Mistede aftaler og derefter stilhed
Jeg var i kontakt med Sydkysten i et par uger angående en udskiftning af indkørslen. Alt gik rigtig godt, meget venlige og lydhøre. Til sidst fortalte de mig, at de skulle endeligt fastlægge prisen, og at de ville have brug for et besøg på stedet, og at de først kunne komme om 2 uger. Ved planlægningen kunne de ikke forpligte sig til, hvilket tidspunkt der ville passe dem, men at de ville kontakte mig tættere på dagen. To dage før vores aftale bad de om at mødes kl. 07:30, hvilket var godt for mig. Dagen før mødet sendte de endnu en besked, der bekræftede vores møde. Alt virkede fantastisk. Så morgenen på mødet sagde de, at der var for meget trafik til at komme til mig kl. 07:30, og at vi i stedet skulle mødes kl. 08:30. Så aftalte vi i stedet at mødes senere på dagen. På det tidspunkt blev de fuldstændig uvidende om mig, svarede ikke længere på sms'er, besvarede ikke telefonopkald, bare tavshed. Jeg tror, at jeg i sidste ende undgik et problem, men nu har jeg spildt en del uger og bliver nødt til at starte forfra med nye entreprenører, som forhåbentlig ikke bare ignorerer mig, når de misser aftaler.