over al forventninh
Super sommerhus vi kom til og hurtig tilbagebetaling af depositum. Der er intet at sætte en finger på. Og vi overvejer at leje derfra næste år også :)
Sønderhus Sommerhuse og Ferieboliger - Sommerhusudlejning i Sønderjylland. Vi er en lille virksomhed i Gråsten, der udlejer sommerhuse og ferieboliger i Sønderjylland m.m. Klik ind – Vi har altid et ledigt sommerhus / feriebolig. Vi yder en god service, og hos os kan du altid leje et sommerhus til en rimelig pris.
Teglværksvej 3, 6300, Gråsten
No history of asking for reviews
Hurtig kommunikation både før og efter opholdet. Hurtig returnering af depositum.
Huset levede rigtigt godt op til beskrivelsen, lyst, lækkert og rent...
Det er min oplevelse, at lejen ved Sønderhus er noget billigere end ved de store bureauer.
Vi har haft en dejlig sommerferie i Rendbjerg, hvor vi havde lejet et sommerhus.
Sommerhuset var ud over alle forventninger - flot, hyggeligt og der var hvad der skulle være.
Vi oplevede super service hos Soenderhus. Vi overvejede, inden afrejse, at leje cykler og sendte derfor en mail og spurgte om Soenderhus kunne være behjælpelig med at fortælle os hvor vi evt. kunne leje cykler. Vi fik hurtigt svar og med alt hvad vi havde behov for at vide.
Depositummet fik vi kort efter vi kom hjem fra ferien.
Det eneste vi kan klage over, var at ugen gik for hurtigt ;-)
Vi kan varmt anbefale Soenderhus.
Sommerferiehilsner
Christine
Helt fantastisk hus, men super skøn beliggenhed ved Brunsnæs. Vi nød virkelig at være der. Eneste minus var at vi måtte rykke for at få depositum tilbage, efterfølgende! Vil alligevel godt anbefale bureauet.
Lone Jensen