Ikke pengene værd
Morgenmad:
Både scrambled eggs og de blødkogte æg (som var hårdkogte) var sorte. Hår i scrambled eggs. Viste det lange sorte hår og de sorte æg til servitricen, som blot trak på skulderen. Juice var en syntetisk billig saftevand. Mælken til kaffen var sur. Gæster kunne ikke komme ind til morgenmadsrummet før en køkkenmedhjælper viste dem, at de skulle række hånden ind mellem væggen og glasdørens side, og trykke på en knap. Efter 4 dage var dette stadig ikke repareret. Smørret på morgenmadsbuffeten var smeltet. Under de fleste låg på morgenmadsbuffet var der tomt. (over halvdelen). Kaffen var god og der var rent i morgenmadsrummet.
Ingen taler andet end portugisisk og er heller ikke interesseret i at løse problemerne. Undskylder ikke, når der f.eks. findes hår i maden, æggene er sorte, mælken sur, adgangskortet ikke virker osv. Receptionspersonalet er alt andet end venlige og imødekommende. Rengøringspersonalet var derimod meget venlige.
Værelset var meget slidt og meget mindre end der gives udtryk for på billederne. Der var ingen lænestol som beskrevet i teksten i bekræftelsen. Balkonen er så lille, at man ikke kan gå ud på den. Vægge var fyldt med huller og snavs. Sengetøj, håndklæder og gulv var dog rent. Ikke plads til toiletartikler på det MEGET lille badeværelse, der på billederne virkede meget størrre.
Dårligt fungerende internet. Jeg boede der i fire dage, og ingen af dagene lykkedes det mig at få et varmt brusebad.
God madras.
Nøglekortet til værelset virkede ikke. Henvendte mig derfor i receptionen, da jeg kom tilbage til døren virkede kortet stadig ikke, så jeg måtte til receptionen 2. gang for få et andet kort. Der blev ikke undskyldt, at jeg måtte løbe spidsrod.
Nøglekortslæseren, på væggen i værelset brummede om natten, men løftede man kortet op og satte det i igen, holdt lyden op.
Ikke sikker på, at min dør kunne låses.Selvom jeg drejede låsen om kunne jeg til enhver tid åbne døren indefra uden at vride låsen igen.