Company details

2. Apartment Rental Agency
  3. Property Management Company
  4. Real Estate Agency
  5. Real Estate Agents

Information provided by various external sources

Vidingehem är ett fristående kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar lägenheter och lokaler på 18 orter och i fyra stadsdelar runt om i Växjö kommun, samtliga med naturen inpå knuten och servicen inom bekvämt räckhåll.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

2.0

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Oseriös kundservice

Har inte haft någon mänsklig kontakt med någon fram till att avtalet på den nya lägenheten kom. När vi bad om att få flytta in på ett senare datum gick detta inte igenom eftersom vi redan skrivit på avtalet. Detta hade varit förståeligt, om det inte var så att sista dagen att skriva på var på en söndag, och vi fick avtalet en fredag. När vi då skickade en förfrågan kring detta samma dag (fredag) fick vi svar efter sista datumet (måndag) att detta inte var möjligt p.g.a. påskrivet avtal.

Djupt oseriöst att sätta sista dagen till en söndag när dom uppenbarligen inte svarar under helgen. Förstår att det kan vara svårt att flytta in senare, men att skylla på påskrivet avtal när vi i princip inte hade något val är otroligt dåligt.

April 13, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Jag hade velat ge Vidingehem 0 eftersom…

Jag hade velat ge Vidingehem 0 eftersom de fullständigt struntar i människor.
För en liten stund sedan ringde jag deras störningsjour eftersom det var 5-6 barn ute som bara skriker.
Jag fick gå in eftersom jag fick huvudvärk och gick till mitt sovrum i andra sidan lägenheten och då cyklar de runt och skriker där med.
Hur som helst så förklarade tjejen jag pratade med att jag ska ringa 11414 för om det är ute så har inte Vidingehem nåt med det att göra.
Jag känner inte att jag får någon hjälp av mitt hyresbolag utan istället blir jag bara motarbetad. De här barnen stör många av mina grannar oxå, de är ouppfostrade och våldsamma. Det är liv här hela tiden och pågår en hel del som polisen får rycka ut för, men Vidingehem väljer att dalta med de här barnen.
Jag har bara bott här i några månader, men jag orkar inte mer.
Jag har på ca 3 månader fått stryk av barn, fått gå hemifrån för att jag känner mig trakasserad och ont i huvudet.
Vidingehem tycker dessutom att de ska debitera mig för att de inte har underhållt min förra lägenhet på minst 18 år och vill hävda att gammal gulnad målarfärg är rökskador.
Hyr inte av Vidingehem om du vill ha det lite lugnt och trevligt för de bryr sig inte om sina hyresgäster.

October 11, 2025

Flytta inte hos Vidinghem

S..t service, s..t lägenheter s..t bemötande ingen som tar ansvar för något så fort du skriver på avtalet då sopas du under mattan

November 1, 2024

Flytta inte in hos Vidingehem

Flytta inte in hos Vidingehem. Riktiga grisar till att begära pengar för minsta lilla av dig som hyresgäst. Betala för föregåendes gästs skavanker är absolut en linje Vidingehem kör på.

May 30, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Flytta inte in hos vidingehem

Flytta inte in hos vidingehem. Gjorde ett 20-tal felanmälningar och detta ignorerades av bolagets anställda. Efter att jag ville ha hyresersättning och hotat med hyresnämnden hörde de av sig, mem åtgärdade trots allt inte problemet. Jag flyttade ut strax efter och kommer aldrig mer hyra av Vidingehem. Personalen är otrevlig och fruktansvärt nonchalanta. De tar enbart höga hyror och sitter på sina arslen. Hyr aldrig av dem! /Adrian Edberg, Nydalavägen 66, 1003

April 17, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Flytta inte in hos Vidingehem.

Precis som föregående skribent har upplevelsen av att bo hos Vidingehem, tidigare Växjö bostäder, inte varit något positivt. Vad gäller serviceanmälan sker det knappt att de åtgärdar problemen. Vid felanmälan av vitvaror i köket stod perosen i hallen och berättade för mig att det inte var något fel egentligen och sedan gick han igen utan att ha tittat på varken köket eller vitavarorna. Detta skedde tre gånger så till slut gav jag upp, vilket jag fick tillbaka på slutbesiktning - tyvärr. Betala för föregåendes gästs skavanker är absolut en linje Vidingehem kör på. Besiktningsmannen uppmärksammade även mig om att "kontoret blir glada om jag kan kräva kunden på pengar".

Vi har bott i en lägenhet via Vidingehem ca fyra år och det har varit problem sedan dag ett. Egentligen sedan innan vi flyttade in. Vi fick lägenheten för att vi hade flest poäng och vi hade ABSOLUT ekonomin till det, men personen i telefonen berättade för mig att vi inte borde flytta in för de inte ville ha oss i den lägenheten utan anledning - mycket otrevlig start. När vi väl fick tillgång till lägenheteten såg vi en ostädad och trasig lägenhet. Jag kan inte för mitt liv förstå att besiktningen gått igenom och att någon på allvar kunde tänka sig att bo i lägenheten så som den såg ut...

Äntligen har vi fått en ny lägenhet och slipper har med Vidingehem att göra. Vi fick vid besiktningen höra "vad har ni gjort här" TROTS att skavankerna står med i föregående protokoll skulle de försöka göra oss skyldiga till tidigare fel och brister i lägenheten. Jag blev även tyligt uppläxad om att jag med stor sannolikhet kan få en bot på saker i lägenheten som jag inte orsakat och viljan att lyssna eller kolla föregående protokoll var noll.

Flytta inte till Vidingehems lägenheter om du inte önskar en ostädad och trasig lägenhet där du inte får någon hjälp. Viljan att hjälpa sina hyresgäster är noll. Kommunens egna hyresvärd behöver kanske inte vara serviceinriktade för att gå runt.

Välj en annan hyrsvärd om du kan.

November 29, 2023

Värsta pengaslukarna hyresvärd Vidingehem

SÄmsta service vid felanmälningar av sin lägenhet
de bara avfärdar dem de bara bryr sig om yttre skötsel buskar och träd.

Flytta in till dessa om du vill betala förra hyresgästens slitage på lägenhet plus det du själv gjort.
Riktiga grisar till att begära pengar för minsta lilla av dig som hyresgäst.

May 8, 2018

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look