Fint renoveret dobbeltværelse med udgang til terrasse, minikøkken, tv og køleskab. Lækker morgenbuffet og et meget venligt og hjælpsomt personale. Dejlig beliggenhed ned til klitterne og i gåafstand... See more
See what reviewers are saying
Vi har været på weekendophold her, og vi NØD drme! Ældre hotel med charme, fibe værelser, terrasser og virkelig søde medarbejdere. Min mand blev 40, og jeg fik uden problemer lov til at holde surp... See more
sammen med en veninde indtog vi Hotel Lakolk. En fantastisk oplevelse,sødt og venligt personale, Et dejligt værelse,rent og pænt. 3-rettersmenu begge aftener,rigtig god mad. 1 fl.rødvin på værel... See more
Information provided by various external sources
Rømø's eneste hotel som ligger direkte ned til stranden. Vi har familieværelser og små lejligheder.
Lakolk 150, 6792, Rømø, Denmark
- mail@hotel-lakolk.dk
- www.hotel-lakolk.dk
No recent history of asking for reviews
Dealophold med to overnatninger og morgenmad.
Dejlig beliggenhed ned til klitterne og i gåafstand til strand og butikker. Vi kommer igen.
Klar anbefaling
Vi havde en overnatning med morgenmad i forbindelse med dragefestivallen: Dobbeltværelse med udgang til terrasse og grønt område.
Rigtig fint værelse med minikøkken med køleskab og kaffemaskine samt service. Nyligt renoveret med god plads, meget rent.
Virkelig venligt personale, man føler sig velkommen. Morgenmadsbuffet med godt udvalg, intet at sætte en finger på.
Hunde i alle størrelser velkomne mod mindre gebyr.
Vi har allerede reserveret til dragefestival 2026 og vil klart anbefale til andre, prisen er også helt fair.
god service
god service, satte man en tallerken med mad på bordet ved morgenmaden , kom der straks en kop og en kande kaffe, fint udvalg på morgenbordet , meget lækker pålæg, værelset var fint og rent, vi havde to overnatninger , den sidste dag havde min søn ondt i maven , og ville ikke ned til morgenbordet , jeg spurgte om jeg måtte tage noget yoghurt men på værelset , jeg fik straks tilbudt en morgenbakke , men sagde nej tak kun yoghurt , han kom så med en hel uånent liter yoghurt , meget fin service
Okay hotel
Okay hotel. Ikke nye lokaler men fint.
Morgenmaden er fin standard. Dog kom vi til morgenmad den sidste dag kl 9.30, til en buffet hvor der ikke rigtig var noget. Der var heller intet personale til finde. Da vi så tjekkede ud en halv time senere stod det stadig som vi fandt det ved morgenmaden uden stadig at kunne finde noget personale at spørge ift. morgenmaden. Vi har dog fået pengene tilbage på trods af diskussion i telefonen. De kunne se noget andet end vi beskrev på overvågningen og mente ikke de ville se det billede vi havde taget af det.
Okay hotel, men ikke hav for store forventninger.
Betal og vær glad !
Ved ankomsten blev vi straks opkrævet weekend tillæg og tillæg for hund. Det er i og for sig ok !
Men da tv2 forsvandt efter 2 dage og ikke kom tilbage de sidste 4 dage og da internettet var væk et par dage, så fik vi ingen kompensation.
Skønt, afslappende weekendophold
Min mand blev 40, og jeg fik uden problemer lov til at holde surprise-hygge for ham med 20 gæster. Jeg kunne bare gå i køkkenet, og de ordnede opvasken dagen efter uden beregning.
Hyggelig morgenmadsrestaurant med fin morgenmad.
Hotellet ligger desuden godt placeret tæt på strand,klitter, caféer og butikker.
Vi kommer HELT sikkert igen!!!
Lejligheden vi boede i trænger til…
Lejligheden vi boede i trænger til renovering.Køkken- stikket til combiovn gik hen over kogepladen, kaffemaskinen kunne ikke bruges samtidig med ovnen.der var kun en stikkontakt.brusebad foregik hen over toillet.der var heller ikke udstyr nok i køkkenet.Der mangler skærm hen over sengen.Man kan ikke sidde op i sengen fordi der er en hylde der sidder for lavt.Rømø er et dejligt sted, men find et andet sted at overnatte.Vi kan ikke anbefale stedet.der var heller ikke rent og hyggeligt
Slidt, beskidt og underlig oplevelse
Hvor skal jeg starte!?
