Mylicence.DK Reviews

TrustScore 4 out of 5

1. Driving School

Information provided by various external sources

Vi er 8 kørelærere, der har fokus på dig og din kommende færden i trafikken. Du er således garanteret en undervisning der gør dig til en dygtig og trafiksikker bilist, når du får dit kørekort. Vi er 100 % engageret i vores elevers køreundervisning og uddannelsesforløb og sætter sikkerhed helt i top. Vi underviser efter de mest moderne pædagogiske og faglige principper og benytter de nyeste it-programmer og e-learning.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Billigt, men tager lang tid.

Billigt, men tager lang tid. Søde kørelærere, som ikke er uddannet, det vil sige at du kører med en udlært kørelærere og en ikke uddannet kørelære hver gang. Det giver en hvis tryghed synes jeg. Dog synes jeg det tog lang tid. Bestod i første hug, og kun 2-3 stykker fra holdet gjorde ikke. Kan kun anbefales👍

November 17, 2018
Unprompted review
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Du få ikke hvad du betaler for

Jeg kan kun fra råde at tag kørekort ved mylicence i Fredericia :-(

De lover en hele del og du få aldrig det de lover

Min ven og jeg fik et godt tilbud om at tag mc kørekort ved mylicence i Fredericia 16000 kr for 2 kørekort det var ok pris

Vi gik i gang og vi fik en kanon kørelære Dan e og vi kom til teori prøve og det gik som det skulle men så gik det rigtig galt for mylicence i Fredericia.

Den kørelære Dan e som vi fik da vi starte på det mc kørekort fik ny job (det kan vi godt forstå )kort tid før vi skulle op til køreprøve og så hørte vi ikke mer fra mylicence i Fredericia ,

Først da vi begynde at rykke for der skulle ske noget fik vi at vide af Jette Jørgensen som er dirktør ved mylicence i Fredericia at vi kunne få hvor s papir og tag den køreprøve ved en anden kørelære men da var der kun 1 mdr til hvor s teoriprøve var for Gammel og vi skal til at begynde forfra

Vi har betale 16000 kr og ikke få en meter

Vi vil nu klade til DKU og til om de kan hjælpe os men de er ikke sikker på at de kan det da de har haft sager med mylicence i Fredericia før .

Men DKU s formand siger at det det nok heller er en sag at politi kan hjælpe med da mylicence i Fredericia har snydt os for en del penge og det er Tyveri og at de undervisning papir som vi fik med skal de have ligge på der s kontor i min 5år

Vi kan kun sige at vis du skal have et kørekort så skal du nok ikke tag det ved mylicence i Fredericia forså måske ikke noget kørekort selv og du betaler for det

January 5, 2013
Unprompted review