Vejle Musikteater Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Var til koncert med Pink Floyd Projekt i Vejle musikteater. Blev mødt af en venlig kvinde, som tjekkede vores billetter. Sød ung fyr i garderoben som tog imod min jakke. Garderoben er inkluderet i... See more

Rated 2 out of 5 stars

Vi så "Strictly Ballroom - The Musical i Vejle Musikteater lørdag den 5. april 2025, fire venner". Udmærket forestilling. MEN: Musikteateret anbefalede "Nem Spisning i Café Unoden". Vi bestilte "kold... See more

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

Uanstændigt

Vi kommer tit i musikteatret og er egentlig glade for stedet. Sødt personale, fin sal og godt program.
I går var vi inde og høre Conrad Molden. Jeg havde bestilt 8 billetter - klikket ind i en samlet bestilling. Da vi nærmer os opdager jeg at billetterne er delt så en skal sidde for sig selv, så sidder to fremmede og så skal de 7 andre sidde sammen. Hvordan kan det ske? Når man normalt booker kan man ikke efterlade tomme pladser og systemet må da kunne regne ud at 8 pladser i en ordre må da betyde at man vil sidde sammen? Heldigvis var de to fremmede søde og flyttede en plads, så jeg kunne sidde med de andre, men det er da useriøst. Jeg kontaktede musikteatret inden, men der var ingen hjælp at hente - her er svaret (kan de ikke selv se at det er latterligt?

Tak for din mail. 7 af dem er ved siden af hinanden, men ikke den sidst. Vedkommende sidder dog kun to pladser væk fra jer.
God fornøjelse.
De bedste hilsner,
Vejle Musikteater

April 20, 2026

Var til Grandprix Show

Var til Grandprix Show, fantastisk musik .. elendig oplevelse.. folk foran stod op konstant, så kunne kun se ca 50 % af showet.. skulle nok have været solgt som en stå op koncert ... så havde det været mere ok ikke at kunne se det hele, og svarer ikke på mail henvendelse efterfølgende

April 11, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Vi kom 1 time og 20 minutter før Mona…

Vi kom 1 time og 20 minutter før Mona Moroni koncerten, og måtte efter at ha gået fra 1 indgang til en anden indgang, til den første indgang igen til den anden indgang igen, fandt de ud af at vi ikke måtte komme ind før kl.19. Så vi måtte stå udenfor i den kolde vind og vente. Det er sgu ringe. I kunne ha solgt os en varm kop kaffe eller en øl imens. Istedet fremstår I super ugæstfri og meget lidt servicemindede… 😒

October 30, 2025

Bedømmelse af caféen Unoden

Bedømmelse af caféen Unoden, Vejle Musikteater. Egentligt et hyggeligt sted, MEN personalet er ikke egnet til betjening af kunder. Du føler dig ikke velkommen men nærmest til besvær, når du ankommer til stedet. Et af mange eksempler er, at der på bordene bl.a. er dæmpbare bordlamper, som kan reguleres ved tryk på toppen. Da vi gerne ville have lyset fra lampen dæmpet lidt, regulerede vi selv dette. Kort efter kom servitricen og regulerede lysstyrken op uden kommentarer. Dette udspillede sig et par gange og sidste gang udtalte hun: “I skal ikke pille ved lampen”. Til vores spørgsmål - “Hvorfor?”, svarede hun “Fordi jeg siger det”.

October 25, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Dårlig mad i Cafe Unoden!

MEN: Musikteateret anbefalede "Nem Spisning i Café Unoden". Vi bestilte "kold stjerneskud". Sikke en dårlig oplevelse! Tør, sej og smagløs fiskefilet. Virkelig en servering, som ingen restaurant kan være bekendt at servere!!. Har klaget (på en pæn måde), men alene fået en beklagelse, hvori der blev skrevet, at klagen videresendes til leverendøren!!

April 5, 2025

Uforglemmelig koncertoplevelse i Vejle Musikteater! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk oplevelse med super lyd og en intens koncert med den vidunderlige Sanne Salomonsen – hun var intet mindre end fantastisk! Hendes orkester var fremragende.
Lyden sad lige i skabet, teknikken spillede 100% og stemningen var magisk!
Stolene var behagelige, komforten i top og alt fungerede, som det skulle.
En aften fyldt med musik, følelser og en stjernestund, der sent bliver glemt!

Glæder mig allerede til næste gang!

Tak for en uforglemmelig aften!
🎶✨❤️

May 9, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Var gæst i musikhuset søndag aften den…

Var gæst i musikhuset søndag aften den 13/4
Så en forrygende musical, super dygtige dansere, kun ros til dem.
MEN ingen ros til Musikhuset. Der hvor jeg sad kom der isnende kold luft op fra en rist.
Så sidde og fryse i to og en halv time var virkelig ikke rart. Det synes jeg ikke man kan være bekendt.

April 13, 2025

Behandling af medarbejdere

Det undrer mig, om det virkelig kan passe, at medarbejderne på Vejle Musikteater skal stå og fryse, når det er så koldt udenfor? Da vi skulle aflevere vores billetter, stod de tydeligt og rystede af kulde. Jeg håber, dette kun var en engangshændelse og ikke en fast praksis.

December 10, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Noget fungerer godt, andet gør ikke

Inden jeg bestilte billetter, ringede jeg for at få hjælp til valg af pladser, og det var perfekte pladser, vi havde til Malte Ebert's show.
Det var nemt at bestille billetter online, det fungerede fint med at scanne dem på telefonen ved ankomst, og det fungerer fint i garderoben. Behagelig temperatur i salen.

