JESPERS TRÆFÆLDNING Reviews 39

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jespers Træfældning skaffede os af med et 20 meter højt grantræ bagest i vores have. Ikke nogen helt enkel opgave da det ragede godt ind over naboernes grunde. Jesper og hans makker klarede opgaven... See more

Rated 5 out of 5 stars

Der er ikke grund til at søge andre, når Jesper kan klare opgaven. Super professionel, rigtig god rådgivning hele vejen. Løste en meget svær opgave med et højt træ imellem to huse og kun få meters af... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jesper og mænd har udført et fantastisk godt arbejde med at fælde vores østrigske fyr på omkring 20 meter . Træet stod ganske tæt på vores carport, med op til flere grene der hang ind over carporten... See more

1. Garden Center

Information provided by various external sources

JESPERS TRÆFÆLDNING indehaves af Jesper Schønheyder, der er uddannet på Skovskolen i Nødebo. Vi tilbyder alle former for professionel træfældning, beskæring og topkapning til fornuftige priser på hele Sjælland. Vi anvender kun miljøvenlige olieprodukter til udførsel af arbejdet.

4.8

3-star
2-star
1-star

Ordholdende

Ordholdende, ordentlig. høj kvalitet.
Vi vil absolut gerne bruge dig igen

January 28, 2025

Tusind tak Per.

Stor anbefaling

Kan kun anbefale Jespers træfældning da jeg har fået en fantastisk behandling. Klar kommunikation, overholder aftaler, flot arbejde og efterlader haven i bedre stand end da de kom ift. fjernelse af grene/blade.

October 21, 2024

Tusind tak Birgitte.
Det var en fornøjelse og det glæder mig at i nu kan nyde dybden af jeres have.
Dbh. Jesper

Super god service

Super god service - kom til tiden og overholdt vores aftale ! Venligt team - min varmeste anbefalinger herfra 👍😊
Mange venlige hilsener
Suzanne

April 23, 2024

Tusind tak Suzanne. Det var en fornøjelse😀

Rigtig god oplevelse

Jesper er venlig og imødekommende, holder aftaler og kommer til tiden. Han udførte et godt stykke arbejde med at beskære vores birketræ. Alt i alt meget tilfreds med hans arbejde!

September 5, 2022

Reply from JESPERS TRÆFÆLDNING

Tusind tak og tak for godt samarbejde😀

Fantastisk flot arbejde

Fantastisk flot arbejde. Sikkerheden er i top. Jesper og hans medarbejdere er både dygtige, rare og venlige og rydder fornemt op efter sig.
Jytte Emanuelsson

October 22, 2021

Professionel træfældning

Vi fik fældet et stort træ placeret meget tæt på vores hus. Arbejdet blev udført som aftalt med stor dygtighed og påpasselighed. Haven blev efterladt i meget flot opryddet stand. Jesper er meget behagelig og professionel. Jeg kan varmt anbefale at vælge Jespers Træfældning.

October 19, 2021

Reply from JESPERS TRÆFÆLDNING

Tusind tak Agnes. Det var en fornøjelse at arbejde i jeres fine have.
Mange hilsen Jesper

Super fin service

Super fin service, alle aftaler blev overholdt (tænk at man er nødt til at fremhæve det, men sådan er det i dag), prisen var fair, og da arbejdet var færdigt, var der ryddet op, så man ikke kunne se, at der havde været gang i den hele dagen. De varmeste anbefalinger herfra

March 2, 2021

Tusind tak Stine.
Bh. Jesper

Rated 5 out of 5 stars

Jesper var ude for at beskære nogle…

Jesper var ude for at beskære nogle æbletræer i vores have. Udover at resultatet blev super fint blev aftalerne overholdt og det hele ryddet op bagefter. Top service fra en behagelig mand.

October 15, 2020

Tusind tak Allan👍

Rated 5 out of 5 stars

Kan ikke fås bedre service og…

Kan ikke fås bedre service og kvalificeret faglig vejledning til bedste pris. Alle pengerne værd, hver enkelt krone.

June 25, 2020

Reply from JESPERS TRÆFÆLDNING

Tusind tak Birthe og Roberto for de rosende ord. Det betyder rigtig meget.
Mange hilsner Jesper

Meget venlig

Meget venlig, hurtig respons overholdt aftale og pris. Rydder pænt op.

April 21, 2020

Tusind tak Henrik og
tak for en god dag.

Veludført arbejde

Veludført arbejde, som aftalt og til tiden.

December 19, 2019

Reply from JESPERS TRÆFÆLDNING

Tusind tak for anmeldelsen.
Det er dejligt med tilfredse kunder.
Glædelig jul.

Take a closer look