Hotelferdinand Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 4 out of 5 stars

Ok men med plads til forbedring

Dialog og imødekommenhed på mail inden ankomst var super. Vi fik 2 værelser...et mod gården og et mod gaden. Ingen støj mod gården...forfærdelig støj mod gaden men super fine værelser med dejlig indretning. Skøn mad og dejlige vine. Synes dog at når man køber vin for 4500 så burde vandet være med i købet. 140 for vand giver i min optik ingen mening.
Morgenmaden er på ingen måde pengene værd. Ganske ligegyldig og kedelig og der skal ikke meget til at peppe den lidt op. Den er SLET ikke 150 kr værd i min optik. Sød og imødekommende personale hele vejen rundt. Mødte en ny tjener som gjorde det super godt og var ekstremt nærværende og serviceminded.

February 6, 2022

Fest med overnatning

Vi afviklede min fødselsdagsfest for familien på Ferdinand. Alle var ovenud glade og tilfredse. Virkelig dejlig mad og fornøjelig personlig betjening. Vi lukkede og slukkede udenfor i et usandsynligt lydtæppe (det var en lørdag).
Den manglende sidste stjerne går i retning af hoteldelen og morgenmaden. Det er ikke ret nemt for gangbesværede, og en dør kunne ikke lukkes pga. en megasofa, der var helt umuligt at flytte på.
Morgenmaden er oplevet bedre, og jeg savnede flere ting. Det skal dog siges, at man havde fået et afbud kl. 06.00 om morgenen, så den søde pige, der uventet kom på vagt, havde lidt mere end travlt. Men stedet kan varmt anbefales til mindre fester (max 35 vil jeg skyde på), hvis man har behov for overnatningsmuligheder.

Sven Riis

August 9, 2021

Vidunderlig mad - som altid

“Kun” restaurant 05.06.21 aften: Fremragende mad - 4 små, lækre snacks (læs: lækker forret til en rørende billig pris), rørt tatar, kuller og hvid chokolade/hyldeblomst dessert anbefales. Professionel, personlig betjening i elegante rammer og til rimelige penge.

June 7, 2021

Dejligt ophold med gourmet-middag

Dejligt ophold med gourmet-middag. Fin suite med masser af plads - alt rent og fint. Fin og sød betjening. Dejlig gourmet-middag og rigtig god morgenmadsbuffet. Vi kommer gerne igen, men nok ikke i weekenden på grund af larm fra gaden, selv om der ligger ørepropper klar til brug ...

May 21, 2021
Rated 2 out of 5 stars

ALT for bløde senge

ALT for bløde senge, beskidt flere steder, spejl ikke pudset, nusset og meget underlig lugt. Personalet var søde men inkompentente ift. hoteldelen som klart blev nedprioriteret og som ikke virkede som noget de gik op i. Larmen kunne vi leve med og maden var virkelig lækker, men det er det eneste positive. Jeg ville aldrig komme tilbage. Da vi nævnte flere af tingene ved check ud sagde hun endda at hun godt vidste det med sengene og at de var alt for bløde og hun ville igen gå videre med det😳 skuffende ift. hotellet og lugt og rengøring. Find noget andet! Ærligt!!

September 6, 2020

Anmeldelsen gælder kun restauranten

Anmeldelsen gælder kun restauranten, da vi ikke boede på hotellet. Vi holdt vores datters konfirmation på Ferdinand og det var bare en fantastisk god oplevelse for os og vores 37 gæster. Meget opmærksomt personale både i forbindelse med forberedelsen inden festen og under arrangementet. Intet blev glemt og alle aftaler overholdt. Super lækkert lokale og fantastisk mad og vine. Klart anbefalelsesværdig hele vejen rundt.

August 23, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Larm og snavs - men fin udsigt

Larm og snavs - men fin udsigt.