Grunden til, at det ikke kan blive til flere end tre stjerner er lyden, når man er høreapp.bruger. Det virker simpelthen ikke godt nok.
Jeg var til stand-up i foråret, hvor jeg nærmest intet fik ud af det, da det udleverede headset ikke virkede, og denne gang, med Malte Ebert, kun virkede i det ene øre.
Det allerbedste for mig er at få lyden direkte ind i høreapparaterne via teleslynge. Jeg har tidligere korresponderet med lydteknikeren, som bl.a. svarede, at det er afprøvet og ikke fungerer for dem. Meget, meget ærgerligt, for det tager rigtig meget af oplevelsen.

October 19, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Sikke en dejlig service i dag den 21.

Sikke en dejlig service i dag den 21. sep. kl. 17. Skulle se Mick Øgendahl og havde købt billet på 2. balkon. Her har jeg aldrig siddet før. Uhhhhhh jeg havde det elendigt, da jeg kom der op. Helt irrationelt turde jeg ikke sidde der (hvis nu den styrtede ned). Den venlige medarbejder i kundeservice stod på hovedet for at finde en plads til mig i salen, og bingo - det lykkedes. Her sad jeg så under 2. balkon, men som jeg skrev, det er irrationelt, for styrtede den ned var jeg død, men det skræmte mig ikke.
Til gengæld døde jeg næsten af grin, sjovt show og mange tak for hjælpen, Vejle Musikteater :)

September 21, 2024

ELENDIG SERVICE!!!

Indledningsvis: Har haft rigtig mange gode oplevelser gennem årene på Vejle Musikteater 😊

D. 1/6 var hele familien afsted for at se musicalen “Askepot”. Selve forestillingen giver vi gerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️, men det blev en lidt blandet oplevelse for min mand: Hans stol var defek, noget af træværket på undersiden var knækket, således at han hele tiden var ved at glide ned af sædet (hvilket de bagvedsiddende også bemærkede med begejstring 🤣). Han valgte “at gennemføre forestilling”, da der umiddelbart ingen ledige sæder var at se i salen, og nu var vi jo også kommet afsted for at få en fælles familieoplevelse.

Vi retter henvendes til Musikteateren pr. mail, da vi kommer hjem (d. 1/6) - og i forlængelse af at Musikteateret selv har sendt os en mail med ønsket om, at vi evalueret aftenens forestilling “For at sikre os, at vi tilbyder det rette program, kvalitet og service…..” - i forventning om, at det også er i deres interesse at få repareret sædet, men også fordi vi ikke fandt det okay, at sædet var defekt, nå man betaler en pæn pris for billetten/billetterne (godt 2500 kr)
Modtager autosvar med orientering om forventet svartid på 3 hverdage.
Hører intet, og fremsender påny d. 17/6, modtager autosvar, og har fortsat her efter yderligere 9 hverdag intet hørt -

June 1, 2024

Dårlig luftcirkulation

Var i Vejle Musikteater og se Matador musical. Dejlig musical, intet at klage over der.
Var dog forundret over at finde ud af at række 1 var 4. række i salen. A,b,c kom før række 1 - underligt system. 🤔
Derudover var der så ulideligt varmt, at man var ved at blive dårlig. Der var ingen luftcirkulation. Vejle bliver ikke første valget næste gang.

May 18, 2024

Dårligt udsyn

Det er svært for dem der sidder bag kørestolene at se, især de høje kørestole, det må kunne laves anderledes og bedre. Man kunne jo sløjfe sæderne bagved kørestolene.

May 5, 2024

Fik hurtigt nye billetter

Jeg havde bestilt 3 billetter til Matador the Musical i maj 2024 som julegave. Det viste sig så juleaften, at den pågældende dato, jeg havde bestilt til, ikke passede for mine to ledsagere.
Jeg kontaktede Vejle Musikteater omkring vores problemstilling og fik hurtigt svar med nye datoer.
Da jeg så skulle betale differencebeløbet, virkede linket ikke.
Vedkommende, jeg mailede sammen med var meget tålmodig i forløbet og vi fik det til sidst til at virke og jeg glæder mig nu til at kunne se forestillingen med mine ledsagere.
Den højeste ros til dem herfra. :)

January 4, 2024

Min største anbefaling herfra

Min største anbefaling herfra. 5 store stjerner 😃👌🏼Fantastisk service og hjælpsomme medarbejdere. Vi har oplevet DIRTY DANCING MUSICAL og wooorrww....
Absolut et dejligt sted for oplevelse.

June 10, 2023

Uengagerede medarbejder

Jeg havdebestilt billet til grease, men fik ikke brug for den ene billet. Jeg bad om oplysning om teatrets gensalgs side, men fik oplyst, at en sådan ikke fandtes, men jeg kunne få billetten ombyttet til samme forestilling. Jeg kunne ikke finde tilsvarende billeder og bad om et tilgodebevis, efter 2 rykkere ingen svar.
I min guldpakke manglede der et program, jeg bad om, at få,det tilsendt, heller ikke den henvendelse gad man svare på. Måske skulle musikhuset ansætte noglemere engagerede medarbejdere, eller ønske man, at opretholde de mange røde stjerner?
Jeg skrev, senere til direktør Mette, som støttede medarbejderens manglende entusiasme, sådan gær vir her.

May 7, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Tak for en dejlig aften i Vejle

Sød ung fyr i garderoben som tog imod min jakke. Garderoben er inkluderet i billetprisen. God stil.
Afvikling af bestillinger i baren var imponerende effektivt i forhold til hvad jeg ofte oplever på andre spillesteder. Også her var betjeningen venlig og imødekommende.
Bandet spillede godt og lyden i salen var fantastisk.
Efter koncerten blev køen til garderoben effektivt afviklet og jeg fik min jakke med et ‘tak for i aften’ af den venlige unge kvinde.

March 24, 2023

Take a closer look