Spisbedre Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

klikker ind på spis bedre på et link…

klikker ind på spis bedre på et link der hedder 18 retter til under 50 kr. den første ret jeg falder over er Spinatpandekager med oksekød til 4 personer.... selv hvis jeg skulle købe ind til kun at lave retten til 1 person ville det ikke kunne lade sig gøre.... spild af tid at kigge på spis bedre de er kun interesseret i klik desværre endnu en side der ikke er interesseret i at levere kvalitet til folk sørgeligt

January 19, 2026

Spis bedre abbonnement

Betalte for et abonnement for at få opskrifter.
Kunne næsten ikke starte det op, det vælter ud med reklamer.
Det skal man nok fortælle nye abonnenter, for det er ikke det man køber. Æv hvor en træls oplevelse!

August 27, 2024

Absolut ringe i forhold til prisen 😔

Absolut ringe i forhold til prisen 😔
Jeg betaler 59.95 for et blad, der er totalt blottet for nye indslag... Ingen nye opskrifter, og intet, der relaterer til deres forside "Sådan får du mere mad for pengene" og "Mæt på budget".
Det er, et så uinspirerende blad... Var ellers glad for det tidligere.... Og så er det så fyldt med reklamer, hvilket ikke burde være nødvendigt når man betaler 60 kr. For ET blad... Øv

September 4, 2022

Spis værre !

Mig og min familie undtaget en (der abonnere på Spis Bedre) har været udsat for mange måneders smags totur med adskillige forstyrrede forsøg med fjollede opskrifter som porre pizza, squash lasagne, fladbrød der skulle være sorte ifølge opskriften (og det blev de).. Vi (3 ud af 4 i familien - dem med smagsløg) satte os og kiggede de mange magasiner igennem men fandt ikke én opskrift vi kunne blive enige om så ud som om den smagte godt fordi der altid lige skulle puttes et eller andet forfærdeligt i ala ingefær i chokoladekage eller i IS ?!?. Kan i så se at få fyret den tosse der finder på at putte ansjoser, fiskesovs eller lignende i retter der normalt smager godt - eller foreslår tun bøf i burgeren! Vi lider hver dag pga de forfærdelige opskrifter i får skrevet i bladet !
Det tendenserer til totur og terror og vi overvejer at kontakte de lokale myndigheder også for at få stoppet det her! (i får en stjerne for brandværdien af bladet) - "god mad spreder glæde" .... - så tænk på hvordan vi har det lige for tiden !

October 3, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig hjemmeside med dårlige opskrifter

Kigget efter en opskrift på scones hvor jeg fandt en på spis bedre men efter at havde lave scones blev de virkelig dårlige og var hårde som sten allerede efter 2 min i ovnen og der stod 15-17 min og det endte med at de måtte ryge ud. Øv Bøv

May 31, 2018
Rated 1 out of 5 stars

har ikke bestilt, men modtaget bladet alligevel

Har det lidt besværligt med dette firma.

Har modtaget et blad uden at have bestilt det. Kan ikke komme i kontakt med dem over tlf., da man bliver henvist til en mail der ikke virker.

Tja, så er det sørme svært. Bliver ved med at sende blade retur, får bare nye hver måned.

Kan se på nettet, at jeg langt fra er den eneste. Sjovt der ikke er flere herinde.

July 29, 2015

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look