I år 2000 købte jeg en ring til mig…
I år 2000 købte jeg en ring til mig selv, efter at have vundet en langstrakt retssag
Min sejrsring sidder stadig på min finger døgnet rundt her 25 år senere. En kilde til daglig glæde.
No history of asking for reviews
Min favorit guldsmed/sølvsmed. Unikke designs og høj kvalitet hele vejen igennem. Høj op professionel service fra første sekund. Venter pt på at få min vielsesring retur, da den skulle gøres større (pga artrose i fingrene). Fik mit første smykke i 1997.
Ved et tilfælde var vi i Lønstrup og efter et besøg i butikken faldt vi over et sæt smukke ringe som vi vil have lavet til vielsesringe. Vi tog derfor på besøg i butikken og havde et møde med indehaveren hvor ringene blev planlagt og bestilt.
Vi fik en fantastisk vejledning og hjælp til valg af ringe samt valg af design på dem, hvor der aldrig var tvivl om at vi selv kunne bestemme men de hjalp os til at træffe de rigtige valg.
Da ringene blev lavet fik smeden en god ide til designet, som vi straks blev ringet op om og da ideen var god tilbød de at lave ændringen fordi det ville klæde det endelige resultat.
Ringene blev lavet og sendt til os kvit og frit og selv da den ene ring skulle ændres lidt i størrelsen var de meget hjælpsomme og fiksede dette uden mer-beregning.
En helt igennem fantastisk service, hjælp og vejledning får man hos Holberg Smykker i Lønstrup hos Claus og Mikkel - besøg dem og få lavet smykker efter eget ønske. Det er et besøg værd !