Dejligste mad dejligste velkomst for både os og Vuf
Efter endnu en skøn sommerferie på Bornholm må jeg nu virkelig skamrose Skipperkroen på Bornholm ved Tejn ♥️
Vi nød vores sidste aften på dette virkelig lækre spisested . Vi havde allerede set frem til wienerschnitzel og derfor kørte vi turen fra Østersømarken og den lange vej var det hele værd 😋🙏🏼
Vi kom før aftensmaden egentlig var åbnet op , drønsultne men blev budt velkommen med en yderst rar imødekommenhed. Den rare kok var ikke bleg for alligevel og starte med og lave mad midt i hans pause ..
og sørme om ikke det var en yderst lækker stor smagfuld wienerschnitzel. Vi havde vores franske bulldog med som sørme til hendes store glæde fik serveret en lækker nylavede frikadelle 🐶😍 samt en stor skål vand - Derefter blev vi tilbudt lækkert hjemmelavet chokoladekage ( på huset ) mums vi valgte dog at dele da vi ellers var meget mætte. Men den var yderst smagfuld og lækker 😋
Alt i alt fik vi lækkert smagfuld mad og en yderst venlig betjening helt familiært og vi følte os meget velkommen fra vi kom til vi gik både de 2 benede 👫 og firbenede 🐶
Det er helt sikkert ikke sidste gang vi kommer og besøger Skipperkroen og de kære mennesker som arbejder der 👨🍳🤵🏻♀️🤵🏻♂️Tak for denne gang og tak for mad og hygge 🫶⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ med pil op
Kæmpe anbefaling herfra familien Birkegaard/ Jakobsen og Wilma