Vi var fire veninder, der havde booket Hotel Ferdinand i to nætter. Da vi tjekkede ind var vi meget imponerede over den store suite med en dejlig udsigt over åen. Fin indretning og der var ovenikøbet tænkt på ørepropper fra hotellets side, men med god grund! Der blev spillet højt musik fra nabodiskotekerne til den lyse morgen og der var sang og råb og skrog fra gaden til omkring kl. 5.30 - både fredag og lørdag. Efter check-in gjorde vi receptionisten opmærksom på at der lå hår og støv flere steder på badeværelset, hun beklagede meget og skrev det ned til morgenvagten, da rengøringen åbenbart var gået for den dag. Næste dag gjorde vi endnu engang opmærksom på problemet, og vi gik ud fra at værelset ville blive rengjort i løbet af dragen, men da vi kom tilbage sidst på eftermiddagen, var kun to af vores fire senge redt?!? - og der var stadig beskidt på badeværelset. Endnu engang blev det beklaget fra tjeneren, men intet skete. Ærgerligt, men man får en fornemmelse af at den fine Michelin restaurant er højt prioriteret, mens ingen rigtig har føling med “hoteldelen”. Check-in sker også i restauranten af tjeneren/receptionisten. Ville normalt kke gøre det store nummer ud af, at sengene er SÅ bløde at man synker ned og falder sammen mod midten og der ingen tryk er på vandet i bruseren, men samlet blev en hyggelig venindetur desværre en lidt ærgerlig oplevelse - trist.

March 2, 2020
Rated 4 out of 5 stars

Fantastisk restaurant, gode værelser, men megen larm.

Fantastisk restaurant. 5 stjerner til middagen i deres kongerestaurant. 3 stjerner til morgenmadsbuffeten, da den er meget begrænset. 4 stjerner til værelserne, men trækkes ned til 3 stjerner pga megen larm fra gaden nedenfor. Kunne nemt laves mere lydisoleret. Facaden trænger også til lidt maling.
5 stjerner til lokation.
Value for money, alt i alt dog.

May 5, 2019

Kan ikke anbefales !!

Lever ikke op til det de skriver på deres hjemmeside. Virker til der er mere fokus på restaurantendelen, og hotelværelserne bliver forsømt. Der er beskidt på værelserne og så er der ikke en behagelig lugt når man kommer ind på hotel. Sengene er alt for bløde og så er der en del støj fra de omkring liggende diskoteker.
Restauranten er sikkert ok, men værelserne vil jeg holde mig langt væk fra alt for dyrt ift. hvad man får.

March 31, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Helt igennem møg beskidt og…

Helt igennem møg beskidt og ulækkert....
Store gamle og nye pletter på møbler, tæpper og døre.
Ulækkert vand i kaffemaskinen fyldt med gammel kalk, gamle hår rester i hjørnerne af badeværelset, som ikke er rengjort. Et beskidt toilet, hvor brættet måske lige er tørret af med en klud, men bestemt ikke rent. Støv i mange lag på sengegavl, tv, lamper, radiatorerne osv...
Gamle slidte madrasser uden støtte, så man synker ned i de ALT for bløde senge. Trykket i bruseren er svær at få øje på, men det er til gengæld den ulækre lugt af fisk og fugt når man kommer ind på hotellet.
Senge var da redt, hvis man kan kalde den det! Lagnet var rodet, puderne lige klasket op af sengegavlen.
Et ophold der skriger langt væk af at personalet er rigtig ligeglade med at du har brugt mange penge på en god oplevelse... det interesserer dem ikke det mindste!
Hold jer væk, fra dette discount hotel, hvor larmen er øredøvende til kl 6 om morgenen. Der findes mange hoteller i Aarhus til en billigere penge, og du rent faktisk får service.
Aldrig mere bor jeg på Ferdinand!

