Ingen hjælp som lovet - Men den kom til sidst
Opdateret 17-07-2026
Denne Trust pilot meddelelse startede med 1 stjerne, men er nu blevet opdateret til 4, efter at Direktøren for VW næsteved, rakte ud til mig på baggrund af min trust pilot indlæg. Efter længere og forskellige forsøg fandt vi en løsning som afhjalp problemet beskrevet herunder og den "gode" ende på historien skal også fortælles.
-----------------------------------
Så blev det desværre min tur til at deltage i koret af utilfredse kunder og VW Automobiler i Næstved. Sagen er den at jeg købte en brugt Ford Transit Kasse vogn som viste sig at have en fejl i gearkassen eller koblingen, bilen "fedter" i hvert fald mellem gearene. Jeg oplevede ikke problemet under prøveturen, men først dagen efter jeg fik bilen, hvor jeg kørte en længere tur og kørte ved lavere skiftende hastigheder.
Jeg henvendte mig strakt til VW Næstved som sagde de ville hjælpe (ingen problem, naturligvis osv.) at de ville undersøge hvad der kunne gøres og vende tilbage. De vendte tilbage med et forslag om at frakoble batteriet i 10 min for at se om det kunne udbedre fejlen. Dette blev afprøvet et 4 ugers ventetid. Da dette ikke havde nogen effekt, så sagde VW Næstved at de ville tage fat i Den lokale Ford for at høre om de kunne hjælpe med at stille en diagnose.
Efter endnu 3 ugers ventetid havde VW Næstved stadig ikke kunne få fat på Ford, hvilket jeg ikke kunne forstå (hvor svært kan det være). Derfor ringede jeg selv til Ford, det tog mig 20 sekunder at komme igennem og Ford kunne bekræfte at de ikke havde hørt noget fra VW Næstved.
Parallelt med dette er VW Næstved holdt om med at tage telefonen og svare på Mails. Denne historie er meget i tråd med liggende historier jeg har kunne læse her på Trust Pilot, hvor hjælp bliver lovet men uden handling bag.
VW i skrive tit i "1" stjerne opslag her på Trust Pilot at folk skal ringe eller skrive til Dem. Det komme jeg ikke til, I har mine kontakt oplysninger, så hvis i vil hjælpe med udbedring af problemet, så skriv en mail med et konkret forslag, og så skal jeg nok genoverveje mit opslag her.
Hører jeg ikke fra jer, så lader jeg mit opslag stå til transparens for andre kunder.