Jumbo Transport as Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Gad nok vide om dette firma er ved at gå konkurs

Gad nok vide om dette firma er ved at gå konkurs; da man ikke sender kreditnotaer og betaler regninger for udførte transportydelser fra indlejede vognmænd, endvidere svarer man ikke på henvendelser , ej heller på rykkere og incassovarsel,, hele firmaet virker som gennemsyret af ligeglad adfærd overfor kunder og transportører

March 11, 2026
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

god service fra chaufføren

Virkelig en god service fra chaufføren fra Haderslev. Han ringer 30 min før levering - vi vidste ikke de kom på det tidspunkt, så var på arbejde og kunne ikke være hjemme før om 1 time. Han flytter rundt på tingene og han kommer næste dag. Han ringer igen 40 min før ankomst og er den flinkeste chauffør at snakke med i telefon.
Tak for super god service - virkelig en god oplevelse med forståelse.
Den chauffør kan i godt være stolte af 💪🏻

October 7, 2025
Rated 3 out of 5 stars

GENMÆLE TIL ANKLAGE FRA HESTETRAILERCHAUFFØREN

Jeg er lastbilchaufføren som er anklaget for livsfarlig kørsel.Det her anklageforløb som jeg nu vil modstride og afvise,afdækker hvor gruelig galt og og fejlopfattende en personbilsbillist med hestetrailer kan udskamme en lastbilchauffør og lave dårlig falsk omtale for det transportfirma der bruger denne person som chauffør.sagen er som følger.Hestetrailer overhaler rigtig nok lastbil med ca. 100 kmt. I et max.90 kmt zone for så derefter at trække for tæt ind foran og osse bremse med til under 90 kmt lige hvor der er en tilkørsel hvor en anden billist skal til at flette på motorvej hvor denne så dytter af mig eller hestetrailer,jeg trækker så lastbilen ud i overhalingsbanen da der bliver fri på venstre side både for at komme væk fra hestetrailer som både har taget min sikkerhedsafstand og bremselængde med sin tåbelige manøvre,men osse for at give plads til indfletterbilen som stadig dytter,jeg er som sådan ikke ude på at overhale nogen osse da en lastbil er lovpligtigt udstyret med en fartbegrænser til max 89kmt,så det er jo anmelder /anklager som skaber og fastlåser denne situation istedet for at fortsætte med sin overhalende fart i overhalingsbanen uden at være til fare gene og ulempe for andre,iøvrigt hvorfor skulle jeg dog prøve at overhale nogen som påstår de kører 100 kmt når jeg kun kan køre 89kmt.Nu kan vi så spekulere på HVEM DER ER SOM KØRER LIVSFARLIGT MED FARE FOR TAB AF MENNESKE OG HESTELIV SOM SENSATIONSOVERSKRIFTEN LYDER PÅ,da noget kunne tyde på at anmelder er en kværulant som er ude på at skade andres ry og rygte og som er selvforskyldt og uden selvinsigt i denne situation,og jeg syntes ærlig talt du skulle skamme dig og trække din svinske anklage tilbage og undskylde for den situation du bragte digselv, mig ,den anden billist ,alle andre bag mig som osse måtte bremse for dig da jeg måtte bremse,men det tror jeg ikke selv på du vil gøre,tværtigmod forventer jeg at du osse har den frækhed at påstå jeg skulle lyve bare for at lave mere ballade end du allerede har gjort,det er så mit sidste ord i denne sag.

October 26, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Chauffør satte andre trafikanters liv i fare

Vi kørte i tirsdag med vores tempo 100 godkendte hestetrailer mod Fyn.
Et stykke før Storebæltsbroen ville Jumbos bil overhale. Vi kørte 100km/t !!
Han lagde sig ud i overhalingsbanen og da det ikke lykkedes ham at komme forbi, begyndte han at dytte voldsomt. Vi fortsatte i samme tempo (100km/t) og så satte han hornet i bund - vi antager, at han mente vi burde bremse op og lade ham passere???
Han kunne ikke overhale og lagde sig stadig dyttende bag os.
Ved betalingsanlæggene passerede han os til en anden betalingsport og satte igen hornet i bund, idet han passerede.
AT DYTTE AD EN HESTETRAILER ER EKSTREMT FARLIGT - vores hest tog det fint, men vi kender mange, hvor hesten ville være gået i panik 😡.
Det kan medføre at hesten vælter i traileren - at traileren vælter og skaber kaos på vejen.
Chaufførens hensynsløse kørsel kunne have kostet både menneskeliv og hesteliv.

June 25, 2024

Det værste transportfirma

I dag skulle mine 16 vinduer blive leveret mellem kl. 7 og 17.
Chaufføren ville sms inden ankomsten.
Fint. Jeg tager fri og er stand by.
MEN jeg har INTET som helst hørt fra Jumbo Transport.
Intet om hvornår jeg får mine vinduer.
Intet om hvorfor Jumbo transport ikke kom med mine vinduer som erklæret.
Desværre har jeg ikke selv indflydelse på valget af transportfirma.
Jeg håber at de firmaer som betjener sig af Jumbo Transport er klar over at Jumbo Transports tåbelige unoder, falder tilbage på leverandøren som har valgt at bruge Jumbo Transport.
Jumbo Transport manglende professionalisme skader leverandøren.

September 2, 2022
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Sad og ventede mellem 07.00 og 17.00 de…

Sad og ventede mellem 07.00 og 17.00 de skulle levere vinduer, fik fat i Klar Vinduer som ikke kunne komme i forbindelse med Jumbo, dagen efter fik besked på det ville komme i løbet af dagen de ville ringe 1 time før, jeg blev ringet op af nabo at der stod en palle med vinduer på vejen og spærrede, og ikke nok med det var der skader på det ene vindue, det er 110 % dårlig service og har givet besked til Vindues leverandøren vi ikke køber hos dem igen hvis Jumbo er transportør

August 10, 2022

Is this your company?