Lægevagten.dk Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Blev henvist til, lægevagten.dk fra lægevagten via telefon samtale, Disse 2 arbejder ikke sammen, selv om jeg blev henvist til læge vagten.dk af telefon samtale med Aalborg læge vagt. De... See more

Rated 5 out of 5 stars

Min mand var ved lægevagten OUH,blev mødt af meget venligt , kompetent og omsorgsfuld personale, næsten ingen ventetid.

Rated 1 out of 5 stars

Kontaktede lægevagten med akutte voldsomme ryg smerter. Får svide jeg bare skal spise nogle panodiler og tage til egen læge mandag morgen. Jeg er i så mange smerter det tog mig 20 minutter at kom... See more

Written by the company

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

13 reviews in the last 12 months

Write a review

Vestsjælland

Vestsjælland

Sikke en elendig vagtlæge der sad der idag ! Han var godt nok ikke særlig sød lyttende eller andet positivt. Min mand har alvorlige smerter i knæet og det har han haft lidt tid nu men lægen har ferie og ikke råd til fys.. Men hans løsning var at spise smertestillende.. ja det jo fint nok.. så skal han proppe sig med smertestillende han ikke kan tåle indtil han læge kommer retur? Er det ikke derfor vi har vagtlæger?? Når vores egen læge ikke kan.. Der kommer en klage tilsendt over det her..

August 16, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde ringet til lægevagten på…

Jeg havde ringet til lægevagten på telefonen. De var enlige, meget søde, men så bliver jeg vist ud til Grenaa, hvor de ringer og siger, at de ringer, når lægevagten er tilbage. Og så går der lidt tid, så ringer lægevagten. Ikke helt sikker på, at det var lægevagten, men så forklarer jeg mit problem, da min ankel er hævet. Men så siger de bare, den er nok forstuvet, og så spørger jeg, er det en klog idé at arbejde i morgen, og så siger hun bare, vurder det selv. Jeg har ikke nogen gode råd, og jamen tak for den hjælp som jeg aldrig fik

July 18, 2026

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service, ringer fordi jeg var meget bekymret om noget og der blev hun irriteret og sagde at det havde de ikke tid til at tage sig af og jeg måtte ringe til egen læge

June 9, 2026

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse! Efter at have ventet i over en time i telefonen fik jeg flere informationer om behandling og symptomdækning ved at søge 2 minutter på internettet, end jeg fik ved at ringe til vagtlægen.

June 6, 2026
Rated 1 out of 5 stars

😱DET ER VIRKELIG SKRÆMMENDE AT RINGE…

😱DET ER VIRKELIG SKRÆMMENDE AT RINGE TIL EN VAGTLÆGEN NÅR MAN GANG PÅ GANG FÅR EN LÆGE MED TYGGEGUMMI I MUNDEN OG SIGER AT DET ER IK EN BLODPROP OG SIGER JEG HAR KOLD OG LEDEGIGT OG HANS SVAR VAR PÅ VEJ UD AF DØREN SÅ LÆNGE DU KAN TALE SÅ ER DET IKKE FARLIGT NÅR DU FØRST FÅR ÅNDENØD OG IKKE KAN FÅ LUFT SÅ RING!🤯😱 .LIGGER OG HAR HÆVET BEN OG PLUDSELIG UD AF DET BLÅ FÅR JEG 30X30 CM BLÅT MÆRKE PÅ SKINNEBENET. NU 3 TIMER EFTER HAN ER GÅET,SELVOM JEG LÅ MED BENENE OPPE SÅ BLEV HÆVELSEN VÆRRE OG ER NU 4 GANGE SÅ HÆVET SOM DET ANDET BEN OG SAMTIDIG ER ALENE OG KAN IKKE GÅ .DET ER FORFÆRDELIGT AT DE FÅR LØN /BONUS FOR AT IKKE FÅ FOLK PÅ HOSPITALET,DET BURDE VÆRE OMVENDT. DET ER NOK DERFOR JEG HAR SÅDAN EN ANGST NÅR MAN FÅR SÅDAN EN KOLD BEHANDLING,AT MAN LIGGER OG TÆNKER "MON DET ER MIG SOM ER GALT PÅ DEN "? NEJ FOR MIN DATTER GIK BORT SIDSTE ÅR AF HOSPITAL SJUSK.....I BURDE LYTTE I LÆGER ISTEDET FOR AT LØBE VIDERE TIL NÆSTE PATIENT FOR EN DAG SÅ GÅR DET HELT GALT ,DESVÆRRE FOR OS SOM RINGER......EN OPDATERING HVAD JEG SKAL IGENNEM EN STØRRE OPERATION 3 ONDARTET CYSTER . 3 'E LÆGE OG KUNNE SE MIN KNÆ OG LÅR VAR 4 GANGE STØRRE END DET ANDEN. SKRÆMMENDE SOMMER SOM HAR VÆRET SENGELIGGENDE OG SE MIT HJEM OG HAVE GÅ TIL GRUNDEN BEGRUND AF EN LÆGE SOM VIL HELLERE HAVE BONUS KR FOR AT IKKE FÅ FOLK PÅ HOSPITALEt OG DET ER LANGT UDE.

