15 modne mænd fra Fredericia på tur…
Vi var 15 modne mænd fra Fredericia på tur, og fik smørrebrød og sandwich til frokost.
Mad og betjening i top
Sommercafeen ved Vejle fjords Hvidbjerg strand.
No history of asking for reviews
Mad og betjening i top
Vi fik de bedste wienerschnitzler nogensinde. De var så lækre og møre.
Det fås ikke bedre. En fik spare ribs og nachos.
Vi kan varmt anbefale lækker mad til en fornuftig pris.
Vi kommer igen.
Fint sted at holde fest, dejligt veltillavet mad, perfekt servering, hyggelige lokaler. Vi er meget tilfredse
Har besøgt Sommercafen her til aften og fil t bonstegksstegns den føreste var fuld af sener den anden var sveden i kanterne og fuld af pepper det var rigtig en skam,havde glædet mig til at få den. Men deres stegte flæsk er så dejlig.
Har netop besøgt sommercafeen her i aften, sammen med min svigersøn. Vi fik det skønneste mad i kraft af en Høll burger og jeg fik den lækreste hjemmelavede lagkage med bananer til dessert. Svigersønnen fik rødgrød med fløde til dessert, vi nød det hele med stort velbehag. Og fantastisk sød personale og betjening. Alt mulig ros kan vi kun give stedet. Det er et besøg værd. 😉😊
Deres stegt flæsk skal man holde sig fra.. kødet var tørt, råt og gummiagtigt.. kartoflerne var halvrå og uspiselige..
Derudover var der alt alt for meget salt på..
Nye forpagtere ! God stemning, god mad og frisk servering - alt i alt en rigtig god oplevelse!
Skønt sted fantastisk og med menneskeligt betjening
Som det er i dag udlejning kan jeg Kan jeg kun sige gammel og nedslidt og beskidt det kræver rengøring inden ibrugtagen . Og så lige prisen 75 kr pr person for kun lokale men så kan du også være heldig at du kan få lov at bruge en vippe dyr til de allermindste
Bøffen var brændt og alt for salt. Burger og pomfritter som helhed levede ikke kvalitetsmæssigt op til prisen
Det skønneste sted, med det skønneste personale og fantastisk mad!
5 kæmpe stjerner her fra!
Maden var udmærket og stedet pænt og hyggeligt, men!!! det tog alt alt for lang tid at få drikkevarer og 1. ret serveret, og så igen laaaaang tid mellem hovedret og dessert. Vi var lige ved at rejse os for at gå, inden desserten kom på bordet. Og caféen var ikke engang halvt fyldt af gæster. Jeg tør slet ikke tænke på, hvad ventetiden er, når der er rigtigt travlt.
Og forklaringen var ikke, at maden var lavet fra bunden. Noget af det bar tydeligt præg af at være varmet i mikrobølgeovn.
Vi kommer ikke på Sommercafeen igen.