Manque de personnel ☹
Manque de personnel ☹
Min oplevelse på Kirsten Piil startede med en del forvirring allerede inden vi ankom. Kommunikation via både mail og telefon var sporadisk, og jeg var i tvivl om, hvorvidt de forstod vores bestilling. En kortfattet, travl medarbejder forsikrede mig dog om, at alt nok skulle gå i orden. Vi ønskede bord til kl. 12, men accepterede at vente til kl. 12:30, da de ikke kunne være klar før.
Bordet var klart til tiden, men maden var forsinket. Det var tydeligt, at de to unge piger gjorde deres bedste for at betjente de 50-60 gæster i restauranten, selv 2 veltrænede tjenere ville dog ikke, med selv deres bedste evner, kunne opretholde det serviceniveau, man forventer af et så erfarent sted som Kirsten Piil. De gjorde deres bedste, men det var ikke nok til at kompensere for den manglende organisering.
Terrassen var flot dækket og hyggelig med en stor baldakin, men den positive atmosfære blev hurtigt overskygget af en kaotisk serviceoplevelse. Vi ventede i 20 minutter på maden, som kom i etaper uden klar indikation af, hvornår serveringen var færdig. En forhastet, præsentation af retterne til et par af vores gæster, gjorde det uklart, om vi havde fået alt, hvad vi havde bestilt?
Der herskede latent forvirring: Bliver der taget af bordet? Hvor bestiller vi drikkevarer? Ryddes der af bordet? Vi samlede fisketallerkenerne sammen og efterspurgte osten.. Denne kom på to små tallerkener - uden nye tallerkener og bestik? Så selskabet endte med at spise whisky-ost af de fiske-karrytallerkener, som kunne identificeres.
Igen gik tiden og vi måtte efterspørge desserten, som viste sig at ville blive tærte, selvom vi havde aftalt isdessert 2 dage forinden. Desserttiden var dog forpasset, så vi endte med en to-go ispind.
Samlet set var min oplevelse på Kirsten Piil langt under niveau for, hvad man kan forvente af en restaurant med deres ry. Personalet var søde og gjorde deres bedste, men kunne med de præmisser ikke levere en acceptabel service. Der er få spisesteder i Dyrehaven, så derfor flaskehalse i højsæsonen, dog virkede det som om der er mest fokus på profit og ikke på gæsternes gode oplevelse?. Jeg håber vi kan komme igen en anden gang og få en meget bedre oplevelse.