Company replied
Bra hjelp levert alt gikk smertefritt levert og ordnet på best mulige måte takk for den jobben
Company replied
Fantastisk service fra power mandal, folkene er hjelpsomme og har et fantastisk godt produkt kjennskap
Store Elvegate 106, 4517, Mandal, Norway

How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Power.no - Mandal
Var inne på nettsiden torsdag 19/3 og bestillte en conecto smarthus.Brukte click& collect.Fikk mail og melding at den var plukket og klar for henting et par timer senere.Kjørte fra Lyngdal fredag morgen for å hente den,da jeg kom til butikken begynte de å lete etter posen på hyllen.Der fant de ikke noe.Etter bortimot 5-10 minutter kan de fortelle at de ikke har den.Jeg spurte om de ikke verifisere og ser at de har den før de sender ut mail og mld.Det fikk jeg ikke noe godt svar på.Elendig service og aldri inn den butikken igjen☹️😠.Og dette topper det hele når jeg får en ny melding idag lørdag at den er klar for henting🤢

Reply from Power.no - Mandal
Kompetente og flinke ansatte- god service og hyggelig atmosfære

Reply from Power.no - Mandal
Handler på nettet og får melding etter kort tid at det er klart. Veldig greit.

Reply from Power.no - Mandal
Tja, kjøpte 2 på tilbud til kr 10K pr stykk. Dette er langt fra HIFI. Lite man kan justere på bass og treble på toppen av høytaler. Låter omtrent likt på max og minimum. Bra oppsett med kopling til stereo, sammenkopling via Wifi.
Lydkvalitet kunne vært bedre. Watt og størrelse er ikke alt. Velger å beholde til den prisen jeg ga. Fint og fungerer på treningsrommet mitt

Reply from Power.no - Mandal
Avtale om levering torsdag 12. februar kl. 15. Det var TV, vaskemaskin, tørketrommel med stativ for høyde-oppsett og fryseskap. Alt bestilt og betalt med montering. Kl. 15 etterlyste jeg leveringen pr. telefon. Personen som tok telefonen sa da at sjåføren var syk den dagen og om ikke dette kunne skje i morgen. Uansett kunne ikke montering finne sted. Vi hadde tatt fri fra arbeid for å kunne ta imot leveringen, og nytt tidspunkt satt til en gang mellom halv fire og fire. Kl. 16.10 måtte jeg på nytt etterlyse leveringen. Da fikk jeg opplyst at de sto utenfor min adresse, og ikke leveringsadressen som ettertrykkelig var notert og opplyst. Når sjåfør og medhjelper endelig kom fram, var ikke fryseskap med i leveringen. Derfor måtte det avtales nok et tidspunkt dagen etter. Alle kan bli syke, men det er da viktig at kunden varsles så snart som mulig. Det er også da viktig at kunden får en beklagelse og ikke en unnskyldning om at vedkommende ikke jobber som sjåfør til vanlig, ikke har lest ordren og ikke opptrer som representant for sin arbeidsgiver. Service og opplevelse dagen etter når riktig person var på jobb, var upåklagelig!

Reply from Power.no - Mandal
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.