Odensefodplejeskole Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

I er alle fantastiske 🤗

I er alle fantastiske. Jeg får elevbehandlinger. Det er en fornøjelse at se jer elever vokse med opgaverne, og blive klar til en ny karriere. Jeg er aldrig utryg ved behandlingen, da Camilla og hendes kolleger tjekker alt. Mange tak for jer 🤗

July 27, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Utrolig dårlig stil

Utrolig dårlig stil, jeg har aldrig oplevet noget lignende, fik ikke ordnet fødder d. 29 september da eleven skar mig i foden, måtte selv købe plaster og klorhexidin. Men de var søde og give mig en ny tid når jeg kunne komme op af deres svære trappe efter en ny knæprotese, så har der derefter været corona og nedlukning, nu kan de så ikke finde noterne på skærmen om den gratis behandling de har lovet mig istedet for den jeg havde betalt for, og ikke fik.
Jeg kommer ikke der igen, har ellers været kunde gennem mange år.

May 4, 2021

Dejlig oplevelse!

Havde i dag for første gang fornøjelsen af at få ordnet fødder af en sød elev på fodplejeskolen i Odense. Hun var hurtig til at fornemme, at jeg ikke selv var helt begejstret for mine fødder og derfor havde det lidt anstrengt med besøget. Hun var utrolig professionel, sød og empatisk og min 'nervøsitet' angående mit besøg forsvandt hurtigt på grund af hendes professionelle tilgang til det hele. Kan varmt anbefale stedet og ikke mindst Birgitte! Rigtig dejlig oplevelse! Og mine fødder er dejlig bløde og flotte!!!

July 11, 2017

Altid top professionel behandling

Jeg er kommet fast på Odense fodplejeskole gennem 4 år, så ikke for tidligt, at få dem anbefalet her på Trustpilot. Altid super professionel behandling af mig og mine fødder.
Elevbrhandlinger bliver altid givet under meget kyndig vejledning af veluddannede lærer. Jeg kan varmt anbefale stedet til alle andre, der ønsker god og personlig service og forkælelse af fødder.
Tak for det Odense fodplejeskole.
Jeg er så super glad for, at komme hos jer, Så derfor de 5 store stjerner fra mig
Anette Lykke Nielson

October 12, 2016
Rated 3 out of 5 stars

Overordnet en god oplevelse, men ikke særlig omhyggelig elevbehandling.

Alt i en alt en god oplevelse hvor jeg fik fjernet hård hud og pudset tånegle, men fik fjernet to neglebånd ved storetæerne og dem hev eleven af, hvilket har gjort at jeg her dagen efter er rød og hævet og ret øm ved siden af neglen - ikke behageligt!
Desuden synes jeg mine hæle er ret ujævne pga. der er anvendt skalpel og det er ikke blevet "glattet" ud ved pudsningen.
Det var tydeligt at eleven der behandlede kunden ved siden af mig var mere omhyggelig og brugte længere tid på behandlingen, end den behandling jeg fik - det er ikke fedt at opleve forskelsbehandling når det er samme behandling man betaler for.
P.s. Var øm ved storetæerne i en hel uge!
Jeg kan godt finde på at komme igen, men så ønsker jeg at en anden udfører behandlingen på mig.
P.S. De er rigtig søde og der er en afslappet og behagelig stemning hvor man får tilbudt noget at drikke/læse i under behandlingen.

September 16, 2016

Super fodbehandling

Har kommet jævnligt i et par år og fået ordnet fødder , det er altid dejligt at komme der , pigerne er super søde , og fødderne bliver " bedømt " af professionel underviser , inden man går derfra , jeg er helt tryg ved at komme på Odense fodplejeskole .

January 28, 2014

super forkælelse

Det er så absolut det suverænt bedste sted at komme for at forkæle sig selv og sine fødder. Har prøvet andre fodklinikker, men vender altid tilbage hertil.
Jeg er kommet her siden starten, og er ALTID blevet behandlet super godt.
Omgangstonen er helt i top, og alle medarbejderne er søde og hjælpsomme. Kan ordne alt det "bøvl" der kan komme med fødderne.

Vil så absolut anbefale alle mine bekendte stedet,

January 21, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefale Odense Fodplejeskole- Prøv dem :-)

Har nu været 3 gange på Odense Fodplejeskole og er mere end tilfreds med behandlingen af mine fødder. Eleverne er super dygtige og der er altid opfølgning på deres behandling af en professionel underviser.
Servicen og kvaliteten er i top og fodbehandlingen er bare ren velvære for krop og sjæl :-) Jeg kan varmt anbefale Odense Fodplejeskole til andre . Jeg kommer snart igen :-)
Anette Lykke Nielson

January 14, 2014

Ren forkælelse

Dejligt at få ordnet fødder på Odense Fodplejeskole.
Har altid følt mig velkommen af alle de søde smilende piger og man får en
rigtig god behandling.
Kan kun anbefale Odense Fodplejeskole til andre.

January 9, 2014

Velvære

Har lige været oppe på Odense Fodplejeskole og fået ordnet mine fødder det var som altid en dejlig oplevelse og man svæver derfra
Pigerne deroppe er søde og venlige og altid smilende
Kan da kun anbefale alle at prøve Odense fodplejeskole hvis fødderne skal ha en gang velvære

January 7, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Her kommer jeg aldrig igen

Dårlig service, uvillige til at hjælpe, receptionisterne havde ikke styr på noget, ringer ikke tilbage når man lægger besked, uvenlige i telefon. Alt i alt en MEGET dårlig oplevelse! Ikke ligefrem det man forbinder med velvære...

May 8, 2013

Take a closer look