Certificeret Kostvejleder | Therese Louigia Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

1. Fitness and Nutrition Service

Written by the company

Uddannet indenfor almen sundhed og ernæring inklusiv kosttilskud. Specialer: - Vægttab og vægtøgning. - Børn og ernæring. - Mad, nydelse samt nærvær. - Konsulent i process ernæring ® - påvirkning, fremskridt og motivation i processen. - Plantebaseret kost. Ovenstående synliggør, at: · Min uddannelse er evidensbaseret · Min uddannelse er skræddersyet af ernæringseksperter, fysioterapeuter, læger og psykologer · Jeg er blevet undervist tværfagligt · Jeg er blevet eksamineret både skriftligt og mundtligt · Jeg kan arbejde målrettet og individuelt med kostvejledning · Jeg har en specialeoverbygning til min uddannelse indenfor kost og ernæring samt sundhed · Jeg er blevet uddannet på en af landets ældste og anerkendte skoler

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Super service og hurtige…

Super service og hurtige tilbagemeldinger på div. spørgsmål :-)

May 7, 2023

Kære Hanne.
Mange tak for din flotte anmeldelse. Det værdsættes til fulde. Du er altid velkommen til at kontakte mig igen, hvis der opstår nye spørgsmål. :-)

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

//Therese Louigia

Rated 5 out of 5 stars

Kostvejleder Therese Louigia er en helt…

Kostvejleder Therese Louigia er en helt igennem fantastisk vejleder i forbindelse med et køb af en kostplan. Therese var altid hurtig til at besvare henvendelser og spørgsmål, føler mig fremadrettet godt klædt på til at afprøve den lækre, nemme og overskuelige kostplan. Mine varmeste og bedste anbefalinger herfra!

February 17, 2022

Kære Lykke.
Tusind tak for dine flotte ord. Det varmer. Du er til hver en tid velkommen til at kontakte mig, hvis flere spørgsmål opstår.

Jeg håber, at du bliver glad for dit produkt.

Therese Louigia

Detox forløb

Therese er sød og passioneret omkring det hun laver. Hun tog sig begge gange god tid og svarede også hurtigt på SMS hvis jeg havde spørgsmål. Therese holdte mig i hånden hele vejen. Detox programmet er spændende, nemt sat op og dermed nemt at overholde. Takket være Therese guidelines fik jeg er resultat som jeg er meget tilfreds med.

April 17, 2019

Kære Lene,
Tusind tak for din anmeldelse :-)
Rigtig god påske.

Jeg kan klart anbefale Therese

Jeg kan klart anbefale Therese. Hun er både dygtig og går 100% op i sit arbejde og i sine klienter.

April 11, 2019

Kære Pia,
Tusind tak for dine ord :-)
De varmer.
God påske.

Super forløb

Rigtig godt forløb med god samtale til at kickstarte og motivere. Oplevede mere energi og tabte en del centimeter.

March 10, 2019

Reply from Certificeret Kostvejleder | Therese Louigia

Tak for din fine anmeldelse Lykke :-)
Jeg håber at forløbet var tilfredsstillende.
God påske.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været rigtig glad for forløbet

Jeg har været rigtig glad for forløbet. Jeg har gennem årene prøvet flere forskellige kure og kostplaner. Detox planen er nem at følge.
Den har været nem at sætte sig ind i.
Det har givet mig ny inspiration til kosten, og hvor nemt det kan være at lave et sundt måltid.
Selv min dreng på 8 har været glad for de gode retter, der er i kostplanen.

March 9, 2019

Kære Hannah,
Af hjertet tak for din anmeldelse. Skønt at læse at du har fået din søn med. Hvor er det dejligt. :-)
Rigtig god påske til dig.

detox forløb

Har været igennem et detox forløb, som har fungeret fint. Der blev lyttet til mig og taget hensyn til at lave lidt om i forløbet efter behov. Therese var positiv og motiverende.

February 27, 2019

Reply from Certificeret Kostvejleder | Therese Louigia

Tak for dine fine ord :-)

detox forløb

Har været i et detox forløb på 14 dage og er virkelig tilfreds med mit resultat og den kompente vejledning jeg har fået. Kan kun give Therese mine bedste anbefalinger☺️

February 22, 2019

Kære Mie,
Tak for din anmeldelse og dine anbefalinger. Det glæder mig, at du er tilfreds.

Et super detox forløb hos Therese Louigia

Jeg har i 14 dage fulgt et detox forløb med fokus på mavefedt hos Therese Louigia. Jeg kan bestemt kun anbefale det til andre, ikke alene tabte jeg mig, men igennem hele forløbet følte jeg mig super vejledt og klædt rigtigt på til at fuldføre detoxprogrammet. Therese har fra start til slut udvist stor erfaring, ekspertise og professionelisme, og så er hun bare super sød og imødekommende. Man føler sig helt tryg ved Therese, både personligt som fagligt. Hun har min tillid.

February 19, 2019

Kære Ulla,
Tak for din fine feedback.
Jeg er glad for at du er tilfreds og at jeg har kunne hjælpe dig på bedst mulig måde.

De bedste anbefalinger herfra

Jeg har gået hos Therese i et vægttabs forløb og kan kun anbefale at tage et forløb hos Therese. Hun var meget lyttende til hvad der fungerer for mig som person og hvordan min hverdag er sat sammen. Hun har ydermere været meget opmærksom på at jeg stadig skulle kunne træne 5-8 træningspas om ugen uden at blive dårlig pga. kosten men samtidig tabe mig kontrolleret.
Har ligeledes gennemført hendes Detox forløb og haft stor succes med dette. Giver Therese mine bedste anbefalinger.

January 24, 2019

Reply from Certificeret Kostvejleder | Therese Louigia

Tak for de meget fine ord. Du har helt klart fortjent at komme så langt, som du er.

Kompetent rådgivning

Kompetent rådgivning med holdninger der er nede på jorden.
Hun har et helt naturlig og dejligt afslappet forhold til en livsstilsændring der rykker en mentalt. Ikke kun på vægten.

January 23, 2019

Reply from Certificeret Kostvejleder | Therese Louigia

Tak for dine fine ord, Lykke.
Kh Therese Louigia

Take a closer look