Fuldstændig uacceptabel behandling af patienter
Jeg kontaktede klinikken for at få vurderet et implantat, der havde brug for behandling. Jeg fik aldrig lov at komme til – ikke fordi en tandlæge vurderede sagen, men fordi receptionisten på egen hånd besluttede, at min sag ikke var værd at kigge på. Ingen tandlæge så nogensinde sagen. Ingen stillede et eneste opklarende spørgsmål om, hvad behandlingen faktisk krævede.
Det er dybt problematisk, at en klinik lader ikke-fagligt personale træffe det, der reelt er en medicinsk vurdering. En receptionist har hverken uddannelsen eller mandatet til at afgøre, om en patient kan eller ikke kan behandles – det er en tandlæges opgave, og punktum. Når det alligevel sker, er det ikke bare en enkeltstående fejl, det er et udtryk for en klinik, der ikke har styr på sine egne procedurer, og hvor patienter behandles ud fra gætværk i stedet for faglighed.
Klinikkens hjemmeside lover behandlinger, som man i praksis nægtes adgang til, allerede før nogen fagperson har kigget på sagen. Det er useriøst, det er uprofessionelt, og det er respektløst over for patienter, der søger hjælp.
Jeg vil på det kraftigste advare andre mod at forvente reel faglig vurdering hos denne klinik – i stedet risikerer man at blive afvist på forhånd af en receptionist uden nogen som helst medicinsk baggrund.
September 2, 2026
Unprompted review