Ølstykke Kro Reviews

2. Caterer
  3. Function Room Facility
  4. Restaurant

Written by the company

På Ølstykke kro har vi selskabslokaler til din næste fest. Kontakt os i dag og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig og din fest.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Guldbryllup

Tak for at I medvirkede til at vores guldbryllup hos jer den 8 marts blev så vellykket. Super dejlig mad ,skønt personale og pæn bordopdækning. Og så sammen med vores dejlige børn børnebørn svigerbørn og gæster, så blev det en dag vi vil mindes med glæde. 🥰😁

March 8, 2025

FØDSELSDAGSFEST

FØDSELSDAGSFEST
Fantastisk oplevelse.
Alle gæster var tilfredse.
Samarbejdet med Sanni tip top og alt fungerede fra start til slut.
Personalet perfekte og alt var uden problemer.
Udsøgt god mad.
Ros for en god fest.
Stedet kan klart anbefales.
Jette & Svend Aage

June 29, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Lækker påskefrokost med alt hvad der…

Lækker påskefrokost med alt hvad der høre til sødt personale og Sanni som hele tiden ser efter at der ikke mangler noget på bufferen

jeg kan kun anbefale dette hyggelige traktørsted, jeg glæder mig allerede til næste besøg
en tilfreds kunde

March 29, 2024

Fantastisk guldbryllupsfest

Vi fejrede vores guldbryllup den 4/8-23 på Ølstykke kro, som de forrige gange vi har holdt fest på kroen eller fået leveret maden derhjemme var det en rigtig god oplevelse. Alle vores gæster syntes også at det var en fantastisk oplevelse med meget lækker mad og god betjening hele vejen igennem. Vi giver 5 stjerner til sanni og hendes personale på Ølstykke kro.

August 4, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Blandet oplevelse

Blandet oplevelse. Lokalet var fint. Maden var god. Vi fik frokostbuffet. Vi oplevede dog at kyllingen var rå. Servicetrisen var rigtig sød og imødekommende. Kromutter var dog mindre imødekommende. Dejligt at man selv måtte tage kage med og pynte op. Og vores gæster hyggede sig.

June 24, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Barnedåb på Ølstykke kro :)

Vi har lige holdt barnedåb på Ølstykke kro (for 3. gang) og alt var helt igennem perfekt. Maden var super lækker (vi fik brunch buffet) og betjeningen var simpelthen så sød og god. Hyggeligt sted som vi varmt kan anbefale :)

June 15, 2021

Super mad og service på Ølstykke Kro

Jeg holdt min 50 års fødselsdag den 3. marts 2018 på Ølstykke Kro- og ALT fungerede helt perfekt. Maden var fantastisk og varmt og friskt - og personalet var utroligt søde og servicemindede. Vi sad i Havestuen - et superhyggeligt og pænt lokale. Samarbejdet med Sanni før og under festen var perfekt og jeg kunne få tingene som jeg ville have det og mødte på intet tidspunkt ordet 'nej' 😃
Vi fik hovedretten som buffet og jeg havde en del ekstra ønsker - trods det steg kuvertprisen kun med 10 kr - så jeg følte mig virkelig godt behandlet hele vejen igennem festen 😃
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Ølstykke Kro 😃

March 5, 2018

Lækkert mad til levering

Bestilte mad til levering til 56 personer. Buffet nr.2 til 228.- pr.kuvert. Virkelig lækkert. Her er konceptet - lækker mad og rigeligt af det. Alt var perfekt - omend flutene var lettere underbagt, men eller utroligt lækkert. Forret røget laks. Hovedret skinkestang, oksetyndsteg, svinemørbrad med kyllingesalat, 2 slags årstidens salater, 2 slags oste og diverse sauser. Dessert islagkage med frugter. Kan kun anbefales

October 26, 2017

Kan anbefales.

Min kone og jeg har her d.22/3 holdt vores guldbryllup på Ølstykke kro,og det kan varmt anbefales.
Rigtig god mad og utrolig søde serveringsdamer.
Næste gang vi skal holde rund fødselsdag ell.lignende,
så vil vi helt sikkert komme tilbage.
Birgit og John Ballerup.

March 24, 2017

En succes oplevelse!

Jeg holdt min 60 års fødselsdag i lørdags, og både jeg, min hustru og gæsterne var enige om at det var en vellykket fest, med god mad, og rigeligt af den!
Et sted jeg på det varmeste kan anbefale :-)

September 13, 2016

Vidunderlig mad

Usædvanlig velsmagende og festligt anrettet.
Smukt at se på og at spise!
Venlig og opmærksom betjening.
Yderst rimelig pris!
Alle 18 gæster roste maden.
Vi kan varmt anbefale Ølstykke Kro.
Karin og Bjarke Skovgård

September 9, 2016

Fødselsdafsfest

Vi har haft en helt fantastisk oplevelse til min fødselsdag på Ølstykke kro. Vi var 30 personer. Alt var fuldstændig perfekt. Personalet var virkelig nærværende. Maden var meget udsøgt. Kun ros. Kan anbefales i den grad

June 12, 2016

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look