Lokalpsykiatrien i Middelfart overholder ikke deres aftaler. Blander sig i ting de ikke juridisk må blande sig i.
See what reviewers are saying
Forfærdeligt forløb til udredning. INGEN information om, hvad der sker, hvilke test, der laves samt resultater herfa - INGEN information! Koldt, køligt og urart at være i et forløb her. Undersøgel... See more
God oplevelse på akut lægevagten i Odense l Der er lang ventetid på grund af mange patienter men seriøst og grundig behandling Alle personale jeg møde på min vej på sygehuset og videre... See more
Lovovertrædelsernes paradis. Korruption i højsæde. Der slettes og ændres i lægejournal. Der udfærdiges dokumentfalsk i stor stil med eksisterende klinisk dokumentation. Der udfærdiges dokumentfalsk ve... See more
Lokalpsykiatrien i Middelfart…
Lokalpsykiatrien i Middelfart overholder ikke deres aftaler.
Blander sig i ting de ikke juridisk må blande sig i.
En forfærdelig arbejdsplads
En forfærdelig arbejdsplads - manglende kompetent ledelse. Patienter der bliver ringe behandlet og alt for meget medicineret.
Min nabo ringet efter hjælp.
Min nabo ringet efter hjælp til min underbo som var faldet og lå på gulvet da vi fandt ham. Jeg kunne høre lidt da hun snakket i telefon at de var meget hjælpsom indtil ambulance og lægebil kom og selv om det er deres arbejde og de er uddannet så klaret de opgaven fantastisk professionel. Så de får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👍👍👍👍👍❤️❤️❤️❤️❤️
Jeg har nu to gange været til udredning…
Jeg har nu to gange været til udredning på Øjenafdeling E med henblik på en mulig laseroperation, efter henvisning fra min egen læge. Begge gange blev det vurderet, at jeg ikke var egnet til operation på grund af tørhed i øjnene – hvilket jeg naturligvis respekterer, da sundhed og sikkerhed bør komme først. Det, jeg dog oplevede som særligt frustrerende, var den manglende opfølgning og fleksibilitet. Første gang blev jeg lovet en ny vurdering efter jeg fik fikset mine tørre øjne. Anden gang fik jeg samme besked om en fremtidig vurdering, men da jeg efterfølgende spurgte, om jeg kunne blive henvist til et andet hospital for en second opinion, fik jeg et blankt nej. Kort efter blev jeg endda afsluttet som patient – uden yderligere forklaring eller plan. Det skal bemærkes, at jeg siden har opsøgt flere private øjenklinikker, hvor specialister har vurderet, at den tørhed jeg har i øjnene, ikke er til hinder for en laseroperation. Det efterlader mig med en oplevelse af, at vurderingen på OUH enten har været for rigid eller mangelfuldt formidlet. Min samlede oplevelse har været præget af dårlig kommunikation, manglende gennemsigtighed i beslutningsprocessen og en uvilje til at samarbejde omkring patientens ønske om videre udredning. Jeg håber, Øjenafdeling E fremadrettet vil arbejde for at styrke patientdialogen og tilbyde mere individuelle og nuancerede forløb.
Skal vente yderligere 3 mdr
Jeg har ventet 3 mdr på at komme ind og snakke med en psykolog! Jeg møder op og får afvide at tiden er rykket yderligere 3 mdr.
Det er så latterligt at det gør helt ondt!!!
I burde slet ikke nogen stjerne min…
I burde slet ikke nogen stjerne min kontakt sygeplejersken fra rdp i middelfart hun er total ligeglad med at jeg har et alkohol fordi jeg bor på et bosted hvor jeg ikke kan li at være de køre psykisk terro mod mig og det ved rdp sygeplejersken I middelfart hun er ligeglad hun tror ikke på mig jeg har idag spurgt om hun ikke kunne ringe til Martin Jørgensen i odense kommune men hun lægger ansvaret fra sig gør det selv siger hun jeg vil ha at hun skal kontakte Martin Jørgensen om et aflastning sted indtil kommune har fundet et andet bosted at bo men min sygeplejersken ved jeg vil ha hjælp til at holde op at drikke jeg har drukket i fire månede fordi jeg vil ikke bo her på thornbjerggård hun svigter mig og min psykiater joan johansen hende kan ikke aldrig få kontakt med hende og sygeplejersken hedder Susanne er det sådan det forgåre i vores dage år 2025
God oplevelse på akut lægevagten i…
God oplevelse på akut lægevagten i Odense l
Der er lang ventetid på grund af mange patienter
men seriøst og grundig behandling
Alle personale jeg møde på min vej på sygehuset og videre til nærmeste undersøgelse var venlige og imødekommende.
