Vi besøgte Trekosten lør. 29 aug til aftensmad. 2 fik lækker oksekød med veltillavede pommes frites og den sidste fik en helstegt rødspætte med lækre kogte hvide kartofler med smørsovs. Desserten s... See more
See what reviewers are saying
Bliver mødt af en sød og smilende tjener ved indgangen, der tager super godt imod en. Fik valgmuligheder for de bedste siddepladser enten ude eller inde, Solen var på vej ned, så det blev indefra h... See more
Første gang på Trekosten skuffede ikke! Vi blev mødt af en yderst venlig og erfaren tjener ved navn Villads, Store stykker smørrebrød som smagte dejligt. Vi kommer med glæde igen.
Jeg var inviteret til fødselsdags brunch på TREKOSTEN den 30. august. De sure tjenere lagde en dæmper på festlighederne. Da vores vært bad den ene tjener om at fortælle, hvad vi skulle ha’, blev... See more
Company replied
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 month
Første gang på Trekosten skuffede ikke!
Første gang på Trekosten skuffede ikke!
Vi besøgte Trekosten lør
Vi besøgte Trekosten lør. 29 aug til aftensmad.
Desserten sluttede af med Creme brulé som får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerner herfra …endda sammen med middagene som blev serveret af en sød ung tjener
Tina & Ole Helsingør
Ældresagskort
Fik dagens ret, nemlig wienerschnitzel, som var rigelig og velsmagende. Da vi skulle betale, kunne vi ikke bruge vores ældresagskort, hvilket burde være oplyst i forbindelse med bestillingen, hvor vi netop sagde, at vi ville gøre brug af dette (og det kunne vi godt en måned tidligere) - derfor kun fire stjerner.
Super service, og mad til den helt store guldmedalje
Fik valgmuligheder for de bedste siddepladser enten ude eller inde, Solen var på vej ned, så det blev indefra hvilken jeg på ingen måder fortrød, da udsigten ved de store vinduer var super!
oveni det, var maden suveræn!
ikke sidste gang jeg kommer der. klar anbefaling herfra
Skøn mad
Fik den bedste fisketallerken med tun, laks og rejer. Det bedste jeg har fået længe. Derefter brownie med is. Store portioner og god kvalitet. Sødt personale.
Manglende betjening
Efter at have fået frostkortet hvor der sidder 8 personer i restauranten og der stadig ingen betjening kom efter 20 minutterhvor der var 2 tjenere og 3 kokke gik vi over i Café Strandhuset ved siden af der var stoppet med mennesker men fik maden 10 minutter efter , super betjening kan varmt anbefales

Reply from TREKOSTEN
Trekosten fortjener 5 stjerner
Trekosten fortjener 5 stjerner. Stor oplevelse, fantastisk service og venlighed og stor tak til kokken for virkelig flot lakseanretning. 🤩
Jeg anbefaler gerne at man tager til Nivå havn ⛵️⚓️
Skøn venindeaften 🥂
Min veninde og jeg besøgte for første gang Trekosten i Nivå til Moule frites festival.
Sikke en skøn og dejlig aften med lækker velsmagende Moule frites og bobler og vin.
Personalet var fantastisk opmærksomme og imødekommende og konverserende.
Bestemt 5 stjerner til det dygtige personale og kokken som var med til at gøre det til en skøn skøn veninde aften.
Vi vil bestemt besøge jer igen og nyde nogle skønne og rolige timer med lækker middag, servicen i højsæde og ja, udsigten gør noget ved sjælen og roen .
Tak 🙏🏻 for en SKØN mandag aften.
Stor anbefaling herfra . 🇩🇰
Betjeningen er nærmest ikke…
Betjeningen er nærmest ikke eksisterende.
Vi opgav at få noget at spise.
Bliv væk.
Skyd budbringeren og undlad at forholde dig til kritikken!
Det siger mere om dig end mig.

Reply from TREKOSTEN
Frokost
Skønt vejr dejligt bord med den fineste udsigt og ikke mindst maden lækker og veltillavet og rigelig
Sød og rar betjening. Vi kommer igen. Mvh Susie Christiansen
Vi holdt fest 15 personer lørdag den 27/6-26
Vi holdt fest 15 personer lørdag den 27/6 - med velkomst drink på terrassen 👌maden en stor buffet var 100 % topklasse, betjeningen af en ung mand ved navn Villy, var super👍også i topklasse.
Vi kan varmt anbefale Trekosten.
Efter at have fravalgt Trekosten i…
Efter at have fravalgt Trekosten i flere år grundet decideret dårlig service valgte vi i dag at spise frokost for at opleve såvel mad og i særdeleshed service efter der var kommet nye ejere/forpagtere. Begge dele var tip top. En udsøgt service og dejlig og rigelig mad. 5 * herfra
Dejlig frokost for 5 ud af 6 gæster
Vi var 6 personer til frokost i lørdag og fik plads ved vinduerne og den fantastiske udsigt.
For de 5 af os var det en virkelig dejlig frokost, stjerneskud var virkelig flot og smørrebrød, pandestegt fisk og hønsesalat var veltillavet og smagte dejligt.
Det gav dog skår i glæden, da 6. Mand skulle spise en lille 1/2 hummer, super flot anrettet. Der fandtes ingen hummergaffel eller tang og forklaringen var, at det var en forholdsvis ny ret på menukortet. Så det var rigtig ærgerligt at skulle nøjes med en mundfuld hummer og brød. Jeg håber I allerede har modtaget min kritik, idet jeg bad om at det blev bragt videre da jeg betalte.
Dette afholder mig nu ikke for at give 4 stjerner for alt andet var i orden, men lad være med at bestille hummer.
Dejligt hyggeligt sted med fantastisk…
Dejligt hyggeligt sted med fantastisk udsigt over Øresund. Venlig betjening og et godt måltid til en rimelig penge. Vi har besøgt trekosten flere gange og kommer gerne igen
En dejlig restaurant med en skøn…
En dejlig restaurant med en skøn beliggenhed ud til Øresund - en god atmosfære og opmærksom samt venlig betjening og vi fik en dejlig frokost.
Jeg spiste på Trekosten den 23/5 og alt…
Jeg spiste på Trekosten den 23/5 og alt var super lækkert, god mad, dejlig opmærksom betjening og super beliggenhed! Jeg kommer helt sikkert igen!
Dejlig mad og god oplevelse
God oplevelse med skøn velsmagende mad. Kommer gerne tilbage igen 😀
Skøn oplevelse
Du finder ikke en bedre restaurant i miles omkreds.
Jeg havde en fantastisk oplevelse: service var i top, maden var i top, stemningen var i top. Kan ikke sætte en finger på oplevelsen, kommer klart igen
Hvade en helt igemmen fantastisk…
Hvade en helt igemmen fantastisk oplevelse med vanvittigt lækker mad det er nolge kokke der ved hvad de laver og nolge virkelig søde tjener vis jeg kunne give 10 stjerner så gjorde jeg det og vil virkelig anbefale det til alle jeg kender så 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