Mørkt værelse i et hjørne (hotellet var ikke fyldt, så forstår ikke de giver de dårligste værelser ud)
Gardiner der ikke kunne trækkes helt for. (Godt nok var der så et mørklægningsgardin ved terrasse døren)
Sengelamperne var pladserer så tåbeligt så man ikke kunne sidde op af væggen og læse eller se TV uden at få en lampe i ryggen.
Der var beskidt og mørkt både på værelset og på gangen.
Der blev udleveret 2 badehåndklæder og et alm håndklæde (som kvinde med langt hår ved man 2 alm håndklæder er et must)
Da vi sidder på værelset i går formiddags kan vi pludselig høre en nøgle blive sat i døren og en mand vader bare lige ind. Han undskylder og går igen. Men det var mega underligt. Det var ikke rengøringen eller noget. MEGET utrygt.
Morgenmaden var så som så.. og ikke nogen vild spændende oplevelse.
Jeg kommer ikke til at anbefale dete hotel til nogen.
Dealophold på hotel Lakolk 04.09
Dealophold på hotel Lakolk 04.09. - 06.09 på værelse nr. 16. Udmærket morgenmad. Dejligt værelse, hvor der endda var terrassedør, så man kunne gå direkte ud på lille terrasse med cafebord og to stole. Det kunne være dejligt med lidt mere lys på værelset, men ved ikke om det var helt færdigrenoveret. Fornemt at man kunne vente helt til kl 12, med at checke ud. Blev dog ved ankomst gjort opmærksom på, at man helst skulle checke ud lige efter morgenmad af hensyn til rengøring. Måske I bare skulle ændre afrejse til kl. 10 eller 11? Det ville også være ok. Tror bestemt vi kommer igen til næste år.
Havde en overnatning under Rømø…
Havde en overnatning under Rømø motorfestival.
Hotellet er lidt slidt (fra 1965) men de skriver jo netop i deres info på værelser at det er under renovering.
Ellers en god oplevelse med godt værelse og god morgenmad, Meget flink og hjælpsom personale.
UNDER STANDARD
Hotel under standard. Spindelvæv,stankelben og æg fra dem på badeværelset. Utæt bruseslange ved hoved,der var total kalket til. Dobbelt seng. Vi havde bestilt med linnede, fik 2 stk enkelt lagner. Ved køkkenet var vandhanen mørnet,så hanen var utæt. Køleskabet larmede så meget at man ej kunne få en rolig nats søvn. TV analog det er okay,men tv så gammelt at billede var uacceptabelt.
Vi klagede dag efter ankomst, Køleskab blev erstattet med nyt,som blev stillet op ad skab,ældre model slukket men blev ej fjernet. Bruser blev skiftet. Vi valgte at tage hjem 1 dag før planlagt og fik trods alt en tilgodebevis som på 1 dags pris. Man kunne ej få pengene retur.
Tilgodebevis kan bruges på andet Hotel ved Rømø havn.
Skuffende
Vi købte 3 nætter i hotellejlighed med 2 gange morgenmad og 2 gange aftensmad og 1 gang drinks.
Denne anmeldelse er blot information, ikke noget ondt i det, men virkeligheden og vores oplevelse. Andre kan måske få glæde af dette inden de booker på Lakolk hotel, bare for at man er forberedt.
Beskidt gulv, de hvide håndklæder er ikke længere hvide efter første bad, da gulvet ikke har set en gulvklud meget længe
Skimmel på bruseforhæng og fuger i badet
Affald under sofabordet
Mangel på essentiel køkkenudstyr fx kande, skåle, knive (da vi gjorde opmærksom på de manglende knive, var de hurtige til at udlevere to helt nye knive)
Ingen hygge tilstede (ingen stearinlys, sofapuder, blomster osv)
Manglende dæksel til lampeudtag
Mangel på vedligehold og reparationer, fx utæt dør, ingen finish, svært at tro det er et hotel i Danmark
Når 0,2 - 0,4 Mbps er net hastigheden, så er det nærmest ikke eksisterende. Min kone havde brug for at være inde den første dag. Men med den netforbindelse blev det til en lang dag. Det er ikke i orden at det er så ringe. (Vi fik 300 kr tilbage for netforbindelse) jeg vil hellere have haft lidt bedre forbindelse end 300 kr. Han (Peter) var ligeglad, og hentydede til at vi gik i små sko. Han startede med at sige, at vi kan være udenfor i det gode vejr. Som om det var et vandrehjem. Bare et meget dyrt vandrehjem til 4000.