Trods de mange patienter der ventede på udredning
Jeg tror hvis de kunne….. trylle
ville ventetiden være kortere
Har ventet 2 timer i skadestuen i…
Har ventet 2 timer i skadestuen i Odense og ved ikke hvornår jeg er færdig her. Dejligt velfærd
"Teamet" som de 5 kvindelige læger…
"Teamet" som de 5 kvindelige læger kalder sig på børnepsyk på OUH, skal man holde sine kæreste børn LANGT LANGT fra, arrogance og inkompetente kender ingen grænser
Lokalpsykiatrien odense
Hold jer langt væk!!!!
Efter indlæggelse på afd p, begyndte mobilteam at komme hjem til mig en gang om ugen. Jeg var meget dårlig og græd og græd - medicinen som de gav mig virkede ikke. Specialsygeplejersken som kom en gang om ugen, sagde, at jeg skulle lade være med at spille offer!! Han synes at jeg skulle genoptage mit tidligere misbrug af hashen, amfetamin og kokain, bare et mikromisbrug, som han sagde. Enhver der har været misbruger i mange mange år, ved sgu da at et mikromisbrug hurtigt eskalerer op til massivt misbrug igen. Jeg klagede over sygeplejersken og ville ikke se ham mere i mit hjem. Jeg klagede til overlægen i det team, Zoltan barkyani, han smak røret på da jeg fortalte om hvad sygeplejersken havde sagt. Jeg klagede til patientklagenævnet og i klagen kunne man trykke ja til en dialog med dem man klagede over. Patientklagenævnet skrev at de tog klagen,og at jeg ville blive indkaldt til dialog møde inden 4 uger.
Efter 2 måneder skrev patientklagenævnet at sagen blev afvist og de medsendte afvisningen fra overlægen Zoltan barkyani, som skrev at jeg ikke have taget tlf da de genoptagne gange havde ringet for at aftale tid. Han skrev at jeg havde et stort misbrug og at jeg havde været udadreagerende når sygeplejersken kom hjem til mig!!!! Lavede altid kaffe til sygeplejersken og sad bare og græd og græd, så det er én stor løgn. Det viste sig at overlægen Zoltan barkyani er sagkyndig i patientklagenævnet!!!!!! Han er et kynisk svin og faktisk inhabil. Lokalpsykiatrien er så uprofessionelle som noget kan være. Hold jer langt væk.
Jeg har for nylig afsluttet mit forløb…
Jeg har for nylig afsluttet mit forløb i affektiv team.
Min behandler Marianne har været guld værd for mig.
Startede hos hende med svær depression og stress.
Jeg fik mange brugbare råd som jeg stadig benytter mig af. Fik ofte lektier for, hvilket gjorde jeg måtte arbejde med mig selv fra gang til gang, og ikke bare forsatte mine mønstre som ikke var gode for mig.
Vi har grint og grædt sammen. Hvilket for mig betyder at Marianne har været det mest empatiske menneske jeg har mødt. Jeg følte mig virkelig set og hørt.
Kan gå så vidt som til at sige Marianne gav mig livet tilbage.
Er evig taknemmelig for den tid jeg har haft med hende,
Svinerri man skal vente over 3 timer på…
Svinerri man skal vente over 3 timer på skadestuen med en alvorlig finger ulykke
Var til tandlæge igen den 15.7.24 og…
Var til tandlæge igen den 15.7.24 og har stadigvæk 12 uger efter ikke hørt fra dem. Nu er det vel efterårsferien der er skyld i lang ventetid ? Det kan simpelthen ikke passe man skal utre sig offentligt sidst jeg lavede anmeldelsen her fil jeg dem ugen efter 😥
Kører som en klaphat til på motorvejen…
Kører som en klaphat til på motorvejen laver farlige indfletning kører oppe i bagenden på forankørende og presser folk i trafikken
Jeg ville helst give nul stjerner
Jeg ville helst give nul stjerner, men dette er ikke muligt i systemet, så hvilket system er det så?
Jeg er blevet trukket rundt ved næsen i systemet, og jeg er blevet lovet en masse i forhold til min udredning og mit fremtidige liv, hvor jeg håbede på, at jeg kunne finde ro ved endeligt at vide, om eller ikke? Jeg har levet i uvished i årtier på mange planer i livet, og på et tidspunkt kan du bare ikke klare mere? Og når de instanser, der egentlig skal hjælpe dig melder fra, er der ikke så langt til barberbladet i badet? Og bagefter undrer de sig hvorfor? Hvis de overhovedet gør? Jeg er jo så for alvor ude af systemet og belaster ikke økonomisk længere?
