Jeg har bestilt en trøje 26.04.18 jeg…
Jeg har bestilt en trøje 26.04.18 jeg har stadig ikke modtaget den. Der er konstant optaget når man ringer og de svare ikke på min mail.. alt i alt en dårlig oplevelse.
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jeg bestilte en vare hos Securityshop i slutningen af sidste mdr. (26 juli 2014) også gik den første arbejdsuge, hvor jeg intet havde hørt fra min bestilling. da jeg så tog kontakt til den fortalte de at jeg havde fået trykket forkert ved fakturer adressen.. det er jo så en fejl fra min side. men han lover så at den vil blive afsendt om mandag. helt fair. og så bliver det mandag, her regner jeg så med at jeg får en Email fra shoppen med at varen er sendt. Men høre intet, så bliver den onsdag og her har jeg så heller ikke noget fra dem. hvor jeg så prøver at få fat i dem telefonisk, det lykkes ikke da den bliver viderestillet til en person som nægter at have noget med shoppen at gøre.. idag d. 15 August 2014 modtager jeg så min pakke..
Man kunne i det mindste have skrevet en lille hilsen på fakturaen. hvor der måske stod noget i stil med "Undskyld forsinkelsen"
Har nu handlet en del gange hos Securityshop (Dennis) både privat og i virksomheden og er altid blevet behandlet super godt.
De er til at handle med og mange af varene er endda på lager. Så jeg kan kun give 5 stjerner!
Modtog nogle varer, som jeg valgte at sende retur pga. forkert størrelse. Disse påstår butikkens ejer ikke er modtaget, og kan derfor ikke få mine penge retur. Respektløs behandling af kunder.
Lavede en ordre sent lørdag på Securityshop.dk
Modtog pakken tirsdag, det kan man da kalde hurtig
levering. Varen var pakket overordenligt godt ind
og pengene blev først trukket efter levering.
Det kan da kun give 5 stjerner!
Bestilte en EnGarde Deluxe skudsikker vest IIIA - Nok den bedste vest jeg har gået med... og et par Ridge Oxford all leather. Det hele kom dagen efter. Vesten blev endda leveret med ekstra stofhylster i hvidt og med taske.
Skoene var nogle super fede uniformssko der ikke vejer meget og meget behagelige at gå med.
Kan klart anbefales
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.