Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

betalen ondanks annulering

Ik heb hier een order geplaatst. Deze echter nooit ontvangen.
De betaling stond nog open bij klarna. Ik heb contact opgenomen met klarna en veganmasters, veganmasters geeft geen gehoor.. klarna beweerd dat ze gewoon alles verstuurd hebben, ondanks dat ik de annulering mail van veganmasters heb gestuurd..

oplichting..

May 25, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Betaald maar niet alles gekregen

Ik heb een bestelling geplaatst voor 8 maaltijden maar ik ontving er 6. Ze lagen overigens ook nog in een te grote doos, los en zonder gekoeld te zijn. Ik heb meteen melding gemaakt bij de klantenservice dat mijn bestelling niet compleet was maar kreeg alleen een auto reply dat mijn bericht ontvangen was en dat ze zo snel mogelijk contact gaan zoeken. Het is inmiddels ruim een week geleden en nog steeds geen reactie. Ook niet na nog een bericht te hebben gestuurd. Teleurstellend bedrijf!

November 13, 2023

Zeer ontevreden

Zeer ontevreden. Reeds jaren klant bij Vegan Masters. Ondanks de problemen vroeger (levering, bestelling, verpakking....) steeds klant gebleven.
Sinds de recente veranderingen is de kwaliteit/smaak van het eten aanzienlijk achteruit gegaan. Dat het nu allemaal diepvries maaltijden zijn geworden is niet super, maar moest de smaak nog altijd goed zijn is dat geen groot probleem. Een week geleden stuurde ik een mail naar Veganmasters met feedback over de producten die we reeds hadden geprobeerd. De feedback varieerde van zeer slecht tot goed, afhankelijk van het product. Bijvoorbeeld: de helft van de pasta was gewoon niet gaar en dus niet eetbaar. Een week later nog steeds geen reactie op mijn constructieve feedback email!
Ik weet niet wat het meest achteruit is gegaan, de kwaliteit/smaak van het eten of de klantenservice.
We hebben in de afgelopen jaren al vaker problemen gehad (bijvoorbeeld kerstbox werd niet geleverd, beschadigde verpakking, opgeblazen verpakking...) en desondanks blijven bestellen.
Dat stopt nu. We gaan de laatste verpakkingen (proberen) consumeren en dan uitkijken naar betere alternatieven.
De slechte klantenservice was de druppel.
dom dom dom

July 6, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Ik bestel regelmatig bij Vegan Masters

Ik bestel regelmatig bij Vegan Masters, al sinds 2021. Meestal tevreden. Het enige wat ooit tegen viel was de kerst box. Dat was veel geld voor weinig inhoud.
Toen er ooit wat beschadigd was werd dit vergoed. De maaltijden zijn voedzaam en gezond, ook interessante ingrediënten zoals jackfruit, waar ik nooit eerder van gehoord had, worden gebruikt. Ik ben vaste klant en hoop nog veel bestellingen te mogen plaatsen.

July 7, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Mijn eerste bestelling en 6 van de 7…

Mijn eerste bestelling en 6 van de 7 maaltijden kwamen opengescheurd bij me aan. Vervolgens een e-mail gestuurd met foto en video en langer kan een week verder nog steeds geen reactie. Ze hebben geen telefoonnummer vermeld staan op hun website. Zeer slecht.

May 1, 2023
Veganmasters logo

Reply from Veganmasters

Beste Marnix, Wij vinden het zeer vervelend dat de bestelling niet goed is aangekomen. Wij en onze logistieke partner hebben gereageerd op je emails. Helaas had je bij ons bij de bestelling een verkeerd email adres opgegeven. Hierdoor zijn onze emails nooit bij je aangekomen. Wij hebben inmiddels het geld van je bestelling teruggestort.

Rated 1 out of 5 stars

Helaas ook geen fijne ervaring

Helaas ook geen fijne ervaring. De Vegan Challenge box besteld.
De 1e box kon niet geleverd worden omdat er volgens de bezorgdienst niemand thuis was. Dit klopte niet, er waren mensen aanwezig, licht branden volop. Genoeg mogelijkheden om ons huis heen om de doos op een veilige manier neer te zetten. 2e poging lukte ook niet, ik ontving een mail dat de doos niet bezorgd kon worden omdat de inhoud lekte en dat ik contact moest opnemen met de vervoerder. Dat verliep ook niet helemaal soepel. Kon alleen via de chat en uiteindelijk kreeg ik te horen dat ik contact moest opnemen met Vegan Masters zelf.
Die boden aan om de week erop een nieuwe doos te laten bezorgen.
In tussen tijd het 2e deel ontvangen van challenge. Moesten hard rennen om de doos in ontvangst te nemen want na 1 klop op het raam liep de chauffeur alweer naar zijn auto.
Doos geopend en de helft van de producten was open en door de doos heen gegaan. 1 artikel ontbrak. En er waren stickers van maaltijden afgehaald zodat inhoud en houdbaarheidsdatum ontbraken.
Kan nu 2 nieuwe dozen ontvangen maar heb helaas geen vertrouwen en trek in Vegan Masters. 1 doos ligt al in de vuilnisbak, zonde van het voedsel…

