Company details

1. Business to Business Service

Information provided by various external sources

Sund & Bælt varetager styringen af aktiviteterne i datterselskaberne A/S Storebælt, A/S Øresund, Sund & Bælt Partner A/S og Femern Bælt A/S.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

2.0

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Jeg vil bare gerne mere end noget andet…

Jeg vil bare gerne mere end noget andet gerne kunne besøge mine forældre og min familie uden at skulle betale minimum 240 kr.- hver gang jeg skal dette bare fordi jeg valgte at flytte vest på og starte en familie her ovre... :(

February 19, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Når der bliver øvet hærværk på anlægget…

Når der bliver øvet hærværk på anlægget er det jo et udtryk for at i har fejlet. punktum. det samme har det danske politi ved ikke at beordre fri passage, der er en øget risiko ved at have så mange mennesker fanget i 6 dimensioner på en meget stor bro i længere tid. Nu forsøger i at tøre problemet af på Nets, godt nok sølle.

July 19, 2025
Rated 1 out of 5 stars

NØDPROCEDUREN skal skrives om.

NØDPROCEDUREN skal skrives om.
Når sådan en force majeure situation opstår. Så åben bommene - PUNKTUM.
I er så super griske at det halve kan være nok. Danmark finder milliarder på kistebunden hele tiden. Så burde broen også være gratis. De 2-300millioner i årlig vedligeholdelse kan vel næppe komme som en overraskelse og de penge kan findes på mange andre måder end ved betalings anlægget.

July 19, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Sund og bælt sjofler os brugere

Sund og bælt sjofler os brugere. Der sket en teknisk fejl , som det tog 1 måned og gentagne henvendelser at få afsluttet. nu er der gået over 10 bankdage efter at selskabet har meddelt mig at denoverskydende betaling vil blive refunderet til det betalingskort , den fejlagtige betaling blev trukket fra , det er noget for bandet smøl og svineri når det er deres eget isenkrams fejl

June 30, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Uhørt ventetid

Konceptet fungere perfekt.
Men at venter 52 min på at komme igennem til en medarbejder, er fuldstændig vanvittigt. Og nej min henvendelse kunne ikke klares via nettet. Det må kunne gøres bedre

June 15, 2022

Eget Beredskab?

Igen holder jeg på Storebæltsbroen, hvor et uheld med kun materiel skade har lukket begge spor mod Sjælland. Man skulle tro, at der var overskud til, at broen havde deres eget beredskab til en førsteindsats ved ulykker. For hver time broen er lukket koster det samfundet millioner. Virker meget uprofessionelt og urentabelt, at satse på det lokale betedskab, som tit ikke kan ankomme før efter 1/2 time. Denne gang ankom SOS efter 36 minutter og køen er nu oppe på 1 1/2 times længere transportstid. Simpelthen ikke godt nok.

September 26, 2021

jeg har nu i ca 2mdr

jeg har nu i ca 2mdr. prøvet på at få en brobizz og jeg har talt med fire forskellige medarbejdere som hvergang lover at ordne sagen intet sker. depositummit er trukket på min konto for over en måned siden så hvis det er den måde man behandler sine kunder forstår jeg godt der er ttængsel ved telefonen. hilsen bjarne mikkelsen

July 11, 2018
Rated 4 out of 5 stars

Brolagt med gode oplevelser

Web-siden og det at finde produkterne = * * * * (4 stjerner)
Betaling = * * * * * (4 stjerner), man skal huske at opdatere sine betalingsoplysninger - ellers virker Brobizz'en ikke.
Levering = * * * * * (5 stjerner), selve Brobizz'en
Selve produktet = * * * * * (5 stjerner), selve Brobizz'en kan også bruges til betaling af andre ydelser - det er fint.
Support = * * * * * (5 stjerner)

Reklamation (RMA) = ikke bedømt

May 31, 2011

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look