Stor ros til Rold Storkro
Stor ros til Rold Storkro. Vi have en fantastisk fest med venner og familie
Det var en fantastisk service og lækkert mad.
En dejlig weekend med lækkert mad til festen og super dag efter.
No recent history of asking for reviews
Stor ros til Rold Storkro. Vi have en fantastisk fest med venner og familie
Det var en fantastisk service og lækkert mad.
En dejlig weekend med lækkert mad til festen og super dag efter.
Jeg bestilte et værelse uden hundekurv, men fik et værelse med en dårligt lugtende hundekurv. Ved telefonisk kontakt med receptionen nægtede man at der havde været en hund i værelset og kun modvilligt fik jeg anvist værelset ved siden af. Det værelse var ca 40 grader varmt, radiatoren stod på fuldt knald- og værelset lugtede af hund. Jeg endte med at sove med åben dør for at køle værelset ned og få frisk luft ind.
Det havde været ærligt om personalet med det samme havde indrømmet fejlen- og rettet op på den- i stedet for at blive fornærmet og beskylde mig for at lyve om lugten af hund i deres værelser.
Hvis du ikke har en hund med på Rold gl kro- så bliv derfra! Lugten er stærk!
Et par dage senere påstår kroen fejlagtigt, at jeg ikke har betalt for natten. De har beskæmmende lidt orden i tingene.
Købt et ophold med 3 retters middag og vinmenu gennem Odendo
Vi fik en meget fin oplevelse, god mad, god vin, hyggelige tjenere, der sørgede godt for os.
Et dejligt sted at være i en flot natur
Vi havde en enkelt overnatning på Rold Gl. Kro. Tjek ind er fra kl 14.00, men eftersom vi havde planer i løbet af dagen, ringede vi og fortalte at vi ville tjekke ind i løbet aftenen. Om aftenen bliver vi mødt af en pige, som følger os op på vores værelse hvilket er et værelse med et fælles badeværelse på gangen. Vi giver hurtigt udtryk for, at det ikke er hvad vi har bestilt og pigen fortæller os, at hun også lagde mærke til at det var et standard værelse som vi havde bestilt, dog sagde hun intet før vi selv kommenterede på det. Vi kigger på bookingen sammen med pigen og bekræfter at det er det forkerte værelse altså, at vi har fået et økonomi værelse istedet for et standard værelse. Alt var overbooket og hun kunne derfor ikke give os et andet værelse og hun beder os om at snakke med en anden herre dagen efter. Efter morgenmaden og da vi skal tjekke ud snakker ved med en herre om problemet og her fortæller han os at det var bevidst at han netop havde valgt at give os det værelse fordi vi kom sent om aftenen og derfor troede han ikke at det gjorde noget. Vi fortæller ham, at vi er meget skuffet over at man vælger at give nogen et dårligere værelse end man har betalt for på grund af at man ikke skal være på hotellet i længere tid. Vi bliver kompenseret i differencen på de to værelser, men vi er mest skuffet over den dårlige service og mangel på pli. En god løsning på problemet kunne evt have været at man ringede i forvejen og fortalte, at der var sket en overbookning og om man ville have en flaske vin eller få pengene retur istedet for at prøve og se om man kan løbe fra problemet. Aldrig har jeg oplevet så flabet og dårlig service.
Super god betjening. God mad og dejlige værelser.
Kommer igen.
En smagsoplevelse udover det sædvanlige... Dejlig mad, imødekommende og venlig betjening og god stemning. ... Super dejlig kro med top betjening.

Reply from Roldkro