Loevschall Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

1. Lighting Store

Information provided by various external sources

Lys til køkken- og bad-branchen. Handler ikke direkte med private.

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Blokhus spejl

Jeg har købt Blokhus spejlet fra Loevschall. Jeg havde egentligt købt spejlet som badeværelsesspejl, men spejlets form og størrelse fungerer godt som et spejl til mit soveværelse. Spejlets baggrundslys skaber hygge og atmosfære. Jeg er super glad for mit spejl. Bestemt ikke sidste gang jeg køber et produkt herfra.

March 20, 2025

Hej Sofie

Tusind tak for din anmeldelse og de positive ord. Vi er glade for at høre, at Blokhus spejlet passer godt ind i dit soveværelse.

Team Loevschall

Rated 1 out of 5 stars

Alt for skarpt lys og dårlig/skæv montering

Update
det er jo ikke vurdering fra person til person når en hel familie plus venner mm synes der er alt for meget bål på spejlet. ingen vi kender der har set spejlet kunne tænke sig at købe et magen til da de ikke bryder sig om at blive total blændet.

i kan ikke genkende at i kun har 2 små punkter til montering i topen kontra jeres gamle design der var montere 4 steder i toppen og bunden. og hvor man desuden havde en mulighed for justering i den ramme man skruer fast på muren?

i er da gode til at fraskrive jer klager må man sige. håber i er bedre til problem løsning når jeg tager kontakt til jer så denne anmeldelse kan laves om.

-------------------------------------------------------------

vi har købt et godhavn spejl i 1200/850 ligesom vores gamle loevschall spejl i tro om vi fik et godt kvalitets som vores gamle.

den gamle byggede vi om til led men da pærene vi satte i begyndte at fejle 1 efter 1 og lamineringen var slidt langs kanterne og ikke særlig pæn mere besluttede vi os for at købe et nyt. det er nok hvad man kan forvente af et 17 år gammel spejl:-)

men det nye spejl der er lyskilden alt for skarp. til sammenligning var den gamle på 0.9W per pære og det var 8. den nye har 15 watt hvilket nok er 5 for meget. vi bliver total blændet af spejlet.

til lige med gør monteringe at spejlet ikke ligger til muren. led driveren går imod den metalplade der er limet på spejlet og det bliver ikke fæstet i bunden som det gamle gjorde. det manglende styr i bunden resultere i at den gaber i bunden og monterings beslagene giver inden mulighed for at forhindre dette.

vi har fortrudt købet af dette spejl. 2500kr er mange penge for at blive total blændt når man går på badeværelset desværre:-(

February 2, 2025

Hej Kristian

Tak for din anmeldelse og for at have valgt et Loevschall-spejl igen efter mange års brug af jeres tidligere model. Vi er glade for, at I har haft glæde af vores produkter tidligere, og vi beklager, at det nye spejl ikke har levet op til jeres forventninger.

Vores spejle er designet til at give en kraftig og klar belysning, men vi forstår, at oplevelsen af lysstyrken kan variere fra person til person. Vedrørende monteringen er det problem du beskriver ikke noget vi kan genkende.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på 87 11 40 50, så vi kan undersøge, hvordan vi bedst kan hjælpe dig videre.

Loevschall

Rated 1 out of 5 stars

Ubehøvlet telefonisk betjening!!!

January 23, 2019

Kære Camilla Schram,

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse. Jeg kender desværre ikke til den konkrete situation, men jeg kan forsikre dig om, at vi konstant arbejder på at udvikle og forbedre vores kundeservice, så vi fremadrettet undgår misforståelser og ligende situationer.

Fantastisk kundeservice.

Jeg fik nyt køkken for 5 år siden, og forleden var der en LED pære der gik i et overskab. Det var en speciel pære jeg aldrig har set før, og jeg kunne ikke finde den nogen steder på nettet. Selv en tur hos HTH køkken gav ikke bonus. Så jeg skrev en mail til Loevshall for at høre hvor jeg kunne købe en ny, og indenfor 10 minutter fik jeg en mail om at jeg kunne sende dem min adresse, så ville de sende en uden beregning. Hvis det ikke er god service, så ved jeg ikke hvad er.

January 22, 2019
Rated 2 out of 5 stars

Godt produkt, men mangelfuld prisoplysning og sur telefondame

Jeg skulle bruge 2x LED indbygningsspots m. LED driver til min kones butik, da de oprindelige spots var færdige.

Via telefon spurgte jeg på pris på spot og driver. Jeg fik oplyst pris og blev endda gjort opmærksom på at prisen var uden moms. Jeg afgav derfor bestilling på 2 Spots og 2 Drivere.

2 dage senere ankom pakken - og lamperne var installeret på no-time. En uge senere kom regningen - men oveni prisen var der nu lagt et ekspeditions gebyr på 125.-kr samt et forsendelse på 64.-kr. hvilket svarende til ca %25 af det samlede beløb. Det synes jeg var i overkanten, da jeg jo oprindeligt spurgte til prisen.

Jeg kontaktede derfor firmaet for at høre om gebyret var en fejl. Det var ikke - de putter gebyr på alle leverancer under 1000kr. Det var tilgengæld en fejl at jeg ikke var blevet oplyst om gebyret.

Derfor forslog jeg en reduktion af fakturerede beløb med 125kr - svarende til gebyret. Efter det forslag blev damen i kort for hovedet - og jeg forstod at samtalen var slut.

Resume:
Godt produkt, fin kvalitet, hurtig levering. Sur og ufleksibel telefondame.
Årsagen til indlæg: Manglende oplysning om gebyr da jeg spurgte om pris - men især min oplevelse af at være blevet behandlet dårligt.

February 27, 2013

Kære Henrik Storgaard,

Det lyder som en ærgelig situation, jeg beklager at du ikke har fået de informationer, du skulle bruge. Vi vil fremadrettet være opmærksomme på, at sådanne oplysninger skal være let tilgængelige, så vi undgår ligende situationer.

Rated 5 out of 5 stars

Har 2 spejle med indbygget belysning fra Loevschall. Her efter 3 år er de begyndt at blinke og ikke altid vil tænde. Ringede til firmaet og uden diskussion vil de sende mig et par nye spoler hvis jeg selv kunne skifte dem.

Det er god service. Kan varmt anbefales.

Mvh. Ulrich

January 16, 2013
Rated 5 out of 5 stars

God kvalitet og rigtig god service

Vi købte for nogle år siden et stort spejl med indbygget belysning.

For noget tid siden stod den indbyggede trafo så af. Ét opkald til loevschall og en ny trafo er på vej - det må man kalde god service!

Vores næste spejl kan meget vel blive et loevschall igen.

July 8, 2011

Take a closer look