Mardröm från början till slut
Skickade in en extern hårddisk som plötsligt slutade att fungera. Gav till en början ett seriöst intryck och hårddisken skulle vara klar om 3 veckor. Sen kom en förskottsfaktura eftersom arbetet skulle kräva reservdelar. Kändes okej att betala tyckte jag. Efter det var soondata omöjlig att få tag på och datumet för när hårddisken skulle vara lagad sköts hela tiden upp. Väntade 3 månader, sen fick jag nytt datum. 3 månader till gick. Sen gick jag nytt datum. 3 månader till gick, sen nytt datum igen. Jonny svarade i stort sett aldrig på mail. Företagsadressen som är registrerad stämde inte. Åkte dit i hopp om att få prata med någon men företaget fanns inte på adressen. Telefonnr som är angivet till företaget stämde inte heller utan gick till någon helt annan person. Helt plötsligt slutade även mitt kundinlogg att fungera. Var dagar ifrån att polisanmäla företaget och Jonny som driver det för bedrägeri. Efter att försökt att komma i kontakt med företaget under en lång tid fick jag plötsligt ett mail om att ingen data gick att rädda från hårddisken och att allt skulle återlämnas. Totalt varade hela denna mardröm i 15 månader från det att jag skickade in hårddisken tills att jag fick tillbaka den. Har aldrig stött på ett företag som hanterar sina kunder så dåligt som Jonny på Soondata. Ren mardröm från början till slut. Nu 15 månader senare är jag tillbaka på ruta 1 och behöver återigen leta efter ett företag som kan hjälpa mig med att laga hårddisken. Jag har noll förtroende för soondata och "analysen" därifrån.