April 27, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Da jeg kom til lægevagten i påsken med…

Da jeg kom til lægevagten i påsken med en diskusprolaps i nakken og bad om noget smertestillende fik jeg af vide jeg kunne få en kæp og bide i.Hvad med om den pågældende vagtlæge fik klippet kalorius af og fik en kæp at bide i som smertestillende
Jeg siger det bare 😡😡😡

April 6, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Ringer om akut opstået problem med øje…

Ringer om akut opstået problem med øje efter operation taler med læge
Bliver bedt om at tage taxa til Glostrup hvor lægen på akutklinik ringer øjenlæge vagten som ikke mener symptomer er noget problem
Lægen på 1813 kunne have ringet til øjenlæge vagten og sparet lægetid og Taxa

April 6, 2026

korrupte læger

De korrupte læger, hjælper med at dække over statens magtmisbrug.

Det er styret af læge militær jurist juntaen, som sikre at derespolitiske modtandere ikke får hjælp.

April 1, 2026

Unormal og umenneskelig

blev sendt hurtig hjem igen fra vagtlæge i Nykøbing Falster med besked om at jeg ikke fejler noget siden jeg kan gå og nægter at undersøge mig.
det bare var virus og jeg kunne købe hostesaft dagen efter. Var så ved min egen lægen dagen efter og fik konstateret lungebetændelse

February 16, 2026

Ringer ind med blærebetændelse

Ringer ind med blærebetændelse, har blod i urinen synbar og smerter i urinrør, samt tisse hver tredje minut…tag en Panodil og se, vi er lagt ned, ring til egen læge mandag….okay, alle ved hvor hurtig blærebetændelse breder sig, men åbenbart ikke lægen på vagt…min datter har piller til 2 dage mod blærebetændelse, så jeg starter selv behandling så må vi håbe det er den rigtige bakterie… kunne jeg give nul stjerner, havde jeg gjort det

February 14, 2026

Lægevagten religion Sjælland

Lægevagten religion Sjælland. Tænk at man vil tale så grimt til syge mennesker, der har brug for hjælp. Uempatisk, grove, nedladende i telefonen. De nægter at tilse min datter, trods stor alvor og egen læges tydelige anvisning. Den grove dame afbrød efter kort tid, og ville ikke engang høre min datters beskrivelser. Jeg er mildest talt bekymret for om man kan få hjælp i Danmark når man er alvorligt syg. Det virker som er system med al for få omsorgstrætte og uprofessionelle mennesker, der hader deres arbejde.

December 30, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Kontaktede lægevagten med akutte…

Kontaktede lægevagten med akutte voldsomme ryg smerter.
Får svide jeg bare skal spise nogle panodiler og tage til egen læge mandag morgen. Jeg er i så mange smerter det tog mig 20 minutter at komme ud af sengen.
Bliver mødt af en kold og usympatisk kvinde som ikke kunne være mere ligeglad.
Basically kan du holde på vandet og de andre ting, så ta en Panodil.

Ubrugeligt

August 31, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Den "travle" vagtlæge på Hobro sygehus…

Den "travle" vagtlæge på Hobro sygehus som vi ventede 45 min. På at komme igennem til for at få en tid over tlf. i nat, til de åbnede hėr til morgen, og som vi havde en tid ved kl. 8.10, men han tog så en anden patient ind og først 25 min. Senere kom vi ind for så at blive afbrudt i konsultationen undervejs af en ambulancemand som lige skulle snakke med vagtlægen i pænt langt tid, dernæst fik vi måske 4 min. Mere ialt Maks 10 min. For så at få kommentaren på vej ud derfra at, "nå jeg må videre" fra vagtlægen. Var lige før jeg blussede op og blev meget hidsig på ham 😡😠😬 mage til frækhed....

Selve undersøgelsen
Med hans kolde stetoskop som han satte på vores datters ryg og bryst uden lige at varme det lidt først så hun ikke havde grædt fra start af undersøgelsen til slut. Han tjekkede også ører og hals. Halsen var lidt rød. Han mente så og nåede frem til at vores lille pige har Falsk strubehoste pga en forkølelse og at Jeg skal fortsætte med at gøre som jeg gør med at tilbyde godt med vand at drikke, op at sidde og hoste hos mig om natten, afklædning, hvile og tage hende ud i den kolde natteluft når hun vågner og hoster og ikke kan få luft om natten. Det var det........