Og så er der jo råd til flere skattelettelser til de rigeste, der kan kigge ud over en død fjord?
Hvorfor stiller ingen spørgsmålstegn ved, at 77 procent giver jer en skidedårlig anmeldelse? Der er flere, der nævner, at I ingenlunde fortjener een stjerne, ligesom mig?
Så hvad er egentligt jeres værd? Hvad udretter I? Andet end en masse floskler og flyvske hensigtserklæringer? I mit personlige tilfælde er flere end seks mennesker involveret, og jeg har udgydt mit inderste for endnu flere fremmede mennesker end normalt, og vi har afholdt et par møder med os alle. Sagen er, at jeg slet ikke er blevet en tøddel mere afklaret end i januar, hvor jeg var fuld af fortrøstning. Naiv som jeg er!
Endelig var der et projekt, der troede på mig og min værdi. Jeg er ikke specielt imponeret over uddannelse og social status, men jeg har ALDRIG mødt, hverken en psykolog, psykiater eller læge i min proces i psykiatrien. Heller ikke i Sønderborg!
Jeg er blevet behandlet som Hørensagen og på andenhånd, og som en Ting derude, som vi helst vil undgå.
Havde dette været det private erhvervsliv, var I alle røget ud på jeres pæne og velplejede albuer, hvilket I burde!
Udover jeres evne til at holde jer og jeres ligesindede ovenvande? Jeg hørte engang om et lægeløfte? Der er vel et tilsvarende for sygeplejersker?
Min familie er fuld af psykiske lidelser og alkoholmisbrug, og det var først da jeg kørte promillekørsel og var på nippet til at dø, at min egen læge tog mig alvorligt og faktisk efter mange år kikkede en smule i min journal, hvilket hun ellers ikke havde skænket en tanke, og fandt grobund for, at jeg skulle udredes? Hvilket jeg så ikke bliver! Hun skal så også skiftes ud! Og det bliver hun!
Mennesker der ikke kan finde ud af at arbejde ordentligt med mennesker, skal holde sig langt væk, og sådan er det!
Ellers havde hun grundlæggende set mig som en sølle undvigerhypokonder, som Lokal Psykiatrien åbenbart også vælger at gøre?
I burde skamme jer grumt, og jeg håber, at I sover godt om natten, for I præsterer langt under målet!
I har alle glemt, at I har med mennesker at gøre. Skam jer!
Psykiatrien i Aabenraa
Møder op til aftalt tid, men får at vide tiden er flyttet 14 dage. Ok så kan vi se på at vores datter ødelægger sig selv, og meste tillid til behandling.
Fyr dog de mennesker
Fyr dog de mennesker! Eller find et privat firma til opgaven.
Der er absolut ingen hjælpe at finde. Kundeservicen er åbenbart overladt til "de billigste" - aller højst sygeplejerske. - det er i hvert fald umuligt at komme i kontakt med en læge.
Jeg glæder mig usigeligt til, at I bliver anmeldt.
Jeg giver 5 ⭐ da jeg må sige ambulance…
Jeg giver 5 ⭐ da jeg må sige ambulance folkene er så dygtige og professionelle de fik gjort er rigtigt kedelig oplevelse til at være i, så søde og forstående også forklarende om alle mine spørgsmål. Et stort tak og ros fra mig. De gør virkelig en forskel i hverdagen for mennesker
Lokal Psykiatri Brørup
Koldt, køligt og urart at være i et forløb her. Undersøgelser brugt til udredning er helt hen i vejret og slet ikke relevante. Psykologen ville ikke tale om det, der var mine udfordringer, men brugte i stedet over halvdelen af tiden på en IQ test, hvilket er HELT irrelevant.
Ingen hjælp at hente - gammeldags, stift og ubrugeligt! ØV!!
Jeg gav op og har stadig ikke fået hjælp.
Ville aldrig anbefale lokalpsykiatrien…
Ville aldrig anbefale lokalpsykiatrien Esbjerg til nogen som helst, dårlige behandlingsbetingelser, dårlige ledelse, en dårlig overlæge, en dårlig psykiatrisk behandler, fik medicin sat op fik yderligere mere medicin det var samtaler jeg ikke rigtig kunne bruge til noget, 12 gange med gruppeterapi som jeg hellere ikke rigtig kunne gøre brug af. Blev henvist til dem en gang mere og der vil de slet ikke hjælpe mig. Så jeg har ikke en god oplevelse hos dem.