Sandkaasbadehotel Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Bedste badehotel

Bedste badehotel - Skønneste sted!
Vi har nu været her for 5. gang, og har allerede booket en uge til næste år igen.
Vi kommer virkelig ned i gear på dette smukke, rolige og nærværende badehotel. Vi ønsker ingen støj fra fjernsyn o. lign, men elsker roen der er her, det smukke hotel og den omhyggelige gennemtænkte autentiske stil der er valgt og lavet med nænsom hånd af Josephine og Christian selv.
Vi er vilde med det lækreste morgenbord med hjemmelavede lækkerier af udsøgte råvarer, som Christian selv sørger for.
Josephine med sit dejlige smilende væsen, der møder os hver morgen.
*****5 stjerner herfra!!!
Klaus og Birgitte

August 10, 2024

Ægte gammeldags atmosfære

Stile roligt & fredfyldt badehotel
Der emmer & ånder af ægte idyl
med atmosfære, uden larmende
musik & intetsigende TV på det
Idylliske værelse med friske som-
mer blomster på Servanten.
Stedet der oser af ægte gammeldags charme & hvor der
er skønt at dvæle.
Henrik Weinoldt

June 21, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil på det varmest anbefale sandkaas…

Jeg vil på det varmest anbefale sandkaas badehotel hos Josefine og Christian. Badehotellet er original, rart hjemme og oser af hygge, det er værtsparrets fortjeneste. De er ikke bare værtspar på badehotellet, de er også fortæller - og guider gerne til smukke steder oplevelser. De to unge mennesker har mine dybeste respekt.

May 11, 2023

Verdensklasse!

En impulsiv tur til Bornholm, førte os til en skøn overnatning på Sandkaas Badehotel. Dejligt værelse, skøn morgenmad, med nybagte boller mv, søde værter og alt i top. 🙏🏻 Hotellet ligger et stenkast fra den lækreste lille strand, og en dejlig cykeltur fra hyggelige Gudhjem. (Cykler kan også lejes på hotellet)..
Alle de bedste anbefalinger herfra, og vi kommer igen! ☀️

August 23, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Omfavn jeres kritik.

Ja jeg er sikker og jeg husker korrekt.

Håber i tager jeres kritik som konstruktivtkritik og ikke som en fornærmelse.

Jeg sikker på jeres gæster kun ønsker jer det bedste, for at i kan udvikle jeres kompetencer som hotelejere og forbedre og udvikle jeres hotel til det endnu bedre.

Som svar, ja, det er jeres hotel. Men måske skal i øve/forbedre den måde at i svarer og tilnærmede jer, jeres tidligere gæster efter de har haft et besøg på jeres hotel.

Anmeldelserne bliver skrevet i den beste tro på at der er plads til forbedring og evt ændringer i måde at drive virksomhed på.
Ikke at jeg skal gøre mig klog på dette, men ingen er ude på at vil jer noget ondt, vi skriver i vores bedste tro. Så omfavn det med kærlighed og vær dog glad og taknemlige for at vi gæster der tør, tør skrive en anmeldelse af hotellet, når man ser på de svar i giver tidligere gæster på hotellet,der har haft er mindre godt ophold her er man klar over der mangler en sans for stil og orden.

Fandt også et hår i maden, radioen spille ikke musik der er rart at høre på til morgenmaden. Tjek afløbet på toiletterne og måske skal i tænke på at være mere empatiske over for jeres gæster/ tidligere gæster.

Vi vil jer kun det bedste.

October 11, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Hår i morgenbuffet

Værelset vi fik var okay. Badeværelset så gammelt ud og billigt og ikke noget særligt. Hotellet i sig selv havde ikke meget at tilbyde. Morgenmaden på hotellet så fin ud, det var lige indtil der blev fundet hår i buffeten, samt at de spillede høj radio. Klasse var tydeligvis ikke noget hotellets medarbejder havde. Jeg tager nok noget med en bedre standard en anden gang.

October 10, 2021

et lille paradis

Egentlig burde vi holde det lidt hemmeligt, men ærligt så fortjener værtsparret kæmpe kæmpe ros. Der er en helt fantastisk stemning - skuldrene sænkes - og der er kun een ting at gøre: Nyde det !!! Vi er i gang med at bestille næste besøg - og glæder os allerede. Hyggelige værelser, skøn morgenmad, fantastisk beliggenhed - og en hjertevarme uden lige. Sådan gøres det.

October 4, 2020

Fred, ro og Hygge.

Har lige tilbragt nogle helt fantastiske dage på denne skønne perle. Fred, ro og hygge er essensen her, og man kan mærke badehotel stemningen i det gamle hotel. Kommer helt klart igen.

September 2, 2020
Rated 3 out of 5 stars

Lav badehotel standard, men søde værter

Min hustru og jeg tilbragte 5 dage på hotellet i Sandkås-Tejn i start juli 2019.

Badehotellet drives af et ungt par, som gør en rigtig god indsats og er søde og smilende.
Desværre var vi en smule skuffet over standarden, det var ikke så hyggeligt på vores værelse, som lå lige under spisesalen.
Værelset mindede mere om et værelse i en 80’er bolig end på et badehotel.
Der lugtede hurtigt af kælder, hvis man ikke havde terrasse døren åben.

Intet TV på værelset, men egentlig ok. Ingen benyttede den fælles fjernsynstue, som var til rådighed, mens vi var der.
100-150 m til pæn strand, fint.
Morgenmaden var god og der var hele tiden fyldt op.

Vil anbefale hotellet til familier eller flere på tur men ikke til romantisk ferieophold for to.

July 15, 2019

Is this your company?