimt i øjet. Men desværre bliver det alt for ofte misbrugt. I stedet for at føre gode debatter om spillet, udviklingen i ligaen eller spillerpræstationer, bliver det i mange tilfælde en platform, hvor folk føler, de kvit og frit kan nedgøre både spillere, klubber og især andre fans. Og dét er et problem.

Jeg har set flere eksempler på grænseoverskridende kommentarer, men der er især én episode, som jeg stadig tænker over. Det var en bruger, der skrev direkte til en anden: “Typisk Aalborg-fans at være arbejdsløse.” Det var ikke en tilfældig bemærkning – det var målrettet mod en person, som åbent havde nævnt, at han stod uden job. Den slags er ikke bare dårlig stil. Det er decideret groft, og det krydser en grænse, som aldrig burde overskrides – hverken online eller i virkeligheden.

At bruge en persons situation – i dette tilfælde arbejdsløshed – som en anledning til at nedgøre eller ydmyge dem offentligt, er fuldstændig utilgiveligt. Vi ved aldrig, hvad folk kæmper med. Arbejdsløshed kan ramme alle, og det siger intet om, hvilken type menneske man er, eller hvilken værdi man har. Det er en situation, der i forvejen kan være svær og sårbar, og at bruge det som ammunition i en fodbold- eller hockeydiskussion er ikke bare usportsligt – det er inhumant.

Jeg forstår godt, at sport og især hockey kan skabe stærke følelser. Rivalisering hører med, og det skal der være plads til – det gør sporten sjov og intens. Men det skal ske med respekt. Man må gerne stikke til hinandens klubber og drille lidt – men når det bliver personligt og ondskabsfuldt, så er det ikke længere sjovt. Så ødelægger det fællesskabet og skræmmer folk væk. Og det kan ikke være meningen.

Jeg håber virkelig, at Hockeymagasinet på sigt vil se nærmere på, hvordan deres chat fungerer, og måske få implementeret nogle retningslinjer eller moderering. For det kunne være en endnu stærkere platform, hvis vi som fans kunne mødes i en god tone, hvor man både kan være uenig og passioneret – men stadig huske på, at vi alle er mennesker bag skærmen.

May 29, 2025
Unprompted review
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Underlig site

En side om ishockey med en meget underlig chat hvor det er tilladt at nedtale spillere med deres seksuelle orientering,private problemer mm og som de andre har sagt meget ubehøvlede folk i den chat men gud trøste mig om du siger noget forkert til admins eller deres personlige venner.

July 6, 2014
Unprompted review
Advertisement

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look