Symptomer siden torsdag aften

Feber 38,2°
Hoste
Hurtigere vejrtrækning og besværet af hoste/rallen
Spiser mindre end normalt
Sløv i det ift. Normal adfærd
Pylret og træt/mat
Ikke meget tis i bleerne

Ved bad torsdag aften rystede hun pludselig og havde iskolde blålige fødder og hænder ved tørring, og hendes vand var ikke koldt da jeg tog hende op. Jeg svøbte hende i håndklæde og fik hurtigt tørret hende og ble/tøj på. Hun faldt i søvn under tørring og negleklip. Halv otte. Sov urolig indtil næste morgen fredag..

Sløv i Dagplejen og træt. Temperatur 37,1° ved aflevering.

Var meget hed/brandvarm om natten mellem torsdag og fredag. Også brandvarm i natten mellem fredag til lørdag.

August 30, 2025

Lægevagten

Jeg kontaktede lægevagten telefonisk for at få hjælp til en kraftig tandpine, som jeg havde haft i flere dage. Under samtalen blev jeg afbrudt midt i min forklaring om, hvordan smerterne var opstået, og jeg fik blot at vide, at der ikke kunne gøres noget. Kort efter blev opkaldet afbrudt, uden at jeg fik mulighed for at færdiggøre min beskrivelse af situationen eller få rådgivning om næste skridt.

August 10, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har fået et slag på mit knæ

Jeg har fået et slag på mit knæ, så det sagde "knæk". Jeg kan ikke støtte på det. Lægevagten sagde, at jeg skulle komme ind, og de henviste mig videre til skadevagten – som så helt afviste mig og sagde, at jeg bare skulle lægge is på og kontakte min egen læge.

FLOT – længe leve det danske sundhedsvæsen...

July 16, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Lægevagt er ikke ment som en hjælp til…

Lægevagt er ikke ment som en hjælp til borger men en betegnelse der skal være der, skulle der blive behov for 112 sender sygehuset patienter hjem uden at undersøge dem, der gøres alt for at spare (på det der er betalt forud) ,over skatten. På den måde presser borgerne til at oprette ekstra/private forsikringer til privat syghuse "ellers ville de ingen behandling få" endnu en udspekuleret kassetænknings model fra regeringens side af, jo mindre den praktiserende læge kan få af tilskud, jo mere skal borger selv betale ved egen læge, de borger der ikke vælger at betale til frit lægevalg" som jo er betalt over skatten", ryger ud i kulden til dem der bruger ord som" det jo gratis at gå til læge eller komme på sygehus i Danmark" har brug for Briller/høreapparat og i nogle tilfælde nødvendigt at læse samfundsfag.

July 11, 2025

Dybt rystet - dårlig service

Jeg har voldsomme smerter i mit knæ pga. en gammel skade, som er blusset op. Smerten er så intens, at jeg får det fysisk dårligt, selv efter smertestillende, og jeg kan slet ikke gå.

Efter en henvisning fra min læge til ortopædkirurgisk afdeling i Køge, kontaktede jeg lægevagten i Roskilde, da jeg ikke kunne holde ventetiden ud. Jeg blev gentagne gange afvist og bedt om bare at tage smertestillende, hvilket jeg allerede havde gjort – uden effekt.

Min mor måtte køre hjem til mig midt om natten, da jeg bor alene, og en vagtlæge havde aftalt et videoopkald. Vi blev dog kastet rundt i systemet og mødt med ubehagelige og nedladende svar – bl.a. en medarbejder, der sagde: "Jeg ser ikke dette som livstruende."

Først da videoopkaldet endelig blev gennemført, blev det opdaget, at jeg havde feber og et hævet, varmt ben – og jeg fik en tid på Køge Sygehus fire timer senere.

Jeg er rystet over, hvor svært det var at blive taget seriøst. Det er uacceptabelt, at man skal kæmpe så meget for hjælp i en akut situation.

og det skal siges at jeg ringede ialt 5 gange til vagtlægen på Roskilde sygehus.

June 19, 2025

Propper i ørene

Jeg har for anden gang idag kontaktet region Midtjyllands lægevagt
For at få mine propper i ørene væk

Men igen bliver dette afvist da man mener ikke dette er akut og ikke har udstyret til at ordne dette

Bliver igen mødt af en flabet læge som på ingen måde er samarbejdsvilling
Og igen siger at jeg skal vente til mandag og kontakte egen læge for at få hjælp

Men dov bliver tilbudt en tid kl 18
Men ligemeget hvad ville man intet kunne gøre

Det er under alt kretik at man ikke ønsker at hjælpe
For jeg er ved at blive idiot af intet at kunne høre
Udover hyletoner og hovedpine

Jeg kan ikke anbefale at kontakte dem og kunne jeg give dem -0 stjerner havede jeg gjort dette

Syndes det er næsten ligemeget hvad man kontakter dem om bliver man mødt med et flabet svar om at kontakte egen læge

Hvad filan har vi en lægevagt for når det eneste man gør er at bede folk om at kontakte egen læge på først kommende hverdag

May 17, 2025

Take a closer look