Kære kunde
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse.
For god ordens skyld skal det bemærkes, at der i sagen blev aftalt et depositum på DKK 8.000, hvilket er almindelig praksis, og at der herefter alene blev faktureret DKK 3.500 ekskl. moms for det udførte arbejde. Den resterende del af depositummet blev tilbagebetalt ved sagens afslutning. Vi kan derfor ikke helt genkende, at I skulle have modtaget regninger for flere tusinde kroner.
Som I ved, var det vores vurdering efter gennemgang af materialet i sagen, at der ikke forelå et gyldigt grundlag for en overdragelse af en kontrakt, og at konkursboet ikke ønskede at overdrage en kontrakt til jer, da I – efter kurators opfattelse – havde handlet uetisk forud for vores rådgivning. Vi vurderede desuden, at der var risiko for, at et krav mod din virksomhed ville blive fastholdt. Denne vurdering blev delt med dig, og vi oplyste samtidig, at vi naturligvis kunne bistå videre, men at udfaldet måtte forventes at være ugunstigt.
På den baggrund blev sagen afsluttet efter aftale, og vi noterede os i den forbindelse din tilbagemelding om tilfredshed med forløbet, idet du afslutningsvist takkede for samarbejdet og for hjælpen.
Vi tager naturligvis din feedback til efterretning og står gerne til rådighed for en dialog, hvis du ønsker at drøfte sagen yderligere.
Selskabsadvokaterne