March 31, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Excellent betjening og smagfulde oplevelser for alle sanser

Excellent betjening, fremragende mad, en hotellejlighed hvor jeg med det samme følte mig hjemme - og hvor lækre detaljer gjorde mig glad og forkælet!
Opvaskemaskine, vaskemaskine, kaffemaskine, hårtørrer, strygejern .... ja, jeg kunne blive ved. ALt i bedste kvalitet og VELfungerende. Selv tabs til opvaskemaskinen og vaskepulver, så jeg lige kunne få frisket min kjole op til næste dag, er der tænkt på. Lejligheden er indrettet, så det kolde "hotel-præg" forsvinder og overtages af lækker indretning i en personlig stil. Og ja, selvfølgelig med ikke mindre end to balkoner, så Århus kunne nydes fra oven.
Restauranten på Hotel Ferdinand er noget helt for sig. Vi valgte at spise en middag – og fik en smagfuld oplevelse, krydret med excellent behandling fra alle de personaler, vi kom i kontakt med. Fantastisk at opleve råvarer og sammensætning, der ikke blot smager, som de skal, men som også pirrer nysgerrigheden og smagsløgene. BRAVO!

June 11, 2018

Hotel Ferdinand.

Har haft to overnatninger på hotellet i forbindelse med Aarhus Festuge. Lørdag aften med den skønneste 4- retters gourmetmiddag.
Hotellet er centralt placeretbog værelset var dejligt - lørdag ankom vores søn, og der var en seperat "afdeling"/ værelse til ham, i vores suite.
Lørdag fik vi, som nævnt, en skøn gourmetmiddag. Maden var super lækker, vi valgte at prøve deres vinmenu designet til og det var perfekt ! Vores tjener, Mads, var helt fantastisk! Han præsenterede vinene, var engageret, yderst kompetent og SÅ sød. Vores mad blev ved hver ret præsenteret af en af kokkene.
Morgenmaden var dejlig, velsmagende og rigelig.

August 27, 2017
Rated 2 out of 5 stars

Ærgerligt tovtrækkeri

Boede på Hotel Ferdinand ifbm. en forretningsrejse i november 2016. En kollega havde booket værelset i hendes navn, men da hun ikke kunne komme alligevel - og jeg havde svært ved at finde hoteller i Århus på samme tid grundet anden konference, ringede jeg til hotellet og hørte om jeg kunne ændre navn og længde på min kollegas allerede bookede værelse. Det var intet problem, og alt gik som det skulle. Fint ophold i øvrigt, udemærket service - lækker morgenmad - og fint værelse. Bare ærgerligt at hotellet aligevel trak penge for min kollegas værelse på hendes kreditkort. Da jeg kontakter dem for at oplyse dette fortæller de at en booking via booking.com skal ændres der. Når man ringer for at ændre en booking, er det totalt utilfredsstillende at der blot laves endnu en booking i stedet -uden at man får det at vide. Det forekommer mig at være bondefangeri, og det giver mig en dårlig smag i munden.

February 17, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Fantastik mad og venlig betjening

Jeg har været på restauranten 3 gange nu, og hver gang har jeg haft en virkelig god oplevelse.

Maden har været både kreativ og med en fantastisk smag. Det har været spændende at prøve de nye retter som restaurantens dygtige kokke har sammensat.

For at sætte det i perspektiv, så har jeg prøvet flere restauranter med en Michelin stjerne der ikke kunne leve op til dette niveau, trods en pris der var noget højere.

Derudover har vi haft utrolige venlige tjenere, der både har været gode til at guide, servicere og leveret en behagelig stemning.

Så jeg kan klart anbefale restauranten på Ferdinand, for jeg er ved at planlægge mit næste besøg.

October 28, 2016
Rated 4 out of 5 stars

Fantastiske værelser og god mad.

Hotellet er super hyggeligt og om sommeren er deres værelser med balkon super skønne og om vinteren er deres suiter geniale.

Maden var super god og spændende, det eneste lille minus var, at vinen som endda kom fra Toscana til 375 kr. ikke var noget at skrive hjem om.

July 24, 2014

Is this your company?