January 21, 2022

Niet tevreden

Wij hadden sushi besteld bij Vegan Masters.
Deze werd echter niet geleverd zoals afgesproken.
De chauffeur zou om 21u28 gepasseerd zijn, maar wij hebben niemand gehoord of gezien. Men had drie zaken kunnen doen:
1. Meer gehoor proberen te vinden. Wij waren thuis en de lichten waren aan. Maar dat bleek teveel moeite.
2. Ons telefonisch proberen te bereiken alvorens gewoon weg te rijden.
3. Het pakket in de pakjesbox naast de brievenbus deponeren.
Maar geen van die mogelijkheden werd geprobeerd en bijgevolg zitten we zonder avondmaaltijd. We staan ook niet te springen, om nadien sushi van drie dagen oud te eten.
Er werd via chat contact opgenomen met Debbie van Trunckrs, maar daar werd weinig oplossing geboden. Meer nog, men sloeg helemaal niet mea culpa en het gebrek aan engagement droop ervan af.
Indien men dus bestelt bij Vegan Masters, kan men maar beter geen familieplannen hebben. Want die eetplannen dreigen in het water te vallen.

December 10, 2021
Rated 2 out of 5 stars

De grote doos was slecht gekoeld met…

De grote doos was slecht gekoeld met maar 1 ijspack en inhoud was nat en niet koud. Ondermeer twee tompoezen besteld. Deze zaten naast/op elkaar geprakt in een klein doosje en zowel de vorm vh gebak als de smaak vielen erg tegen!!

July 30, 2021

Slechtste klantenservice ooit

Slechtste klantenservice ooit! Ik heb een mail gestuurd met een klacht naar veganmasters, maar krijg geen gehoor!

Ik had de vegan filet american bij veganmasters besteld maar deze is helaas niet lang houdbaar want ik zag dat de deksels van de bakjes helemaal bol was geworden. (Dit wordt veroorzaakt door een bacterie)
Ik baalde hier enorm van want ik had extra veel bij veganmasters besteld om extra lang van te genieten maar dat kwam mij helaas duur te staan. Want ik heb in totaal 4 hele bakjes en een halve geopende in de prullenbak weg moeten gooien!

Het erge vind ik ook dat er geen houdbaarheidsdatum er op zit dus dan weet ik ook niet hoelang ik het kon bewaren want de pesto blijft wel lang goed!

Al met al een grote teleurstelling en ik heb hier wel een nare nasmaak hieraan overgehouden.
Voor mij in ieder geval geen veganmasters meer!

June 24, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Voldeed niet aan verwachting, item ontbrak

Maandag voor het eerst een bestelling ontvangen. Bestellen was makkelijk, levering correct met goede tracking.

De sho-karma pizza is absoluut een aanrader; hele lekkere veggie shoarma, romige saus: een topper.

De Tropical Jack pizza was minder; de bbq saus gaf de smaak en was niet bijzonder, en de hoeveelheid jackfruit viel echt tegen; te mager belegd.

Beide bodems waren wel erg lekker, kwamen goed uit de oven.

Vanavond stond de No-Way burgerkit op het programma maar dat is geen volledige maaltijd; hier moet ik een side salat bij maken, en dan kan je eigenlijk net zo goed zelf boodschappen doen en eigen burgers maken. Volgens mij zijn de patties van de Blue Butcher, gelet op de griesjes die erin zitten. In mijn burgerkit ontbrak ook nog eens de saus; dat neem ik ze best wel kwalijk.

Gisteren had ik de Ready to Rendang. Dat gerecht mag direct terug naar de keukentafel: wat een vlakke bedoeling, totaal geen smaak die ik associeer met de lekkere Indonesische keuken. Voor dat geld (2x 8 euro) kan ik beter naar de toko voor lekkere tempeh en tofu gerechten. De jackfruit hier is leuk, maar in een rendang horen kruiden. Wellicht dat de twee maaltijden die ik kreeg niet goed bereid zijn, aangezien op de website in reviews de smaak geprezen wordt en het gerecht als licht pittig wordt benoemd. De portie grootte viel ook tegen: veel mensen zullen dit niet als een volledige maaltijd beschouwen.

Vegan Masters kon helaas niet mijn verwachtingen waarmaken.

September 9, 2020

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look