Rikkos Bilsyn Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Kunne der gives 0 stjerner havde Rikkos…

Kunne der gives 0 stjerner havde Rikkos bilsyn fået et stort flot nul !!!
Mange til amatører skal man lede længe efter. Var til syn med min bil hvor de konstaterede 4 fejl. 2 gange påtale for meget forurening, gennemtæring af højre panel og endelig en sprungen baglygtepære.
Nu er panelet skiftet og malet, lambda sonder skiftet og endelig pæren skiftet.
Jeg booker tid til omsyn på Rikkos bilsyns hjemmeside og møder op til aftalt tid.
Efter noget tid bliver jeg kaldt på og spurgt om jeg vil betale kontant eller på kort. Da jeg så skal til at betale, opkræver han 500 kr hvilket er det dobbelte af hvad omsyn koster. Jeg anfægter beløbet, hvortil han svarer, at han (Rikko som er ejer) ikke var klar over at det var et omsyn !! Lettere fornærmet retter han beløbet til 250 kr og siger at han har fundet 2 nye fejl !! En tågeforlygter som lyser for højt og at der er for stort olieskift. Jeg siger at der ikke er forskel på det oliespild han konstaterer nu og det som hans kollega ikke så til det ordinerede syn. Hans kommentar er, at det kunne jeg jo bare have tørret af inden sidste syn.
Jeg siger så, at jeg ikke forstår at man kan tjekke andet de fejl som de selv havde konstateret ved første syn, hvortil han svarer at hvis en airbag lampe lyser ville han også påtale det til et omsyn.
Så jeg må konstatere at han ikke sætter sig ind i hvilke syn hans kunder booker, hvilket i min verden gør enten bookingsystem eller medarbejdere inkompetente. At man udfører et fuldt syn og når man så efterfølgende finder ud af at man ikke har styr på at det ikke skulle være et fuldt syn, fastholder de nye fejl man har fundet, gør jo at man som kunde føler at det er nogle amatører som ikke ved hvad de laver.
Men i sidste ende er det kunden (mig) som det går ud over, så derfor kan jeg på det kraftigste opfordre alle andre til at holde sig fra denne synshal.
Her risikerer du at skulle have din bil igennem fuldt syn igen og igen og igen.
Jeg indsender naturligvis en klage til Trafikstyrelsen over forløbet !!!

August 21, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Hvis du er glad for din bil, bør du finde en anden synshal

Jeg har fået synet bil mange andre steder, men aldrig har jeg set en synsmand køre så rådent og behandle en bil så dårligt, når bilen skal prøvekøres. Bilen blev kastet rundt i svingene og kørt med fuld fart gennem huller i grus, så man kunne høre affjedringen brokke sig fra den anden side af bygningen. Behandlingen resulterede i, at turboen gik i stykker, efter Rikko havde kørt i bilen.

Han fandt nogle mindre fejl under synet, og det er jo helt fair. Dog er der ingen fejl angående turboen i rapporten, selvom man kan ikke undgå at bemærke det. Det høres tydeligt!

Jeg spurgte ham, hvorfor han behandlede bilen, som han gjorde, og han svarede bare, at det er min pligt at levere en bil der kan klare synsproceduren, og hvis jeg har et problem, må jeg benytte mig af klagevejledningen på synsrapporten.

Aldrig har jeg set en synsmand være så ligeglad med en kundes køretøj, og jeg kan kun fraråde folk at besøge den her synshal, hvis man ønsker sin bil tilbage i samme stand, som man afleverer den i.

August 2, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Skulle til omsyn p.gr.a sikkerhedssele…

Skulle til omsyn p.gr.a sikkerhedssele som Rikkos bilsyn ikke mente fungerede korrekt, hvilket jo i sig selv er fint nok. Kørte til mekaniker med det samme, som dog konstaterede at der ikke var noget galt. Derefter kørte vi til en anden synshal og fortalte om det med selen, og de mente heller ikke der var noget galt, så den blev omsynet hos dem. Det kostede så lige et omsyn på 250 kr. + 150 til mekanikeren, fordi Rikkos bilsyn åbenbart, som den eneste mente at den ikke fungerede.
Æv. Ærgelige penge at komme af med, når der tilsyneladende ikke var noget galt.

August 17, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lige været til periodisk syn…

Jeg har lige været til periodisk syn hos Rikko det var første gang hos Rikko, min oplevelse (som gammel bilmekaniker)er at bilen efterses som den skal til syn.Rikko er en meget rar person at tale med under synet af bilen,jeg kan kun anbefale Rikkos Bilsyn.
Ove Kragh

March 16, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik synet min bil hos Rikkos bilsyn.
Nemt at booke tid, fair pris og meget venlig service. Jeg anbefaler helt klart Rikkos bilsyn.

November 21, 2019

Is this your company?