Der var inkluderet drinks den ene aften. Det blev til en lille billig Baily, herefter blev det sat væk igen.
Maden var fin, smagte godt, var dog for traditionelt/gammeldags og levede ikke op til en restaurantoplevelse men snarere som et forsamlingshus hvor der i baggrunden blev spillet radio med techno. Igen virkede tingene ret tilfældige og ligegyldige.
Det er virkelig en skam at ligegyldigheden får lov til at tage så meget plads på så flot en placering på en af Danmarks smukkeste øer. Stedet kan ikke anbefales.
Rigtig god ferie
Rigtig god ferie - dejlig lejlighed - rent og pænt. Forplejning super - lækker morgenmad og aftensmad.
Rigtig god betjening.
Det kan anbefales.
Vi have et 2 dages weekend ophold med…
Vi have et 2 dages weekend ophold med et par af vores gode venner, var lidt betænkelig over flere skrev det var nedslidt, men vi blive MEGET POSITIV OVERRASKET I ALLE PUNKTER, det var ren og pæn og så til den pris vi gav, meget dyre andre steder, betjeningen var også i orden, god mad og nok af det, (tag selv bord) ja øl til 25 kr , hvor får man det andre steder, Så vi kan KUN anbefalede det.
Positivt overrasket
En skøn miniferie på 3 dage på Lakolk Hotel. Vi var positiv overrasket. God service, rent og pænt, funktionelle fine værelser. Ikke sidste gang vi kommer. Hold jer ikke tilbage selvom det ikke har mange stjerner. Beliggenheden er perfekt ifht. skønne gåture. Vi havde hund med og det kst. Kun 150 kr. Ekstra.
Dejligt ophold på Hotel Lakolk
Så er vi lige kommet hjem efter endnu et hyggeligt ophold på Hotel lakolk på Rømø (vores 4 ophold) igen denne gang var vi godt tilfreds med det vi fik at spise både til aften og til morgenmad , hvor der var et fint udvalg af pålæg, ost, morgenmadsprodukter mm og ikke mindst et blødkogt æg der var rigtigt fint kogt, ofte er det jo grønne æg man får serveret , også en fin service fra receptionen .
Vi havde igen opgraderet til en lejlighed , da vi syntes det er rart at ha lidt mere plads omkring sig, og hvis vejret tillader det kan man sidde og hygge sig på den lille terrasse der er ude foran. Det fik vi så ikke lige brug for denne gang 😊 . Vi syntes det er et godt ophold til den pris, så tak til hotel Lakolk ( Peter og Pia ) for endnu et dejligt ophold. Hilsen Per og Hanne Hvid .👍😊
Meget nedslidt
Har lige været på weekend ophold med 2 overnatninger incl. morgenmad og 3 retters middag begge dage. Venlig betjening og udemærket god mad. Men selve hotellet er så nedslidt og minder mest alt om en feriekoloni. Værelset og især badeværelset var så nedslidt. Men det allerværste var sengen! Den var så hård at ligge på, at man var fuldstændig radbrækket om morgen. Kommer ikke tilbage.
GOD OPLEVELSE😊
Vi er lige kommet hjem fra et weekend ophold på hotel Lakolk.
Vi har oplevet et professionel, venligt og imødekommende personale, flere dansktalende, lige fra vi bookede opholdet til vi tog af sted igen.
Vi havde en dejlig REN lejlighed, hvor alt fungerede fint.
De 3 retters menuer var dejligt velsmagende, lidt i stil med mormor mad, dog også med blandet salater, og med en flot afslutning lørdag aften med kaffe, kage, og en lille en til kaffen.
Morgenmaden
var også en dejlig oplevelse med alt vi kunne ønske os😊
Så tak til personalet på hotel Lakolk for en dejlig weekend😊
Henning og Bente😊
Lidt slidte senge.
Har været på en miniferie med morgenmad. Lille enkelt værelse hvor der var rent og pænt. Dog med meget slidte lave senge som udfordrede ryggen og nattesøvnen.
Morgenmaden var i det store hele fint.
Skuffende og slidt
Lille lejlighed , ok ren, men…….. sengen var gennemslidt og man lå nærmest på lamellerne og den knirkede bare man kiggede på den, sovesofaen var hård som sten og yderst ubehagelig at ligge på. Køleskabet larmer hele natten og meget lydt her. Stedet minder om et lejrskole og bygningerne trænger til en meget kærlig hånd. Tæt på strand men ikke pengene værd! Kørte hjem en dag før tid!